Kérdések

Tartalomjegyzék
Mellnagyobbítás Mellimplantátum csere Mellfelvarrás Mellkisebbítés Ajak- és ráncfeltöltés Férfi intimplasztika Hasplasztika Intim kisajakplasztika Vádlinagyobbítás Szemhéjplasztika Zsírleszívás Mellnagyobbítás mellfelvarrással Implantáció külön heg nélküli mellfelvarrással Mellfelvarrás hasplasztikával Mellnagyobbítás hasplasztikával

Férfi intimplasztika, pénisz vastagítás gyakran ismételt kérdések

Lehet-e műtét nélkül nagyobbítani a péniszt?

Az olyan pénisznagyobbító eljárások, mint a vákuumos módszer, a pénisz függesztésére használt súlyok, extenderek, mágneses vagy elektromos péniszre szerelhető eszközök, hormonterápiák /Szteroidok/, növényi hatóanyagok, tehát nem a műtéti megoldások, nem hatékonyak. Mivel a pénisz rugalmas, és az átmeneti változás hamar visszaáll.

Nem esztétikai okból van-e ilyen műtét?

A péniszen végzett beavatkozások történhetnek vallási okokból, pszichés zavarokat okozó szexuális kisebbségi érzés miatt, betegségből vagy traumából eredő korrekciók, de főleg esztétikai megfontolásból. Körülmetélést például vallási okból is kérhet egy páciens, de cukorbetegség vagy sérülés következtében kialakult fitymaszűkület miatt is szükség lehet a műtétre. Az erre a területre behelyezett testékszer átszakíthatja a szöveteket, ezért keresi fel a páciens plasztikai sebészt. Ritkán előforduló rendellenesség a pénisz laza bőre, ami ugyancsak könnyen korrigálható.

Milyen pénisz nagyobbítási lehetőségek vannak?

Az esztétikai vagy pszichés okok miatt nagyobb péniszre vágyó urak férfiasságának mérete kétféleképpen növelhető: a vastagsága vagy a hossza. A pénisz hosszának növelése egy függesztő szalag rendszer átvágásával lehetséges, ami a pénisz testét a szeméremcsonthoz rögzíti. A pénisz csak akkor tud megfelelően működni, ha a szalag nem károsodik. A műtét következménye akár impotencia is lehet. Ezért ezt nem végezzük!

Van-e lehetőség más pénisz növelésre?

Előfordulhat, hogy kövérség miatt az egyébként normál méretű pénisz szabad hossza optikailag akár több centivel is rövidebbnek tűnik. Ilyenkor a szeméremdombról történő zsírleszívással a hosszúság látványa is változik - nő, amit esetenként be is lehet tölteni vastagítás céljából.

Online tanácsadás kérdések és válaszok:

Pénisz méret
1 hónapja
Üdvözlöm doktor úr az lenne a kérdésem hogy kicsi a pénisz méretem és ez hogyan lehetne orvosolni előre is köszönöm a válaszát.
Én csak a vastagítást végzem, a hosszabbítás sem jelent nagyobb változást, csak 1-2cm, de azt én nem végzem.
Pénisz vastagság és hoszabitás
1 hónapja
Ha csak telefonon beszélnénk és csak a műtétkor találkoznánk személyesen az önnek megfelel,mert nem tartózkodom magyar országon.És mien hamar tudna elválalni leghamarabb.Válaszát előre is köszönöm.
Én csak a vastagítást végzem, a hosszabbítás sem jelent nagyobb változást, csak 1-2cm, de azt én nem végzem. Beszéljünk telefonon.
Pénisz feltöltés
1 hónapja
Tisztel doktor úr!Érdeklődnék szeretnék,hogy pénisz feltöltés követendő,mennyi idő múlva lehet szexuális életet élni?Válaszát köszönöm!
Különböző felfogások vannak. Egyes doktorok szerint fél év, amit én nehezen kivitelezhetőnek tartok egészséges fiatalembereknél. Óvatosan, mechanikai dörzsölődés kerülése néhány hét után.
Intim
2 hónapja
Pénisz feltöltésével kapcsolatos
Egy részletes felvilágosítás lehetősége bejelentkezéssel ingyenesen a www.drfalus.hu weboldalamon.
Péniszfeltöltés
4 hónapja
Üdvözlöm!juniusba lesz 1 éve hogy eltávolitották a péniszemről a bőrt és beleműtötték a herezacskomba érdeklődni szeretnék hogy megoldható e ebben az esetben a zsírfeltöltés?köszönöm válaszát!
Nem lehetséges.
Műtét
6 hónapja
Tisztelt doktor úr a műtéti beavatkozás mennyi be kerül?
Egy ilyen műtétnél nem csak az ára számít, hanem sok részleltet meg kell beszélni a bizonytalan eredmény miatt is. Komoly érdeklődés esetén szívesen látom egy ingyenes megbeszélésen.
Pénisz
7 hónapja
Jó estét kívánok házilag hogy tudom növelni péniszem?
Sehogy
péniszvastagítás
9 hónapja
Tisztelt DR. Falus György doktor Úr! Érdeklődöm, hogy az Ön által végzett péniszvastagítás, zsírfeltöltés során az alkalmazott (őssejt) saját zsírfeltöltés, mint eljárás az optikai változásokon túl, alkalmas-e esetleg javítani az erekciós zavarokat is? Azaz, péniszvastagítás eredményezhet-e javulást a merevedésben? Sajnos cukorbetegségem szövődményeként a kapilláris erek sérültek. Kifejezetten erekciós őssejt terápiát itthon nem találtam. Ezért kérdésként, vagy lehetőségként merült fel bennem, hogy a péniszvastagítás során alkalmazott azonos eljárás során alkalmazott testzsír feltöltésnek a benne lévő őssejteknek köszönhetően lehet-e a merevedésre, a kapilláris erek regenerálódására jótékony és eredményes hatása. Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel: Gábor
A péniszvastagítás saját zsírral csak látvány megoldás. Funkcióban nem tud segíteni.
Pénisz méret nagyításhoz.
10 hónapja
Milyen műtétet javasol pénisz méret nagyításhoz hosszúságúra és vastagitas is szükséges.Az ár is fontos szerepet játszik.
Péniszvastagítást végzek saját zsírral, hosszabbítást nem vállalok.
Férfi intim plasztika
1 éve
Jó napot kívánok tisztelt doktor Úr, az oldalon olvastam hogy vállal férfi intim plasztikát testzsír feltőltèssel. Erről szeretnèk pontos árajánlatot kapni és megkérdezni hogy ez mennyi idő és hány alkalom lenne. A valaszát előre is köszönöm.
A férfi intimplasztika ambuláns műtét, ami azt jelenti, hogy a műtét után haza lehet menni, nem kell befeküdni. sok kérdést meg kell beszélni egy vizit alkalmával, hogy tudja hogy mire vállalkozik. Erre van a vizit.

Jelentkezz most ingyenes konzultációra!

Add meg elérhetőségeidet és kollégáink hamarosan keresni fognak telefonon egy ingyenes konzultációs lehetőséggel kapcsolatban!