Felhasználási feltételek

Ezt a webhelyet dr Falus György - továbbiakban a Tulajdonos - működteti. A webhelyhez való hozzáférést az alábbiakban leírt használati feltételek szabályozzák, amely szabályzat kizárólag erre a webhelyre vonatkozik és nem érvényes azon vállalatok, magányszemélyek vagy szervezetek weboldalaira ahová erről a honlapról link vezet. Amennyiben az alábbi feltételek bármelyikével nem ért egyet, haladéktalanul hagyja abba a weboldal használatát.

Jogi felelősség kizárása

A webhely területén található bizonyos hivatkozásokra kattintással Ön kilép a Tulajdonos webhelyéről. A kapcsolódó webhelyek nem tartoznak a Tulajdonos hatáskörébe, ezért nem is vállal felelősséget ezen webhelyek és az ott található tartalmakért. A Tulajdonos minden szükséges és ésszerű erőfeszítést megtesz annak érdekében, hogy biztosítsa a webhely adatainak pontosságát. A webhelyen közölt adatok esetleg megjelenítési vagy műszaki pontatlanságot tartalmazhatnak. Az Ön felelőssége, hogy tudomásul vegye a webhely használati feltételeit és saját kockázatára használja fel az itt található tartalmi információkat.

Szerzői jog

A webhely felhasználói a webhely tartalmának bármely részét egy példányban kinyomtathatják személyes, nem kereskedelmi célra, feltéve, hogy az anyagon semmilyen módosítást, változtatást nem végeznek. A Tulajdonos fenntartja a letöltött anyagokra vonatkozó tulajdonjogait és szerzői jogait. A webhelyen közzétett anyagokat csak törvényes célokra szabad felhasználni. A weboldal és tartalmainak bármely egyéb felhasználása a Tulajdonos írásbeli engedélye nélkül szigorúan tilos. A Tulajdonos fenntartja magának a jogot, hogy előzetes bejelentés nélkül ideiglenesen vagy véglegesen a webhelyet és a hozzá kapcsolódó tartalmat módosítsa vagy megszűntesse továbbá, hogy jelen felhasználási feltételeket módosítsa.

Ha bármilyen ezen webhelyre vonatkozó adattal, tartalommal vagy vizuális megjelenéssel kapcsolatos kérdése, megjegyzése vagy panasza van kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az erre a célra kijelölt elérhetőségünkön keresztül.

 

Jelentkezz most ingyenes konzultációra!

Add meg elérhetőségeidet és kollégáink hamarosan keresni fognak telefonon egy ingyenes konzultációs lehetőséggel kapcsolatban!