Kérdések

Tartalomjegyzék
Mellnagyobbítás Mellimplantátum csere Mellfelvarrás Mellkisebbítés Ajak- és ráncfeltöltés Férfi intimplasztika Hasplasztika Intim kisajakplasztika Vádlinagyobbítás Szemhéjplasztika Zsírleszívás Mellnagyobbítás mellfelvarrással Implantáció külön heg nélküli mellfelvarrással Mellfelvarrás hasplasztikával Mellnagyobbítás hasplasztikával

Intim kisajakplasztika gyakran ismételt kérdések

Mekkora fájdalommal jár a kisajak plasztikai műtét?

A plasztikai sebészeti műtét alatt az érzéstelenítéssel járó tűszúrás minimális fájdalmat okoz. Utána néhány napig banális fájdalomcsillapítókkal jól csökkenthető a kellemetlen érzés, ami 1-2 hét alatt megszűnik.

Mikor lehet Ăşjra nemi Ă©letet Ă©lni?

A kisajakon keletkezett seb gyógyulása néhány hetet igénybe vesz, 1 hónap várakozás javasolt.

Okoz-e valamilyen érzészavart?

A műtét lényege a túlérő terület eltávolítása, a megmaradt területek idegi ellátása nem sérül az operáció során. Tehát nem okoz semmilyen területen érzészavart.

Korrigálhatók-e a nem egyforma kisajkak?

Természetesen lehet akár egy oldali műtétet végezni, akár a különböző nagyságokat a mindkét oldal csökkentésével hasonló nagyságúra alakítani.

A műtét következtében lehet-e vizelési zavar?

A műtét során csak a kiemelkedő területeket operáljuk. A húgycsőtől messze operálunk, ezért nem okozhat ilyen jellegű panaszt. Viszont a korábban becsípődő és meghúzódó, panaszokat okozó túlfejlett ajkak akár vizelettartási gondot is jelenthettek. Ezeket a tüneteket is javíthatja az operáció.

Online tanácsadás kérdések és válaszok:

Intimplasztika
3 hĂłnapja
Tisztelt Dr Úr! Intim plasztikai műtétet végeztek kb 5éve rajtam, kisajak formázást pontosabban. Műtéti beavatkozás óta érzéketlenné váltam. Vagyis se egy csók semmi előjátek nem hoz “lázba” előtte semmi ilyen jellegű gond nem volt. Kérdésem az lenne, hogy lehet e ezzel kezdeni valamit esetleg mert műtét során valamit elrontottak.
A műtétnél ödéma keletkezik, ami átmenetileg lehet ennek az oka. Ilyenkor spontán rendeződik. Amennyiben a csuklya területét is operálták, ez okozhat ilyen problémát, de ez maradandó.
érdeklődés 12 éves lány
4 Ă©ve

Tisztelt Cím! 12 éves lányom jobb oldali kis szeméremajka jóval túllóg a nagy szeméremajkon, zavarja, dörzsöli a mindennapi életben. Ilyen korú lánynál alkalmazható-e a műtét? Köszönettel!

 A műtét jobb, ha felnĹ‘tt korban történik, de ilyen zavaró esetben lehetséges.

Kisajak plasztika
6 Ă©ve
Üdvözlöm! Érdeklődni szeretnék, támogatja e az OEP valamilyen módon a kisajakplasztikát? Az egyik oldalt 2 cm hosszan kilóg, kiszárad és dörzsöli a bugyi.... nem másik nemi szervet szeretnék, csak annyit amennyi zavaróan hosszú, annyit levàgatni.

 A plasztikai sebészetben nem tekinti az OEP ezt finanszírozott műtétnek.

Jelentkezz most ingyenes konzultációra!

Add meg elérhetőségeidet és kollégáink hamarosan keresni fognak telefonon egy ingyenes konzultációs lehetőséggel kapcsolatban!