Kérdések

Tartalomjegyzék
Mellnagyobbítás Mellimplantátum csere Mellfelvarrás Mellkisebbítés Ajak- és ráncfeltöltés Férfi intimplasztika Hasplasztika Intim kisajakplasztika Vádlinagyobbítás Szemhéjplasztika Zsírleszívás Mellnagyobbítás mellfelvarrással Implantáció külön heg nélküli mellfelvarrással Mellfelvarrás hasplasztikával Mellnagyobbítás hasplasztikával

Vádliformázás és vádlinagyobbítás gyakran ismételt kérdések

Mi a vádli protézis?

Egy olyan implantátum, ami a vádli izomzatának a területén vastagítja a lábszárat. Hasonló eljárás, mint a mellnagyobbítás implantátummal, csak kissé tömörebb ennek a protézisnek az anyaga

Mikor kell kivenni az implantátumot?

Amikor úgy érezzük, hogy nem kell tovább, akkor ki kell venni. Sokszor nehéz megszokni a feszülő érzést, ami több hónapig is eltarthat. Egyébként nem tudjuk a protézis élettartamát, sok év, hasonló a mell implantátumokéhoz.

Mennyit lehet korrigálni a két láb közti különbségen?

A műtét lényege, hogy vastagítjuk a vádli területét. Ez bizonyos aránytalanságot tud javítani, de természetesen határok között. Ez a vádli nagyobbítását jelenti, és nem az egész lábszár korlátlan nagyobbítását. Így bizonyos betegségek korrigálásának jó lehetősége, de nem tudja teljesen megszűntetni a két láb közti különbséget.

Mennyire fáj a műtét?

Altatásban történik a műtét, tehát az operáció maga nem fáj. A műtét után fájdalmas feszülő érzés jelentkezik, ami a fájdalomcsillapítók ellenére is kellemetlen. Természetesen ennek a mértéke és időtartama egyénileg változó, a fájdalomcsillapítókkal a panasz enyhíthető. Általában 2-3 nap a legrosszabb időszak, néhány hét alatt múlik el teljesen az érzékenység.

Lehet-e sportolni a vádli implantátummal?

A mozgás nem árt, a fokozatosság elvét betartva, a műtét után a megfelelő időt kivárva természetesen az erősebb terhelés lehetséges. Ez általában 6 hét, 2 hónap.

Mennyire látható az implantátum?

Az implantátum a mélyebb rétegekbe kerül, ezért ez kevésbé látható. Akár miniszoknyát is nyugodtan lehet hordani, hiszen pont az a cél, hogy a nem kívánt vékony láb esztétikai látványán segítsen.

Online tanácsadás kérdések és válaszok:

vádli formázás
10 éve
Vádli implantátum beültetés is lehetséges, és jól írja, a saját zsírral feltöltés is lehetséges. Nem tudom, hogy mit dolgozik, de általában azokra a dolgokra kell vigyázni, mint a mellnagyobbítás esetén.
10 éve
Tisztelt Doktor Úr! Azt szeretném megkérdezni, a vádli műtét milyen költségekkel jár, és úgy általában az eljárás milyenségét (pl. meddig nem lehet a műtét után dolgozni). A zsírfeltöltéses módszer feltételezem saját zsírral történik, az sajnos, vagy szerencsére (mert nincs nagyon) ki van zárva.Köszönöm!
vádli izomzatának növelése
10 éve
Nem meglepő a kérdése, csak nem olyan gyakori a vádli műtét, mint a mellnagyobbítás. Több módszer is van ennek a megoldására. Vádli implantátum is létezik, és újabban zsírtöltéssel is lehet formázni vádlit.
vádli izomzatának növelése
10 éve
Tisztelt Doktor Úr! Úgy gondolom, eléggé szokatlan kérdéssel fordulok Önhöz, de bízom benne, hogy választ tudok kapni.Születési rendellenesség miatt születésem után 9 hónapig gipszet kellett hordanom. Emiatt bal lábam izomzata (mivel később inkább a másik lábamra nehezedtem) nem fejlődött úgy, mint egészséges lábamé, jóval vékonyabb annál.Természetesen az ortopéd orvosok mindenféle gyakorlatot javasoltak, de egyik sem járt eredménnyel.Azt szeretném kérdezni, a mellnagyobbításhoz hasonlóan lehetséges-e a vádli izomzatának plasztikai úton történő korrigálása.Válaszát előre is köszönöm.
vádli probléma
10 éve
Érdeklődnék,h a Dr Úr vállal e? Vádli kicsinyítő !!! Műtétet? Előre is köszönöm!

Jelentkezz most ingyenes konzultációra!

Add meg elérhetőségeidet és kollégáink hamarosan keresni fognak telefonon egy ingyenes konzultációs lehetőséggel kapcsolatban!