Kérdések

Tartalomjegyzék
Mellnagyobbítás Mellimplantátum csere Mellfelvarrás Mellkisebbítés Ajak- és ráncfeltöltés Férfi intimplasztika Hasplasztika Intim kisajakplasztika Vádlinagyobbítás Szemhéjplasztika Zsírleszívás Mellnagyobbítás mellfelvarrással Implantáció külön heg nélküli mellfelvarrással Mellfelvarrás hasplasztikával Mellnagyobbítás hasplasztikával
Mikor lehet ezt a műtétet végezni?

A műtét erősen megereszkedett mellek esetén nem ajánlott. Továbbá akkor sem, ha nagy a bimbóudvar, és azt is szeretnénk csökkenteni.

Csak nagy implantátummal lehet-e korrigálni a lógást?

A műtéthez nem kell nagy implantátum, kisebb is elegendő. Az implantátum méretének a kiválasztását igény szerint a páciens az orvosával együtt beszéli meg.

Nagy implantátum megoldhatja-e a felvarrás elkerülését?

Bizonyos esetekben lehetséges. Izom felett, ill. un. dualplane szerint – részben izom alá, részben mirigy alá helyezett implantátum meg tudja oldani ezt a problémát, de hosszab ideig tart az eredménye az izom alatti implantációnak.

Mennyire tartós a mellfelvarrás hatása?

A műtét tartós eredményű, ellentétben a nagy és mirigy alá helyezett implantátummal szemben, ahol fél év, ill. a dualplane szerint 2-3 év után ismét lóg a mell.

Jelentkezz most ingyenes konzultációra!

Add meg elérhetőségeidet és kollégáink hamarosan keresni fognak telefonon egy ingyenes konzultációs lehetőséggel kapcsolatban!