Kérdések

Tartalomjegyzék
Mellnagyobbítás Mellimplantátum csere Mellfelvarrás Mellkisebbítés Ajak- és ráncfeltöltés Férfi intimplasztika Hasplasztika Intim kisajakplasztika Vádlinagyobbítás Szemhéjplasztika Zsírleszívás Mellnagyobbítás mellfelvarrással Implantáció külön heg nélküli mellfelvarrással Mellfelvarrás hasplasztikával Mellnagyobbítás hasplasztikával

Szemhéjplasztika gyakran ismételt kérdések

Az alsó szemhéjnál egy árok húzódik, ettől fáradtnak látszom. Segít-e a szemhéj plasztika?

Az alsó szemhéj alatti árok több okból látszódhat erősebben. A mélyebb árok feltöltése is lehetséges, nem biztos, hogy műtét szükséges. Erősebben elődomborodó zsír okozta árok esetén a műtét a megoldás. Amikor ez az árok bőrelszíneződés miatt látszik jobban, akkor bőrhámlasztás kémiai, vagy lézeres eljárással tud segíteni.

Duzzadt felső szemhéj esetén segít-e a szemhéjplasztikai műtét?

A műtét előtt egy kivizsgálás szükséges, hogy hormonális probléma nem okozza-e az elváltozást. Amennyiben nem áll betegség az elváltozás mögött, a műtét megoldja az elődomborodást.

A szemhéj körüli ráncokat műtéttel meg lehet-e szűntetni?

A külső szemzug körüli ráncokat ezzel a műtéttel nem lehet megszűntetni. Ráncfeltöltés, botox, lézeres kezelés a megoldás.

Rontja-e a látást a szemhéjplasztikai műtét?

Nem, a szemgolyótól messze történik a beavatkozás. A műtét a bőr és az alatta elhelyezkedő izom és zsír területére korlátozódik.

Online tanácsadás kérdések és válaszok:

Szemhéjplasztika
2 hete
Tisztelt doktor úr. Azt szeretném kérdezni, hogy szemhéjszéli gyulladással lehet szemhéjplasztikát csinálni. Válaszát előre is köszönöm.
Lehet a gyulladás idült vagy krónikus, amikor ez a gyulladás folyamatos, akár a kifordult szemhéj miatti szemszárazságtól. És lehet valami akut vagy heveny, amit különböző irritációk okoznak. Ez mechanikus hatásra vagy allergiára jellemző. Ingyenes a vizit, jelentkezzen be.
karikás szem
2 hónapja
Kedves Doktor Úr! Gyerek korom óta karikás a szemem, de az alsó szemhéjplasztikát még korainak érzem, még a 30-a éveim elején járok, ezzel amíg lehet várni szeretnék. A töltésről nem hallottam pozitív tapasztalatokat a környezetemben. Milyen más megoldás létezik, ami valós és tartós változást hozhat? Előre is köszönöm válaszát.
A szemhéj karikát az alsó szemhéj árok besüppedése okozza, aminek a kiemelésével szép eredményt lehet elérni. Erre az egyik lehetőség a Hyaluronsavas feltöltés, de én is inkább a saját zsírral feltöltést javaslom, amivel szépen korrigálható a probléma.
Szemhejplasztika
8 hónapja
Én 52 éves nő vagyok,és már fiatal korom óta nagyon megeszkedett a felső szemhéj. És ez miatt alul a szemem alatt nagyon puffadt ödémás. Sokkal idősebbnek nézek ki. De nekem sajnos a látásom is romlott, sőt sokat fáj a fejem. Mindig hunyoritok mert nem jól látok. Sajnos kaptam már sokszor gúnyos megjegyzéseket. Pl hogy biztos iszok vagy hanyag vagyok mert ápolatlan a kinézetem. Sajnos már egyre nehezebben viselem az ilyen megjegyzéseket.Főleg azért mert egy nagyon igényes nőnek tartom magam. Mindent megtettem hogy ne lógjon a felső szemhéjam. Kb 15 éve minden nap maszirozom. De semmi hatás. A szemész orvos végre elküldött egy plasztikara ahol bemerik hogy ingyenesen meg tudják e csinálni a szemhejplasztikát. A doktor minden kifogást előhozott csaj ne kelljen megműteni ingyen. Azt a kifogást találta ki utoljára hogy szárazszem szindromam van . A kérdésem az lenne hogy száraz szem szindróma miatt a szemhéj plasztika elvégezhető! Én már eldöntöttem füzetek is már mert tudom ingyen úgysem csinálja meg a kórház. Szeretném tudni hogy tényleg kizárás a száraz szem miatt a felső szemhéj plasztika. Mert napok óta bújom a netet de sehol nem olvasok ilyet. Köszönöm válaszát.
A száraz szem a szemhéjplasztikára nincs befolyással. Ilyenkor a szemhez nem nyúlunk, csak a bőr ráncosságát, a bőrfelesleget távolítjuk el. Ezt a tb nem fizeti, mert esztétikai beavatkozásnak veszi. Magán úton bármelyik plasztikai sebész elvégzi.
Szemhéjplasztika
3 éve

