Ajak és ránc feltöltés

Az arcfiatalító kezelések közül a ráncfeltöltés és az ajakvastagítás a közkedvelt beavatkozások közé tartoznak, mivel mindkét eljárással azonnali és látványos eredmény érhető el. Az arcon megjelenő kisebb nagyobb ráncok kisimulnak, a mélyebb mimikai ráncok elhalványulnak, a kontúrvesztett ajkak pedig visszanyerik eredeti teltségüket, ami erősen fiatalító hatású, éveket fiatalodik az arc. Mind a ráncfeltöltést, mind az ajakvastagítást a plasztikai sebész ambulánsan végzi, vagyis a beavatkozás után azonnal haza lehet menni.

A kor előrehaladtával megjelenő kisebb-nagyobb mimikai, valamint a rossz szokásokból eredő mélyebb ráncok, az ajkak vékonyabbá, fakóbbá válása egyre több bosszúságot okozhatnak, mert látványosan rontják az arcképet. De a fogyókúra, a szolárium gyakoribb használata, vagy a túlzott napozás, dohányzás is pusztítva a kollagéneket, gyorsítják a bőr idő előtti öregedését.

A modern plasztikai sebésznek azonban már ezekre a problémákra is több válasza van. A sokfajta fiatalító kezelési módszer közül a ráncfeltöltés, illetve az ajakvastagítás a legkedveltebbkedvelt lehetőség, mivel ezek az azonnali eredményt mutató eljárások közé tartoznak, amely plasztikai beavatkozásokat az orvos ambulánsan végzi, A rövid beavatkozás után azonnal el lehet menni.

A beavatkozás lényege, hogy hajszálvékony tűvel olyan anyagot juttatunk a bőr rétegei közé, amely csökkenti, ill. megszűnteti a nem kívánatos mélyebb ráncokat, a célterületet azonnal feltöltve kisimítja a befűződéseket, kiemeli a bőr rugalmatlanságából adódó összetöppedéseket, garantálva a fiatalos megjelenést.

A ráncfeltöltést leginkább. a nasolabialis redő, azaz az orr-szájzug közötti redő elmélyülése, a szemöldök közötti függőleges ráncok, a vízszintes homlokráncok, a nevetőráncok, a szarkalábak megjelenése teszi indokolttá. Előfordul azonban a szemgödör alsó peremének feltöltése is, amely a fáradt tekintetért felelős mély árkokat szűnteti meg.

A vékony, vagy keskeny ajkak megvastagításához az esztétikai sebészetben több módszer áll az orvos rendelkezésére. A legegyszerűbb és szép eredményt biztosító eljárás az injekciózás. Az ajaknagyobbítás fiatalítja az arcot, a húsosabb ajak érzékibb, üdébb látványt biztosít. Teltsége miatt élénkebb színhatás tapasztalható.

Az alsó és felső ajkak körüli apró ráncok, redők simítása is korrigálható feltöltéssel.

Szövődményként a gyulladás esélye nagyobb, ha különböző feltöltő anyagok keverednek. Ezen esztétikai beavatkozások előtt az orvos helyi érzéstelenítő krémmel, esetenként az idegeket blokkoló érzéstelenítő injekció beadásával csökkentheti a kissé kellemetlen szúrásokat.

Jelentkezz most
ingyenes konzultációra!

Ajak és ránc feltöltés beavatkozások menete:

  1. A beavatkozás előtt különösebb kivizsgálás nem szükséges.
  2. Ezen beavatkozások előtt az orvos helyi érzéstelenítő krémmel, esetenként az idegeket blokkoló érzéstelenítő injekció beadásával csökkentheti a kissé kellemetlen szúrásokat. Lényege, hogy hajszálvékony tűvel olyan anyagot juttatunk a bőr rétegei közé, amely csökkenti, ill. megszűnteti a nem kívánatos mélyebb ráncokat, a célterületet azonnal feltöltve kisimítja a befűződéseket, kiemeli a bőr rugalmatlanságából adódó összetöppedéseket, garantálva a fiatalos megjelenést.
  3. Ráncfeltöltéshez és ajaknagyobbításhoz is többféle feltöltő anyag létezik. Ma már nem dolgozunk szilikonnal. Még mindig forgalomban vannak úgynevezett maradandó hatású készítmények, amelyekkel azonban több a probléma, mint a felszívódókkal. Ez utóbbiak használata javasolt, mert természetes anyagokból készülnek.
  4. A beavatkozás területén rövid ideig duzzanat, esetleg kis haematoma keletkezhet, amely borogatással, vagy helyi hűtéssel csökkenthető.
  5. Néhány napon keresztül nem szabad dörzsölni az injekciózott területet. A kozmetikai kezelések 1-2 hétig kerülendők.
  6. A beavatkozás hatása azonnal látható az injekció anyagától függően fél illetve 2 évig tartó, amelyet teljes felszívódás után célszerű megismételni. Az idegen feltöltő anyagon kívül lehetőség van saját, más testrészből származó zsír betöltésre is, amelynél azonban a zsír elfolyósodási hajlama miatt nem lehet pontosan kiszámítani, tervezni a végeredményt.

Az Ajak és ránc feltöltés beavatkozás ára:

Mennyibe kerül az Ajak és ránc feltöltés beavatkozás?
Erre a kérdésre a választ, csakis személyes konzultáció után tudjuk megadni.
Jelentkezzen be konzultációra az űrlap segítségével,kattintson ide!

 

Jelentkezz most ingyenes konzultációra!

Add meg elérhetőségeidet és kollégáink hamarosan keresni fognak telefonon egy ingyenes konzultációs lehetőséggel kapcsolatban!