Összetett műtét: Mellnagyobbítás hasplasztikával

A mellnagyobbító plasztikai műtét, melyre oly sok nő vágyik, hasplasztikával kombinálva két kiemelten fontos esztétikai problémát old meg egyszerre, és rendkívül látványos eredményt biztosít. A két műtét ugyanis erősíti egymás hatását, hiszen a nagyobb mellek automatikusan laposabbnak mutatják a hasat, és vice versa a lapos has hatására jobban kiemelkednek a keblek, méretük optikailag még nagyobbnak tűnnek. Ennek a beavatkozásnak külön előnye, hogy a mellnagyobbítás a hasplasztika területéből, külön metszés nélkül is elvégezhető. 

Sok hölgy vágyik nagyobb keblekre, ami egy mellimplantátum beültetésével könnyen megoldható. Gyakori eset azonban, hogy a kissé megnövekedett has miatt látszik kisebbnek a páciens mellének a mérete. A tökéletes eredmény ilyenkor egy mellplasztika és egy hasplasztika kombinálásával érhető el. Ráadásul sokszor a két műtét egy vágással elvégezhető.

Gyakran előfordul, hogy a has bőre hízás-fogyást követően, vagy szülés után megnyúlik. Ilyenkor ugyanis a hasfal visszahúzódása miatt a has bőre megereszkedik, így a korábbi formáját elveszti. A lógó, megereszkedett hasi bőr korrigálása a hasplasztikával a has bőrét ismét feszessé teszi. A hasplasztikát érdemes ilyen esetben mellnagyobbítással kombinálni, mert a két beavatkozás együtt látványosan javítja az alakot. A két műtét egy alkalommal végezve potencírozza egymás hatását, azaz a két műtét együttes hatása fokozott eredményt biztosít. A jobban kiemelkedő mell optikailag nagyobbnak tűnik, és a hasat is laposabbak mutatja. A plasztikai sebészet egyik nagy vívmánya, hogy ez a két beavatkozás bizonyos esetekben egy vágással is elvégezhető. A mellimplantátum a hasi vágásból is beültethető.

mellplasztika és hasplasztika műtétek kombinálásának nagy előnye, hogy egyszerre túl van a páciens a két beavatkozáson, azaz a gyógyulás és a felépülési idő is a felére csökken. Másik nagy előnye, hogy a mellimplantátum behelyezése sokszor külön vágás nélkül történik, azaz külön heg nélkül gyógyul, mert a mellimplantátum hasi vágásból is beültethető. A hasplasztikával kombinált mellnagyobbítás sok esetben tehát külső heg nélkül elvégezhető. Az ilyen fajta mellnagyobbítást többnyire kerek formájú implantátummal végezzük.

Jelentkezz most
ingyenes konzultációra!

A mellfelvarrás hasplasztikával műtét menete:
  1. A műtét előtt kivizsgálás (laborvizsgálatok, EKG, mellkasröntgen, mammographia vagy 40 éves kor alatt mell ultrahangos vizsgálat) szükséges.
  2. A plasztikai műtétet altatásban végezzük, amely körülbelül 2-3 órát vesz igénybe.és általában másnap engedjük el a pácienst.
  3. hasplasztika műtéti metszés rejtett helyen történik, egy hosszú vonal formájában az alhas területén, a bikini vonalában figyelembe véve páciensünk alsóneműjének fazonját, szabását. A bőrt és az alatt levő zsírt felemeljük. Amikor megoldható akkor a mellkason tovább preparálva az izom alatt képezünk üreget az implantátumnak. Az implantátum behelyezése után az üreget zárjuk.
  4. Továbbiakban a hasplasztika folytatásaként a bőr és zsírfölösleget kivágva a feszes hasfali bőrt visszavarrjuk.
  5. Máskor a mellnagyobbíításnál leírt módon, külön metszésből végezzük az implantátum behelyezését.
  6. Plasztikai műtét után általában 1 éjszakát kell az operáló intézetben töltenie a páciensnek, további 4-6 hétig pedig haskötőt kell hordani a hason, valamint kompressziós melltartót a mell területén.
  7. A végeredmény azonnal látható, de a végleges forma csak hónapokkal a műtét után alakul ki, amely utáni heg a kétrészes fürdőruhából éppúgy nem látszik ki, mint a bikiniből. Arra azonban feltétlenül ügyelni kell, hogy a plasztikai sebészeti műtéttől számított fél évig ne érje se napfény se szolárium fénye a heget, mert a metszés helyének napoztatása a heg deformálódásával járhat.
A mellnagyobbítás hasplasztikával műtét ára:

Mennyibe kerül a mellnagyobbítás és hasplasztika műtét?
Erre a kérdésre a választ, csakis személyes konzultáció után tudjuk megadni.
Jelentkezzen be konzultációra az űrlap segítségével,kattintson ide!

 

Jelentkezz most ingyenes konzultációra!

Add meg elérhetőségeidet és kollégáink hamarosan keresni fognak telefonon egy ingyenes konzultációs lehetőséggel kapcsolatban!