Online tanácsadás

Kérdésed van? Vedd igénybe ingyenes online-tanácsadás szolgáltatásunkat. Ha nincs időd eljönni egy konzultációra, vagy még a tájékozódás fázisában vagy, itt az űrlapon felteheted plasztikai sebészettel kapcsolatos kérdéseidet.

A válaszok publikusak, bárki elolvashatja őket, mivel az oldalon az olvasók által korábban feltett kérdésekre adott válaszok is láthatók. A kérdező neve nem jelenik meg az oldalon.

Mellnagyobbítás
3 hete
Tisztelt Klinika, Tisztelt Doktor Úr! Benis Barbara vagyok, 33 éves állapotos nő, szeptemberben tervezek szülni. Jelenleg 825 köbcentis, Motiva márkájú mellimplantátumokkal rendelkezem, amiket majd a szoptatási időszak elmúltával (2025 május) szeretnék nagyobbra cserélni. Tisztában vagyok vele, hogy az 1000 köbcenti feletti implantátumokat külön rendelni / gyártatni kell, és a költségek is jóval magasabbak, de komoly érdeklődő vagyok, ezért is jelentkeznék konzultációra már most, vagyis 1 évvel a műtét előtt. (Azért is kerestem konkrétan Önöket, mert a honlapjuk alapján vállalnak 1000cc+ implantokat.) Számomra a konzultációra jó időpontok a jövő hét második fele (április 3-4-5), vagy a május 6-val kezdődő hét. Előre is köszönettel várom válaszukat: Benis Barbara
A honlapon nincs ilyen feltűntetve, hogy ilyen nagy implantátummal foglalkozom, nincs méret korlátozás, de ez nem jelenti azt, hogy ilyen nagy implantátumot beteszek. Tisztelettel: dr Falus
Implantátum csere
1 hónapja
Tisztelt dr. Úr! 3hónapja volt implantátum cserém,kissebbítés,felvarrással. Az jobb oldali mellem nem akar összeforni. Már 5x varták össze. Az utolsónál azt mondta az orvos,hogy túl feszesen lett megvarva,ezért a hasi lebenyemből hozzá vart még. 2hét után megint szétnyílt. Mindig ugyan ott kb 1cm es szakaszon. Azt mondták,ha megint szétnyilik ..kiveszi az implantátumot. Szeretném megkérdezni?hogy ilyen van,lehetséges az,hogy 3hónapig implantátum nélkül legyek,és majd utána ujból műt? Köszönöm válaszát.
Ahhoz, hogy biztosabban tudjak válaszolni, látni kellene. Túl feszesre varrás esetén a jó lehetőség, amit a doktora javasolt, de 6 hónapot várnék a következő műtéttel.
összetett műtét
1 hónapja
Tisztelt Doktor úr! Mindenképpen szeretnék személyes konzultációra időpontot kérni, így elöljáróban csak annyi lenne a kérdésem, hogy van-e lehetőség sérv és hasplasztika műtétre, zsírleszívással, esetleg egyidőben mellfelvarrással? Köszönettel, Eszter
Így egyszerre soknak hangzik, ami nem szerencsés. A viziten többet lehet megbeszélni
Kérdés
1 hónapja
ÜdvözlömDr.úr.Érkelne ha cukorbeteg vagyok inzulinos.lehet mellnagyobitást nekem végezni valamikor? köszönöm szépen válaszát várom.köszönöm
Az a lényeg, hogy egészséges állapotban legyen. Bármilyen gyógyszeres kezelésben, jó általános állapotban a műtét elvégezhető.
Péniszfeltöltés
1 hónapja
Üdvözlöm!juniusba lesz 1 éve hogy eltávolitották a péniszemről a bőrt és beleműtötték a herezacskomba érdeklődni szeretnék hogy megoldható e ebben az esetben a zsírfeltöltés?köszönöm válaszát!
Nem lehetséges.
Aszimmetrikus mellek
1 hónapja
Tisztelt Doktor Úr! Lányom (16 éves) gerincferdüléssel és mellkasdeformitással éli kamasz életét. Rettentően zavarja, hogy aszimmtrikusak a mellei. Érdeklődni szeretnék Öntől, hogy mikortól lehetne segíteni a problémáján? Nagyon szépen köszönöm a válaszát! Üdvözlettel: Nemes Éva
