Kérdések

Tartalomjegyzék
Mellnagyobbítás Mellimplantátum csere Mellfelvarrás Mellkisebbítés Ajak- és ráncfeltöltés Férfi intimplasztika Hasplasztika Intim kisajakplasztika Vádlinagyobbítás Szemhéjplasztika Zsírleszívás Mellnagyobbítás mellfelvarrással Implantáció külön heg nélküli mellfelvarrással Mellfelvarrás hasplasztikával Mellnagyobbítás hasplasztikával

Mellnagyobbítás mellfelvarrással gyakran ismételt kérdések

Lehet-e kis méretű mellimplantátumot választani?

Az orvos segít az arányos implantátum kiválasztásban. Az implantátumok méretükben, és formájukban nagy választási lehetőset biztosítanak. A felvarrással elérhetjük, hogy kisebb implantátum is képes a megfelelő formát hozni.

Mikor kell a mellimplantátumok mellett mellfelvarrást is végezni?

Egyértelműen akkor szükséges, ha az implanátum behelyezése önmagában nem tudja a lógó mell formáját korrigálni. Olyan esetben, amikor nem akar valaki nagy implantátum behelyezést, de szeretné a megereszkedést korrigálni.

Miért jobb az izom alá helyezni az implantátumot?

Az izom felett elhelyezett nagyobb implantátum széle jobban látszik, valamint a mellek hamar megereszkednek. Természetesebb formát ad az izom alá helyezett implantátum. Az eredmény is tartós, ellentétben a mirigyállomány alá helyezettel.

Mennyire tartós a mellfelvarrás hatása?

A műtét tartós eredményű, ellentétben a nagy és mirigy alá helyezett implantátummal szemben.

Online tanácsadás kérdések és válaszok:

Szoritopant
8 éve
Nem feltétlenül. Egy viziten lehet megbeszélni.
Szoritopant
8 éve
Tisztelt Doktor Úr! Egy olyan kerdesem lenne , hogy mutet utan szoritopant mindenkepp kell? Ha felis kell varrni a nagyobbitas mellett akkor is? Valaszat elore is koszonom
Mellnagyobitàs
8 éve
A kérdése ennél összetettebb. A műtét során mindkét oldal felvarrása várhatóan szükséges, és mk. oldalra implantátumot kellene behelyezni. Viziten tudnék a kérdéseire válaszolni.
Mellnagyobitàs
8 éve
Kedves doktor úr! Egy olyan kérdésem van magához, hogy 2014.06.24 .én megszületett a harmadik gyermekem. Őt sikeresen szoptatam de csak az egyik mellemből ìgy nagyon nagy elváltozás van a két mellem között! A kérdésem az lenne, hogy azt a mellem amelyik kissebb meg lehet-e nagyobbitani hogy egyforma legyen és hogy menyibe kerülne? Válaszát előre is köszönöm!!!

Jelentkezz most ingyenes konzultációra!

Add meg elérhetőségeidet és kollégáink hamarosan keresni fognak telefonon egy ingyenes konzultációs lehetőséggel kapcsolatban!