Kérdések

Tartalomjegyzék
Mellnagyobbítás Mellimplantátum csere Mellfelvarrás Mellkisebbítés Ajak- és ráncfeltöltés Férfi intimplasztika Hasplasztika Intim kisajakplasztika Vádlinagyobbítás Szemhéjplasztika Zsírleszívás Mellnagyobbítás mellfelvarrással Implantáció külön heg nélküli mellfelvarrással Mellfelvarrás hasplasztikával Mellnagyobbítás hasplasztikával

Mellfelvarrás hasplasztikával gyakran ismételt kérdések

Miért jobb egyben végezni a két műtétet?

A két műtét egyszerre kerül sorra, ami egyszeri felkészülést jelent a műtétre, kevesebb műtét előtti izgulást jelent. A sebgyógyulás is két alkalom helyett egyszerre történik. Kevesebb kiesést jelent az egyidejű gyógyulás.

Mikor tudok dolgozni, és sportolni?

A gyógyulási idő kevesebb, mint a külön műtéteknél. Gyakorlatilag annyi pihenés javasolt, mintha csak egy fajta műtétet végeztünk volna.

Zsírszívást is lehet-e végezni ilyenkor?

Ez a két műtét együtt már elég megterhelést jelent a szervezetnek, hiszen a műtét ideje is hosszabb, ezért nem célszerű még zsírszívással is gyengíteni a szervezetet.

Online tanácsadás kérdések és válaszok:

összetett műtét
2 hónapja
Tisztelt Doktor úr! Mindenképpen szeretnék személyes konzultációra időpontot kérni, így elöljáróban csak annyi lenne a kérdésem, hogy van-e lehetőség sérv és hasplasztika műtétre, zsírleszívással, esetleg egyidőben mellfelvarrással? Köszönettel, Eszter
Így egyszerre soknak hangzik, ami nem szerencsés. A viziten többet lehet megbeszélni

Jelentkezz most ingyenes konzultációra!

Add meg elérhetőségeidet és kollégáink hamarosan keresni fognak telefonon egy ingyenes konzultációs lehetőséggel kapcsolatban!