Ez összetett kérdés, és látni kell a megoldás eldöntése miatt. Mivel ez egy betegség miatt keletkezett probléma, ezért várhatóan tb finanszírozott megoldás is lehetséges amikor a fejlődésben leáll, általában 18 éves kor után.
Tokaplasztika
2 hónapja
Tisztelt doktor úr. Érdeklődni szeretnék tokamutettel kapcsolatban. Árajánlatot szeretnék kérni. Küldenek egy pár képet, mert csak júniusban jövök haza. Utolsó kérdés, muszáj hordani a szoritot a műtét után, mivel csak 1 hét szabadságom van. Köszönöm válaszát üdvözlettel Bende Edit
A weboldalamon azért nem lát tokaplasztikát, sem arcplasztikát, mert már nem végzek ilyen műtéteket.
szétnyílt hasizom műtét
2 hónapja
Kedves Doktor Úr! 10 illetve 6 éve szültem két gyermekem. A hasizmom szétnyílt, amitől nagyon fáj a hátam, derekam. Ez sajnos kihatással van a mindennapokra, az életminőségemet javítaná, ha ismét lenne tartása a hasamnak. Esetembe lehetséges a hasplasztika TB alapon? Üdvözlettel, J.Kinga
A szülés miatt széthúzódott hasizom nem okoz ilyen tüneteket, más okot kell erre keresni. Máskülönben a tb a szülés utáni rekonstrukciót nem támogatja.
Mellnagyobbítás utáni probléma
2 hónapja
Üdvözlöm Doktor Úr! Fél évvel ezelőtt volt mellnagyobbító műtétem. A 3. hónaptól változás látható a bal mellemnél. A mell alsó része és a bimbó közötti területen látszik a saját állományom egy ívben- elnézést a nagyon egyszerű,buta megfogalmazásért. Az orvos aki műtött, azt mondta, hogy izomrost tapadt le, amit műtéttel helyre tud hozni, amennyiben még ott lesz a fél éves kontrollnál is. Visszamentem a fél éves kontrollra, ahol azt mondta, hogy zsírfeltöltéssel is meg tudja oldani, illetve műtéttel is, de az egy kicsit "orosz rulett". Mivel váratlanul ért az új lehetőség, nem is nagyon tudtam kérdezni, megbeszéltük, hogy átgonolom, melyik opció mellett döntök. Megmondom őszintén, fogalmam sincs, abszolút vakon vagyok. A zsírfeltöltéses módszer nekem őszintén szólva nem túl szimpatikus megoldás, sokat olvastam a témában. Azt gondolom, hogy amennyiben valoban egy izomrost tapadt le, az a zsíral való feltöltés után is ott lesz, és az idő haladtával, ahogy ereszkedik a mellem, még jobban ki fog rajzolódni. Tanácstalan vagyok, és kétségbeesett. Szeretnék másdovéleményt kérni és Önre gondoltam. Lenne lehetőségem személyes konzultációra? Válaszát előre is nagyon köszönöm!
Személyes konzultációra a www.drfalus.hu oldalamon tud bejelentkezni. A leírás alapján inkább arra gondolnék, hogy a saját mellénél nagyobb az implantátum, ami a mellredő vonala alá ér, és nem izomrost behúzódás okozza a problémát. A zsírtöltés jó módszer. Hallgasson a doktorára.
Mell implantátum végleges kivétele
2 hónapja
Kedves Doktor úr!11 éve van mellimplantátumomnés szeretnék tőle megválni,azóta 3x volt mútve mert állandóan kicsúszik a hónaljam irányába.Mi a véleménye erről,megoldható ez?
Az implantátum időnként kellemetlen helyzetet tud okozni. Esetleg valaki éltesebb korában már kényelmetlennek véli, olyan szerencsétlen fordulat is lehet, hogy komplikációk lépnek fel. Természetesen meg lehet szűntetni az implantációt, ilyenkor általában az implantátum eltávolítással mellfelvarrás is szükséges.

Kérdezz

Email címedet nem tesszük közzé. A *-al jelölt mezőket kötelező megadni.

Jelentkezz most ingyenes konzultációra!

kérj időpontot