FacebookPixel

Online tanácsadás


Kérdésed van? Vedd igénybe ingyenes online-tanácsadás szolgáltatásunkat. Ha nincs időd eljönni egy konzultációra, vagy még a tájékozódás fázisában vagy, itt az űrlapon felteheted plasztikai sebészettel kapcsolatos kérdéseidet.

A válaszok publikusak, bárki elolvashatja őket, mivel az oldalon az olvasók által korábban feltett kérdésekre adott válaszok is láthatók. A kérdező neve nem jelenik meg az oldalon.

A konzultációra a kiválasztott kezeléseink menüpontja alatt tudsz jelentkezni!


Az űrlap sikeres elküldéséhez a piros csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező. Az űrlap elkűldése után az üzeneted várólistára kerül.

mell implantatum eltávolítás
admin@drfalushulive - 2017-12-16 10:13:53

 Az implantátum kiszakadását nem tudja 100%-ban kimutatni egyik vizsgálat sem. A 18 éves implantátum már sérülhet. Nem kell új implantátum beültetés, de az implantátum eltávolításával a mell megereszkedik, és ennek a korrekciója a mellfelvarrás. Lehet helyi érzéstelenítésben is végezni, de kényelmesebb altatásban. Egy suemélyes megbeszélés mindenképpenműtét előtt. szükséges 


 
mell implantatum eltávolítás
2017-12-12 10:29
Tisztelt Doktor Úr! 1999-ben mell implantatum beültetés történt. Az utóbbi években többszörösen ellenőrizve lett ultrahanggal, illetve két ízben MR vizsgálat is történt. Bár szakadást, szivárgást egyik sem mutatott, szeretném eltávolítattni, új beültetése nélkül. A kérdésem az lenne, hogy esetlegesen helyi érzéstelenítésben is elvégezhető lehetne-e a műtét vagy inkább az altatást javasolná? Illetve, mennyiben kerülne a műtét kórházi ellátás keretein belül? Megtisztelő válaszát előre is köszönöm! Üdvözlettel: Mittermajer Mónika

 
Kombinált mellplasztika
admin@drfalushulive - 2017-12-16 10:08:44

 Az eredmény nem mindenkinél egyforma. Több dologtól is függ. A férje viccelődése nem segít a probléma megoldásában. Vissza kell menni a kezelőorvosához, és vele megbeszélni a lehetőségeket.


 
Kombinált mellplasztika
2017-12-11 09:02
Tisztelt Doktor Úr! 1 hónapja estem át kombinált mellplasztikán és sajnos az eredményt elnézve nem igazán vagyok megelégedve. Sajnos ugy érzem, a műtét ellenére is még eléggé lóg a mellem. Mentor Moderate 350cc implantátumot kaptam. Több képet is nézegettem hasonló mellel mint amilyen nekem volt és azokon a képeken látható a szép kerek implantátum és a méret ugyan az mint az enyém. Nálam nincs meg a szép dekoltázs forma. Párom még viccelődik is vele, hogy biztosan nem a megfelelő implantátumot kaptam. Szeretném a véleményét kérni és ha megengedi küldenék egy előtte utána képet hogy megnézze miért is vagyok csalódott. Válaszát előre is köszönöm Edina

 
drakula terápia, A vitamin szedése
admin@drfalushulive - 2017-12-09 07:39:03

 Kedves Krisztina, a készítmény, ami a thrombocitákkal együtt adja a kezelést, az tartalmazza a szükséges mennyiséget. Nem kell külön még szedni A vitamint.


 
drakula terápia, A vitamin szedése
2017-12-03 11:27
Tisztelt Dr úr! Bocsánat az alkalmatlankodásért, de ha jól értelmezem a válaszát, akkor Nem kell A vitamint szedni drakula terápiás kezelés elött, illetve után? Ön sem ajánlja pácienseinek? Köszönöm válaszát még egyszer Varga Krisztina

 
kötényhas
admin@drfalushulive - 2017-12-02 09:07:48

 A tb szigorú feltételei pontosan meghatározzák a lehetőségéeket. Amit elismer betegségnek, az egy lelógó, bőrfelesleg, ami különböző betegségeket okozhat - a bőr gonbásodása, gyulladása... Ezen felül a nagy fogyást követően ennek a tartása fél évig. Igazolni kell fényképpel, dokuentumokkaíl. Keressen fel egy plasztikai sebészeti osztályt, és ott a megfelelő megítéléssel elvégezhető a műtét.


