Kérdések

Tartalomjegyzék
Mellnagyobbítás Mellimplantátum csere Mellfelvarrás Mellkisebbítés Ajak- és ráncfeltöltés Férfi intimplasztika Hasplasztika Intim kisajakplasztika Vádlinagyobbítás Szemhéjplasztika Zsírleszívás Mellnagyobbítás mellfelvarrással Implantáció külön heg nélküli mellfelvarrással Mellfelvarrás hasplasztikával Mellnagyobbítás hasplasztikával

Mellimplantátum külön heg nélküli mellfelvarrással gyakran ismételt kérdések

Mikor lehet ezt a műtétet végezni?

A műtét erősen megereszkedett mellek esetén nem ajánlott. Továbbá akkor sem, ha nagy a bimbóudvar, és azt is szeretnénk csökkenteni.

Csak nagy implantátummal lehet-e korrigálni a lógást?

A műtéthez nem kell nagy implantátum, kisebb is elegendő. Az implantátum méretének a kiválasztását igény szerint a páciens az orvosával együtt beszéli meg.

Nagy implantátum megoldhatja-e a felvarrás elkerülését?

Bizonyos esetekben lehetséges. Izom felett, ill. un. dualplane szerint – részben izom alá, részben mirigy alá helyezett implantátum meg tudja oldani ezt a problémát, de hosszab ideig tart az eredménye az izom alatti implantációnak.

Mennyire tartós a mellfelvarrás hatása?

A műtét tartós eredményű, ellentétben a nagy és mirigy alá helyezett implantátummal szemben, ahol fél év, ill. a dualplane szerint 2-3 év után ismét lóg a mell.

Jelentkezz most ingyenes konzultációra!

Add meg elérhetőségeidet és kollégáink hamarosan keresni fognak telefonon egy ingyenes konzultációs lehetőséggel kapcsolatban!