FacebookPixel

Online tanácsadás


Kérdésed van? Vedd igénybe ingyenes online-tanácsadás szolgáltatásunkat. Ha nincs időd eljönni egy konzultációra, vagy még a tájékozódás fázisában vagy, itt az űrlapon felteheted plasztikai sebészettel kapcsolatos kérdéseidet.

A válaszok publikusak, bárki elolvashatja őket, mivel az oldalon az olvasók által korábban feltett kérdésekre adott válaszok is láthatók. A kérdező neve nem jelenik meg az oldalon.

A konzultációra a kiválasztott kezeléseink menüpontja alatt tudsz jelentkezni!


Az űrlap sikeres elküldéséhez a piros csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező. Az űrlap elkűldése után az üzeneted várólistára kerül.

Kicsik
admin@drfalushulive - 2018-10-06 08:53:00

 A tb nem támogat lyen műtétet semmilyen formában. Magán úton van erre lehetőség.


 
Kicsik
2018-10-02 21:04
Szép estét kedves doktorúr! Azzal a kérdéssel fordulok önhöz,hogy 13 évesen szültem és túlságosan kicsik a cicijeim.. és amellett foltos is a bimbóm .. mert mikor cicizett a kislányom kiharabdosta és váladékozott sokáig.. erre tb támogatást lehet igényelni? Ha igen hogyan? Szeretném segítségét kérni... várom mielőbbi válaszát üdvözlettel: Szimonetta

 
intim plasztika
admin@drfalushulive - 2018-10-06 08:51:28

 A vazelin nem alkalmas a penis vastagítására. Ennek eltávolítása sokszor csak a bőr teljes kiírtásával lehetséges. Én nem végzek ilyen műtétet.


 
intim plasztika
2018-10-01 14:23
Tisztelt Dr ÚR A problémám a péniszemmel van kb tíz éve fel lett töltve vazalinnal mint utóbb kiderült mert szilikonrol volt szó az lenne a kérdésem hogy mit javasol mert nagyon megnyúlt a bőr és elég érzéketlen és szeretném helyrehozatni vagy feltöltetni a saját zsirommal hogy ne legyen megnyúlva a bőr vagy egyszerüen feszessé tenni szeretnem a véleményét kérni előre is köszönöm.

 
Atrófiás heg
admin@drfalushulive - 2018-09-29 07:36:42

 A műtét után a sebnek reakciómentesnek kell lenni, ezért célszerű minimum 6 hónapot várni. Ez idő alatt várható a seb változása is akár jó, akár rosszabb irányba is. Mindenképpen jobb az esély a gyógyulásra a seb megnyugodott állapotában.


 
Atrófiás heg
2018-09-25 13:26
Tisztelt Doktor úr! Baleset következtében szétnyílt seb keletkezett a homlokomon, melyet összevartak és a keletkezett heg atrófiás, bemélyedt lett. Mindez kb. 1,5 hónapja történt, egyrészt javulhat-e ez, és ha nem, van lehetőség valamilyen hegplasztikával “szintbe hozni” ezt a bemélyedést? Válaszát előre is köszönöm

 
szemhéjplasztika
admin@drfalushulive - 2018-09-29 07:30:31

 A szemhéjplasztika kis beavatkozás. Helyi érzéstelenítésben elvégezhető. Természetesen minden műtétnek van kockázata, de ennek elég kevés. Az ön által említett betegségek nehezíthetik a gyógyulást, de ha kezelt a betegsége és jól beállított értékei vannak, akkor nem kell tartani a műtéttől.


 
szemhéjplasztika
2018-09-23 11:52
Tisztelt Doktor Úr! Édesanyám 83 éves. Felső szemhéj plasztikai műtétre készül,mert megereszkedett a felső szemhéja, zavarja a látásban. Aggódom miatta, mert cukorbeteg, időnként magas a vérnyomása, és allergia miatt jelenleg gyulladásban van a szeme, állandóan könnyezik, szemcseppet is kapott rá a szemorvostól. Ön szerint ezekkel a problémákkal együtt is vállalható a plasztikai műtét? Üdvözlettel: Reszel Melinda

 
információ
admin@drfalushulive - 2018-09-22 07:30:34

 Ez egy egyszerű műtét, Urológián is megoldják, ráadásul ott ingyen.