 
kötényhas
2017-11-28 21:45
Tisztelt Doktor úr! 4 gyerekem van, elmúltam 66 éves, a 4dik gyermekemmel sokat híztam 39 évesen szültem és a fogyás után nagy kötényhasam lett. Nagyon zavar és e miatt 10 éve mióta a párom meghalt nem merek párkapcsolatot sem létesíteni. Milyen körülmények között lehetne tb finanszírozást kérni? Mercsek Józsefné

 
drakula terápia
admin@drfalushulive - 2017-12-02 09:02:50

 Az arc fiatalításának egyik lehetősége a PRP (Drakula) terápia. Ilyenkor a páciens saját thrombocitáját használjuk fel erre a célra egy hozzáadott anyaggal, ami tartalmaz A vitamint is. Újabb kutatások szerint a túlzott, a fölösleges vitamin bevitel nem hasznos.


 
drakula terápia
2017-11-27 14:56
Tisztelt Doktor úr! Mindenhol azt olvasom, hogy a drakula terápiás beavatkozás előtt 1 héttel, majd a kezelés után is 1 hétig A vitamint kell szedni. A külföldi oldalakon ahol szintén ismertetik az eljárás menetét, viszont kimondottan tilos A vitamint, és E vitamint is szedni a beavatkozás előtt , illetve utána is meghatározott ideig! Nálunk Magyarországon kell csak szedni az A vitamint? Ez befolyásolja a kezelés hatásosságát, pozitív irányba, vagy milyen szerepet tölt be? Ha nálunk kell szedni, akkor miért? Köszönöm megtisztelő válaszát: Varga Krisztina

 
Zsírleszivás
admin@drfalushulive - 2017-11-25 08:42:05

 A zsírszívás nem jelent fogyókúrát. A helyi zsírlerakódások megoldására jó lehetőség. Az elődomborodó hasnak több oka is lehet. Egy megbeszélés mindenképpen szükséges.


 
Zsírleszivás
2017-11-23 14:03
Tisztelt Dr. Úr! 29-éves nő vagyok. 168cm és jelenleg 83 kg. Sajnos feltűnően nagy a hasam,akár egy közép idős kismamának •IIyen esetben elvégezhető a hasi zsírleszivás? •Állami korházban végezve az általános árat megtudhatom?

 
penisz
admin@drfalushulive - 2017-11-25 08:39:35

 A penis vastagítás ambuláns műtét. Mindenképpen kell elötte egy konzultáció, csak úgy lehet megoldani a műtétet.


 
penisz
2017-11-22 08:12
Jo napot szeretnek erdeklodni a penisz nagyobbitasrol es a vastagitasrol ha lehet erdekelne korubelul mennyi ido lenne a mutet es a korhazba maradasi ido milyen arba van korulbelul hogy hogy keszuljek es kulfoldi allampolgarkent fogadnak-e?

 
Hasplasztika
admin@drfalushulive - 2017-10-22 09:51:39

 A tb csak a kötényhas, és a nagy mértékű - meghatározott fogyáshoz kötött műtétet támogatja.


 
Hasplasztika
2017-10-13 08:57
Udvozlom! Olyan kerdessel fordulok Onhoz hogy a hasplasztikat tamogatja abban az esetben a tb ha 31eves vagyok 2 csaszar utan kotenyhasam van es koldokservem lett ami elegge fajdalmas mostmar. Koszonom a valaszat elore is.

 
Mell asszimetria
admin@drfalushulive - 2017-10-08 09:30:58

 TB által támogatott műtétnek megvannak a követelményei. Végzek ilyen műtétet, amennyiben valaki megfelel a kritériumoknak. Vizit nélkül semmit nem tudok ígérni.


 
Mell asszimetria
2017-10-06 16:23
Tisztelt Doktor Úr! Mindenképp szeretném a mellem megműtettni...de mielőtt még konzultációra mennék érdeklődni szeretnék!Asszimetrikus mellem van,kérdésem hogy oep támogatással végez e ilyen műtétet?ha igen akkor esetleg kell e elmennem valamilyen vizsgálatra mielőtt Önhöz megyek?ha nem végez oep finanszírozott műtétet esetleg tudna segíteni hogy hol és kit keressek?(email-t is küldtem,de talán itt gyorsabban tud válaszolni :) ) Előre is köszönöm válaszát!:)

 
Szmhèly műtèt
admin@drfalushulive - 2017-09-02 17:28:08

 Pajzsmirigy betegség miatt többféle elváltozás is lehet, ennek a korrekciója plasztikai sebészeten nem támogatott az OEP által. Szemhéjat mi csak magán úton tudunk korrigálni.


 
Szmhèly műtèt
2017-08-26 20:45
Pajzsmirigy betegsègem miatt a felső szemhèlyamat szeretnèm megműtetni kèrdèsem hogy ezt az OEP tàmogatnà e ès lehet műteni eggyàltalàn ilyen betegsèg esetèn

 

Kérdezz!







Iratkozz fel hírlevelünkre!




Kövess minket


Facebook Google+



Dr Falus György - Plasztikai sebészet -
mellnagyobbítás- mellplasztika
A cookie-k jóváhagyásáról vagy blokkolásáról itt olvashat.