Kérdések

Tartalomjegyzék
Mellnagyobbítás Mellimplantátum csere Mellfelvarrás Mellkisebbítés Ajak- és ráncfeltöltés Férfi intimplasztika Hasplasztika Intim kisajakplasztika Vádlinagyobbítás Szemhéjplasztika Zsírleszívás Mellnagyobbítás mellfelvarrással Implantáció külön heg nélküli mellfelvarrással Mellfelvarrás hasplasztikával Mellnagyobbítás hasplasztikával

Ajakfeltöltés, ráncfeltöltés gyakran ismételt kérdések

Tartós feltöltést szeretnék. Lehetséges-e?

A tartós hatású anyagok nem szívódnak fel, ez ugyan jól hangzik, de sok problémát okozhatnak. A korai szövődmények között lehet gyulladásos reakció, főleg, ha két különböző típusú anyag találkozik egymással. Az is előfordulhat, hogy valakinek nem tetszik az eredmény, utólag nem könnyű ezen változtatni. Az anyag hosszabb idő után el is mozdulhat. Lehet, hogy a későbbiekben becsomósodik, és ez tapintható kellemetlenség.

Mikor lehet a ráncfeltöltés vagy ajaknagyobbítás után kozmetikushoz menni?

Az anyag a környezetébe „beágyazódik”. Ehhez idő kell. A frissen masszírozott területen az anyag elmozdulhat, ami csökkenti az eredményt, nem lesz egyenletes a bőr. 2 hét pihentetés biztosan szükséges a stabilizálódásig.

Mi látszik a ráncfeltöltés vagy az ajaknagyobbítási kezelés végén?

Nagyon vékony tűvel végezzük az eljárást, ami azonnal látható eredményt jelent. Érdemes hűtést alkalmazni, hamarabb lesz láthatatlan a beavatkozás nyoma.

Nem szeretnék túl nagy ajkat.

Az ajkak nagyobbítása olyan mértékben történik, amit a páciens szeretne. Nem feltétlenül szükséges un. „csókos ajkat” képezni, van olyan eset, amikor az egyébként megfelelő méretű ajakon megjelenő apró ráncok zavaróak, és ezek eltűntetésére egy kevés töltés elegendő.

El lehet-e tűntetni a nyaki ráncaimat is?

Általában a nyakon levő ráncok a bőr rugalmatlansága és megereszkedése miatt fordulnak elő. Egy-egy kisebb ráncot még lehet injekciózni, de ezek nem szoktak gondot okozni, a korrekt eljárás a műtét – a nyakplasztika. Ilyenkor többnyire már az arcplasztika is szükséges.

A mély ráncom nem tűnt el kezelés után.

A mélyebb ráncok eltűntetése nem mindig lehetséges ráncfeltöltéssel. Sokat tud segíteni az injekciózás, sekélyebbé teszi a területet, ami sokszor látványos, de vannak olyan ráncok, amiknek az eltűntetése csak műtéttel lehetséges.

Online tanácsadás kérdések és válaszok:

Töltés
3 napja
T. Dr.úr ! Egy olyan kérdéssel fordulok önhöz amit nem láttam önnel ! 🙈 száj töltés ! Már töltöttek 1ml szilikon olajat 🙈 többet olyat nem szeretnék ! Csak is hylauront ! Van e önnél erre lehetőség ? Köszönöm a válaszát ! Üdv
Igen foglalkozom ilyennel
Ajak feltőltés,de nekem szilikon olaj van 2 mili
3 éve

Kérdesem a következő lenne, nekem szilikonolajjal van feltőltve az ajkam 2 milivel felül!Az lenne a kérdés hogy sima szilikonnal lehet-e a szilikonolajra töltetni!Esetleg,ha lehetséges mielöbbi feltőltest igényelném akar amainap folyamán is!

 A szilikonolajos ajak feltöltés több mint 15 éve nem engedélyezett eljárás. Bármilyen szinten ehhez hozzányúlni jelentős gyulladást eredményezhet.

Besuppedt aknés hegek
6 éve
Tisztelt Doktor Úr! Erdeklodnekni szeretnek,h milyen muteti eljarasok alkamazhatok, amik latvanyos es tartos eredmenyt hoznak? Zsírfeltoltes vagy egyeb mas anyaggal valo feltoltes? Hegkimetszes ,egyebek? A hegek nem tul feltunoek es kulonbozo meretuek es az arc kulonbozo teruletein helyezkednek el ,szam szerint 7darab.

 Acnés hegek eltűntetésére nem tudok olyan módszert, ami megoldást jelentene. Lehet kezelni több módszerrel, és ez okozhatja a legeredményesebb megoldást, A műtéti lehetőség erre a Rigotomia (a heg alatti rész átmetszése) és zsírtöltés. Ezen kívül lézeres arcfiatalítás, és még bőrgyógyászati kezelések.

Karikás, táskás, beesett szemek
10 éve
Arcon különböző beavatkozások lehetségesek, amik a műtétet kikerülhetik esetleg. Több beavatkozás tud segíteni, de ezt csak úgy lehet megválasztani, ha látjuk a problémát.
Karikás, táskás, beesett szemek
10 éve
Tisztelt Doktor Úr! 28 éves nő vagyok, 1-2 éve karikás, táskás, beesett, lilás sötét az alsó szemhéjam, és úgy veszem észre egyre rosszabb lesz. Reggelente még kissé dagadt is, nap folyamán az lejjebb megy viszont a karikák éppúgy megmaradnak. Nagyon zavaró. És a jobb szemnél jobban is látszik nagyobb a táska és a karika. Általában 6-7 órát alszom, de ha pl szabadságon vagyok és van időm aludni akár 8-10 órát akkor sem más. Voltam vérvételen is semmi rendelleneset nem mutatott ki, vesére és pajzsmirigyre is megtörtént a vizsgálat az általános vérkép mellett, vasam 27,5 a 26 helyett és a lymphocyta 40,4 a 40 helyett a többi a megadott értékeken belül volt. Ön szerint segíthet ezen valami krém, vagy esetleg lézeres/ injekciós kezelés, Drakula terápia vagy mindenképp műtét kell? Köszönettel: Anett
segitség
10 éve
Csorba Dr Nő a Bedhezda kórházban érhető el.
segitség
10 éve
T. Dr ur Segitségét szeretném kérni Szertném felvenni a kapcsolatot Dr Csorba Éva Dr Nővel De nem találom a Honlapját Kérem segitsen nekem évekkel ezelőt a dr nő ajakfeltöltést végzett nekem szükségem lenne az inj. nevére én jelenleg külföldön élek Köszönöm előre is segitségét y

Jelentkezz most ingyenes konzultációra!

Add meg elérhetőségeidet és kollégáink hamarosan keresni fognak telefonon egy ingyenes konzultációs lehetőséggel kapcsolatban!