Tisztelt Doktorúr! Segitségét-véleményét szeretném kérni, 48 éves vagyok 1 éve szürkehályog műtétem volt mindkét szememen amivel látás javitás céljából lencséket is ültettek a szemembe. A szememmel is problémáim vannak, a bal szememre 20%-ot látok. Sajnos ennek következtében nagyon megereszkedtek a szemhéjaim, ezt szeretném megcsináltatni, TB finanszirozással. Varrónő vagyok, sajnos a látásom is korlátozza a kialakult helyzet és esztétikailag is nagyon zavaró. Tud ebben nekem segiteni? Előre is köszönöm, várom válaszát, 

 A plasztikai sebészet területén szemhéj felvarrást tb-re nem végezhetünk. Esetleg a szemészeten, ahol eddig operálták, ott lehetséges a múűtét, ezt tőlük kellene megkérdezni.

alsó szemzug saját zsírral szövődmény
5 éve
Tisztelt Cím! Korábban saját zsírral feltöltésre került az alsó szemhéjam. Sajnos hurkás maradt, mind a két szemem alatt. Műtéti beavatkozásra lenne szükségem. (tudomásom szerint csak úgy javítható az állapot) Tudna-e segíteni ? Nem szívesen mennék ugyan ahhoz a doktorhoz aki csinálta.

 Több adat szükséges ahhoz, hogy bármit is lehessen mondani. Egy vizit mindenképpen szükséges ehhez. Kérem, jelentkezzen be egy vizitre.

szemhéjplasztika
5 éve
Tisztelt Doktor Úr! Édesanyám 83 éves. Felső szemhéj plasztikai műtétre készül,mert megereszkedett a felső szemhéja, zavarja a látásban. Aggódom miatta, mert cukorbeteg, időnként magas a vérnyomása, és allergia miatt jelenleg gyulladásban van a szeme, állandóan könnyezik, szemcseppet is kapott rá a szemorvostól. Ön szerint ezekkel a problémákkal együtt is vállalható a plasztikai műtét? Üdvözlettel: Reszel Melinda

 A szemhéjplasztika kis beavatkozás. Helyi érzéstelenítésben elvégezhető. Természetesen minden műtétnek van kockázata, de ennek elég kevés. Az ön által említett betegségek nehezíthetik a gyógyulást, de ha kezelt a betegsége és jól beállított értékei vannak, akkor nem kell tartani a műtéttől.

Szmhèly műtèt
6 éve
Pajzsmirigy betegsègem miatt a felső szemhèlyamat szeretnèm megműtetni kèrdèsem hogy ezt az OEP tàmogatnà e ès lehet műteni eggyàltalàn ilyen betegsèg esetèn

 Pajzsmirigy betegség miatt többféle elváltozás is lehet, ennek a korrekciója plasztikai sebészeten nem támogatott az OEP által. Szemhéjat mi csak magán úton tudunk korrigálni.

felső szemhélyplasztika
8 éve
Egy vizit szükséges a válaszhoz, mert egy oldali szemhéjplasztika után más lesz a látvány, és jönni fog a másik oldal korrekciójára is. Kérem jöjjön el egy vizitre, az ingyenes.
felső szemhélyplasztika
8 éve
Tisztelt Doktor Úr! Szeretném megkérdezni, hogy csak a jobb szemem felső szemhéj plasztikáját elvégzik-e? A jobb szememmel meg vagyok elégedve, azzal nincs semmi bajom. A jobb szemhéjam petyhüdt, lógós, és már a látásban is zavar. Azt még meg kell írjam hogy nem vagyok fiatal, nem feltétlen a szépség számít. Még érdekelne az is, hogy egy ilyen műtét kb. mennyibe kerülne. Köszönöm és várom a válaszát.
szemhéjplasztika-érdeklődés
8 éve
Nem tudok róla, hogy ilyenkor ne lehetne műtétet végezni. Gondolom a szemhéjplasztikának nincs ellenjavallata.

Jelentkezz most ingyenes konzultációra!

Add meg elérhetőségeidet és kollégáink hamarosan keresni fognak telefonon egy ingyenes konzultációs lehetőséggel kapcsolatban!