Kérdések

Tartalomjegyzék
Mellnagyobbítás Mellimplantátum csere Mellfelvarrás Mellkisebbítés Ajak- és ráncfeltöltés Férfi intimplasztika Hasplasztika Intim kisajakplasztika Vádlinagyobbítás Szemhéjplasztika Zsírleszívás Mellnagyobbítás mellfelvarrással Implantáció külön heg nélküli mellfelvarrással Mellfelvarrás hasplasztikával Mellnagyobbítás hasplasztikával

Szemhéjplasztika gyakran ismételt kérdések

Az alsó szemhéjnál egy árok húzódik, ettől fáradtnak látszom. Segít-e a szemhéj plasztika?

Az alsó szemhéj alatti árok több okból látszódhat erősebben. A mélyebb árok feltöltése is lehetséges, nem biztos, hogy műtét szükséges. Erősebben elődomborodó zsír okozta árok esetén a műtét a megoldás. Amikor ez az árok bőrelszíneződés miatt látszik jobban, akkor bőrhámlasztás kémiai, vagy lézeres eljárással tud segíteni.

Duzzadt felső szemhéj esetén segít-e a szemhéjplasztikai műtét?

A műtét előtt egy kivizsgálás szükséges, hogy hormonális probléma nem okozza-e az elváltozást. Amennyiben nem áll betegség az elváltozás mögött, a műtét megoldja az elődomborodást.

A szemhéj körüli ráncokat műtéttel meg lehet-e szűntetni?

A külső szemzug körüli ráncokat ezzel a műtéttel nem lehet megszűntetni. Ráncfeltöltés, botox, lézeres kezelés a megoldás.

Rontja-e a látást a szemhéjplasztikai műtét?

Nem, a szemgolyótól messze történik a beavatkozás. A műtét a bőr és az alatta elhelyezkedő izom és zsír területére korlátozódik.

Online tanácsadás kérdések és válaszok:

Szemhéjplasztika
3 éve

Tisztelt Doktorúr! Segitségét-véleményét szeretném kérni, 48 éves vagyok 1 éve szürkehályog műtétem volt mindkét szememen amivel látás javitás céljából lencséket is ültettek a szemembe. A szememmel is problémáim vannak, a bal szememre 20%-ot látok. Sajnos ennek következtében nagyon megereszkedtek a szemhéjaim, ezt szeretném megcsináltatni, TB finanszirozással. Varrónő vagyok, sajnos a látásom is korlátozza a kialakult helyzet és esztétikailag is nagyon zavaró. Tud ebben nekem segiteni? Előre is köszönöm, várom válaszát, 

 A plasztikai sebészet területén szemhéj felvarrást tb-re nem végezhetünk. Esetleg a szemészeten, ahol eddig operálták, ott lehetséges a múűtét, ezt tőlük kellene megkérdezni.

alsó szemzug saját zsírral szövődmény
4 éve
Tisztelt Cím! Korábban saját zsírral feltöltésre került az alsó szemhéjam. Sajnos hurkás maradt, mind a két szemem alatt. Műtéti beavatkozásra lenne szükségem. (tudomásom szerint csak úgy javítható az állapot) Tudna-e segíteni ? Nem szívesen mennék ugyan ahhoz a doktorhoz aki csinálta.

 Több adat szükséges ahhoz, hogy bármit is lehessen mondani. Egy vizit mindenképpen szükséges ehhez. Kérem, jelentkezzen be egy vizitre.

szemhéjplasztika
5 éve
Tisztelt Doktor Úr! Édesanyám 83 éves. Felső szemhéj plasztikai műtétre készül,mert megereszkedett a felső szemhéja, zavarja a látásban. Aggódom miatta, mert cukorbeteg, időnként magas a vérnyomása, és allergia miatt jelenleg gyulladásban van a szeme, állandóan könnyezik, szemcseppet is kapott rá a szemorvostól. Ön szerint ezekkel a problémákkal együtt is vállalható a plasztikai műtét? Üdvözlettel: Reszel Melinda

 A szemhéjplasztika kis beavatkozás. Helyi érzéstelenítésben elvégezhető. Természetesen minden műtétnek van kockázata, de ennek elég kevés. Az ön által említett betegségek nehezíthetik a gyógyulást, de ha kezelt a betegsége és jól beállított értékei vannak, akkor nem kell tartani a műtéttől.

Szmhèly műtèt
6 éve
Pajzsmirigy betegsègem miatt a felső szemhèlyamat szeretnèm megműtetni kèrdèsem hogy ezt az OEP tàmogatnà e ès lehet műteni eggyàltalàn ilyen betegsèg esetèn

 Pajzsmirigy betegség miatt többféle elváltozás is lehet, ennek a korrekciója plasztikai sebészeten nem támogatott az OEP által. Szemhéjat mi csak magán úton tudunk korrigálni.

felső szemhélyplasztika
7 éve
Egy vizit szükséges a válaszhoz, mert egy oldali szemhéjplasztika után más lesz a látvány, és jönni fog a másik oldal korrekciójára is. Kérem jöjjön el egy vizitre, az ingyenes.
felső szemhélyplasztika
7 éve
Tisztelt Doktor Úr! Szeretném megkérdezni, hogy csak a jobb szemem felső szemhéj plasztikáját elvégzik-e? A jobb szememmel meg vagyok elégedve, azzal nincs semmi bajom. A jobb szemhéjam petyhüdt, lógós, és már a látásban is zavar. Azt még meg kell írjam hogy nem vagyok fiatal, nem feltétlen a szépség számít. Még érdekelne az is, hogy egy ilyen műtét kb. mennyibe kerülne. Köszönöm és várom a válaszát.
szemhéjplasztika-érdeklődés
7 éve
Nem tudok róla, hogy ilyenkor ne lehetne műtétet végezni. Gondolom a szemhéjplasztikának nincs ellenjavallata.
szemhéjplasztika-érdeklődés
7 éve
Tisztelt Doktor Úr! Egyenlőre tájékozódom és érdeklődöm. Pajzsmirigy alulmüködésem van, lehet e ilyen esetben szemhéjplasztika. Ugyanis már a szemorvosomtól érdeklődtem, ő azt mondta, ki van zárva, és ne nézegessem magam a tükörben. De ahogy múlnak az évek, egyre csúnyább és nagyon zavaró. Köszönettel várom válaszát!
Felső szemhéj plasztika
8 éve
Sokat számít a környezet véleménye. Általában reálisan látják a helyzetet, de mindenkinek más az elvárása. Vannak igényesebbek, és vannak akik nem foglalkoznak a kinézetükkel. A tapasztalatom az, hogy mindenki elsősorban saját maga miatt szeretne jól kinézni, persze úgy, hogy a környezetének is tetsszen.
Felső szemhéj plasztika
8 éve
Kedves Doktor Úr! Érdeklődni szeretnék, hogy mennyibe kerül ez a típusú műtét és tudnék küldeni fényképet is, hogy Ön szerint valóban szükségszerű-e a beavatkozás. A környezetem szerint nem, de mégis mindig mindenki megkérdezi, hogy miért van bedagadva a szemem.... :( Bár ha rajtam múlna majdnem mindenemet átszabatnám :))) Köszönettel: Linda.

Jelentkezz most ingyenes konzultációra!

Add meg elérhetőségeidet és kollégáink hamarosan keresni fognak telefonon egy ingyenes konzultációs lehetőséggel kapcsolatban!