Mellfelvarrás hasplasztikával

Mellfelvarrás hasplasztikával

A hasplasztika és a mellfelvarrás egy olyan kombinált plasztika műtét, mely két problémát old meg egyszerre, egyetlen műtéti beavatkozás során. A kissé megereszkedett, alakját vesztett kebleket a műtét során visszaemeljük az eredeti pozícióba, ezáltal a mellek újra feszes és telt látványt nyújtanak. Az összetett műtét alkalmával a has környékén megereszkedett bőrfelesleg szintén eltávolításra kerül, ennek következtében karcsúbb lesz az alak, és feszesebb lesz a has bőre. A hasplasztikával a striák (terhességi csíkok) egy része is megszüntethető.

 

Általában szülés és szoptatás után, valamint egy-egy drasztikusabb fogyókúra következtében megváltozik a bőr állaga. A kötőszövet is megnyúlik, elveszti rugalmasságát, és egy laza, lógó állapotot vesz fel. Sajnos ez a változás leghamarabb a női domborulatokon és a hason látszik meg, rosszabb esetben még striák (terhességi csíkok) is kialakulnak.

A drasztikus fogyás, és a gyerekvállalás mind nyomot hagy a hasfalon, és a keblek is sokat veszítenek eredeti feszességükből. A bőr nagymértékű lazulását nem csak a kedvezőtlen mechanikus hatások idézhetik elő, hanem hormonális okok és a mirigyállomány sorvadása is. Ilyenkor a laza, lógó bőr állagán már kozmetikumokkal és tornával sem lehet jelentősen javítani, a megereszkedett bőrt már csak műtéttel lehet helyrehozni. Ilyen esetekben nyújt megoldást a hasplasztika és mellfelvarrás együttes műtéte, mely során eltávolítjuk a hasfalról a felesleges szöveteket, ezáltal feszesebb lesz a megereszkedett has bőre, illetve a lógó, alakját vesztett kebleket mellplasztikával visszaemeljük az eredeti pozícióba. A mellfelvarrás és a hasplasztika egy alkalommal végzett műtéttel is elvégezhető.  Egyszerre lehet korrigálni a két problémát, ami igen látványos eredményt nyújt. A hasplasztika és mellplasztika műtétek kombinálásának előnye,hogy a gyógyulási és felépülési idő egy alkalomra korlátozódik, valamint a műtétre is egyszer kell készülni.

Mivel a hasplasztika során a vágás a bikinivonalon helyezkedik el, így még a strandon sem látszik a heg, ráadásul ez az egyetlen módszer, mellyel az itt lévő striák (terhességi csíkok) egy része is megszüntethető. A kettős műtét még fokozható akár egy mellnagyobbítással (implantátum behelyezéssel) is, és akkor egyszerre három beavatkozás történik egy alkalommal.

A mellfelvarrás hasplasztikával műtét menete:

 1. A mellfelvarrás, a hasplasztika előtt kivizsgálás (labor, EKG, mellkas rtg. mammográfia vagy 40 éves kor alatt mell ultrahang vizsg.) szükséges.
   
 2. A műtétet altatásban végezzük, és másnap engedjük el a pácienst.
   
 3. A mellfelvarrás lényege a megnyúlt bőr eltávolítása, a mirigyállomány. Ilyenkor a bimbóudvar körül és ettől lefelé egy fordított T-vonalban visszamaradó heg látszik. Ezzel egy optimális mellformát alakítunk ki páciensünk alkatának és személyiségének megfelelően. Máskor a mellfelvarrás során a bimbóudvar körüli metszés egy lefelé irányuló heggel egészül ki lefelé a redő vonaláig – ez a vertikális mellplasztika. A műtéti vágás rejtett helyen történik, ezért nem feltűnő, egy bikini felső is teljesen takarja.
   
 4. A hasplasztika műtéti metszése rejtett helyen történik, egy hosszú ívelt vonal formájában az alhas területén, a bikini vonalában figyelembe véve páciensünk alsóneműjének fazonját, szabását. A bőrt és az alatt levő zsírt felemeljük, és a fölösleget kivágva a feszes hasfali bőrt visszavarrjuk. A köldököt körbemetszve a régi helyére illesztjük vissza. A hasplasztikai műtéttel a terhességi, fogyási csíkok, a striák egy része is megszűntethető.
   
 5. A bőrmetszést plasztikai varrattal zárjuk. A sebgyógyulás egyedi, többnyire nem feltűnő vonalas heggel gyógyul.
      
 6. A műtét után kompressziós melltartót, ill. haskötőt kell viselni. A végeredmény, a végleges forma csak hónapokkal a műtét után alakul ki.
   

A mellfelvarrás hasplasztikával műtét ára:

Mennyibe kerül a mellfelvarrás és hasplasztika műtét?
Erre a kérdésre a választ, csakis személyes konzultáció után tudjuk megadni.
Jelentkezzen be konzultációra az űrlap segítségével,kattintson ide!

 

Referenciák

Referenciák

Nézd meg itt, hogy milyen látványos eredményeket értünk el! Ide kattintva minden általunk végzett plasztikai sebészeti beavatkozásból sok-sok  műtét előtti  és utáni  képet találsz. Pácienseink 82%-a ajánlás útján jön el hozzánk.

Tovább


Facebook

Kövess minket a Facebookon

 

 


 
Kövess minket


Facebook Google+Dr Falus György - Plasztikai sebészet -
mellnagyobbítás- mellplasztika
Tájékoztatjuk, hogy a honlapunk szöveges fájlokat (cookie-kat) használ névtelen oldal látogatottsági adatok vizsgálata céljából.
A cookie-k jóváhagyásáról vagy blokkolásáról itt olvashat.