Kérdések

Tartalomjegyzék
Mellnagyobbítás Mellimplantátum csere Mellfelvarrás Mellkisebbítés Ajak- és ráncfeltöltés Férfi intimplasztika Hasplasztika Intim kisajakplasztika Vádlinagyobbítás Szemhéjplasztika Zsírleszívás Mellnagyobbítás mellfelvarrással Implantáció külön heg nélküli mellfelvarrással Mellfelvarrás hasplasztikával Mellnagyobbítás hasplasztikával

Intim kisajakplasztika gyakran ismételt kérdések

Mekkora fájdalommal jár a kisajak plasztikai műtét?

A plasztikai sebészeti műtét alatt az érzéstelenítéssel járó tűszúrás minimális fájdalmat okoz. Utána néhány napig banális fájdalomcsillapítókkal jól csökkenthető a kellemetlen érzés, ami 1-2 hét alatt megszűnik.

Mikor lehet Ăşjra nemi Ă©letet Ă©lni?

A kisajakon keletkezett seb gyógyulása néhány hetet igénybe vesz, 1 hónap várakozás javasolt.

Okoz-e valamilyen érzészavart?

A műtét lényege a túlérő terület eltávolítása, a megmaradt területek idegi ellátása nem sérül az operáció során. Tehát nem okoz semmilyen területen érzészavart.

Korrigálhatók-e a nem egyforma kisajkak?

Természetesen lehet akár egy oldali műtétet végezni, akár a különböző nagyságokat a mindkét oldal csökkentésével hasonló nagyságúra alakítani.

A műtét következtében lehet-e vizelési zavar?

A műtét során csak a kiemelkedő területeket operáljuk. A húgycsőtől messze operálunk, ezért nem okozhat ilyen jellegű panaszt. Viszont a korábban becsípődő és meghúzódó, panaszokat okozó túlfejlett ajkak akár vizelettartási gondot is jelenthettek. Ezeket a tüneteket is javíthatja az operáció.

Online tanácsadás kérdések és válaszok:

érdeklődés 12 éves lány
3 Ă©ve

Tisztelt Cím! 12 éves lányom jobb oldali kis szeméremajka jóval túllóg a nagy szeméremajkon, zavarja, dörzsöli a mindennapi életben. Ilyen korú lánynál alkalmazható-e a műtét? Köszönettel!

 A műtét jobb, ha felnĹ‘tt korban történik, de ilyen zavaró esetben lehetséges.

Kisajak plasztika
6 Ă©ve
Üdvözlöm! Érdeklődni szeretnék, támogatja e az OEP valamilyen módon a kisajakplasztikát? Az egyik oldalt 2 cm hosszan kilóg, kiszárad és dörzsöli a bugyi.... nem másik nemi szervet szeretnék, csak annyit amennyi zavaróan hosszú, annyit levàgatni.

 A plasztikai sebészetben nem tekinti az OEP ezt finanszírozott műtétnek.

Jelentkezz most ingyenes konzultációra!

Add meg elérhetőségeidet és kollégáink hamarosan keresni fognak telefonon egy ingyenes konzultációs lehetőséggel kapcsolatban!