 
információ
2018-09-16 18:33
Üdvözlöm ! Érdeklődnék. Féket szeretném kiiktatni péniszemen és állítólag ezt bemetszéssel meg lehet oldani. erről szeretnék részletese tájékoztatást kérni, ár vonatkozásában is. Köszönet

 
haspalsztika
admin@drfalushulive - 2018-09-08 15:05:45

 Az ilyen nagyfokú fogyás után jogosult TB által finanszírozott hasplasztikára


 
haspalsztika
2018-08-30 21:46
Szép napot kívánok! Érdeklődnék hogy tb által finanszírozott hasplasztika műtétre jogosult vagyok e 142-140 kg ról fogytam le 80 kg ra. A jelenlegi testsúlyomat (80kg) 1 éve tartom! A 60 kg fogyást 5 év alatt sikerült elérnem, Válaszukat előre is köszönöm! Üdv:. Fegyver László

 
Has és mell
admin@drfalushulive - 2018-08-23 13:24:59

 A tb által finanszírozott műtétek erős feltételek mellett végezhetők. Ebben a fogyás utáni hasplasztika lehetsége, de a mell nem. A fejlődési rendellenesséet látni kellene ahhoz, hogy bármit lehessen nyilatkozni. Egy vizit mindenképpen szükséges ahhoz, hogy bármit ígérjen az orvos.


 
Has és mell
2018-08-20 19:12
T.Dr úr! 50 kg fogyás után szeretnék plasztikát. Még 8 kg kell fogyni és vége. A mell plasztika is érdekelne mert fejlődési rendellenességem van . Az érdekelne hogy a két műtét mehet tbre és egyszerre? Tisztelettel: Schulléri Mónika

 
Repulo
admin@drfalushulive - 2018-08-12 08:54:04

 A műtét után fél évig hosszútávú epülőút thrombozis megelőzéssel ajánlott, ami kb 6 órás útnál nagyobb távot jelent. Tehát az utazása lehetséges.


 
Repulo
2018-08-01 18:06
Tehat 3 oras repulőút nem jelentene veszelyt? Magyaroszag-London tavolsagra gondolok. Mutet utan mennyi idovel kell menni konzultaciora?

 
Mellplasztika
admin@drfalushulive - 2018-08-01 10:48:47

 Néhány hetet érdemes várni, hogy minden rendben van-e. Rövidebb repülőút nem jelent gondot, 5-6 óránál hosszabb - interkontinentális utaknál fél évig thrombózis ellenes kezelés szükséges, azaz vérhigító adása oda és visszaútnál is.


 
Mellplasztika
2018-07-31 12:02
Tisztelt Doktor Úr! Azzal a kérdéssel fordulok önhöz, hogy mellnagyobbito plasztika utan mennyi időt kell várni a repülővel történő utazáshoz?

 
Saját zsírral bbl
admin@drfalushulive - 2018-07-08 08:39:00

Amennyiben komolyak a szándékai, akkor kérem jelentkezzen be egy konzultációra a weboldalon. Ingyenes megbeszélést biztosítok mindenkinek.


 
Saját zsírral bbl
2018-07-06 10:28
Tisztelt Cím! Érdeklődnék hogy a doktorúr végez-e zsírátültetést fenékbe, mennyi az a leszívott mennyiség amitől már lehet tölteni? Mennyi a pl 1 liter után leszívott felhasználható zsír?

 

Kérdezz!







Iratkozz fel hírlevelünkre!




Kövess minket


Facebook Google+



Dr Falus György - Plasztikai sebészet -
mellnagyobbítás- mellplasztika
A cookie-k jóváhagyásáról vagy blokkolásáról itt olvashat.