Kérdések

Tartalomjegyzék
Mellnagyobbítás Mellimplantátum csere Mellfelvarrás Mellkisebbítés Ajak- és ráncfeltöltés Férfi intimplasztika Hasplasztika Intim kisajakplasztika Vádlinagyobbítás Szemhéjplasztika Zsírleszívás Mellnagyobbítás mellfelvarrással Implantáció külön heg nélküli mellfelvarrással Mellfelvarrás hasplasztikával Mellnagyobbítás hasplasztikával

Mellnagyobbítás hasplasztikával gyakran ismételt kérdések

Milyen mellimplantátumot válasszak?

Az arányos implantátum kiválasztásban a máskor is közös választás jön szóba. Az irreálisan nagy implantátum beültetését esetleg nem javasoljuk, ennek ellenére igyekszünk teljesíteni a kérését. Az implantátumok méretükben, és formájukban nagy választási lehetőséget biztosítanak.

Mi a megoldás implantátum cserénél?

Egyértelműen műtét szükséges, ha problémát okoznak. Az új kohezív géles implantátumokat célszerű 15 év után eltávolítani, az implantátum épségét fizikális és műszeres vizsgálattal alá lehet támasztani. Az implantátum csere már csak külső heggel lehetséges, ugyanis ilyenkor már csak az implantátum műtéte zajlik.

Milyen szövődmények lehetnek?

Fájdalom, duzzanat, esetleg bevérzés. Ezek közvetlenül a műtét után jelentkeznek. Gyógyszerekkel lehet segíteni, de néhány hét múlva önmaguktól megszűnnek. Igen ritkán fordul elő más szövődmény. 1-1 sebgyógyulási zavar, ill. a szokásos tokosodási lehetőség.

Zsírszívást lehet-e egyidejűleg végezni?

Amennyiben a szervezete egészséges, akkor a zsírleszívás kis korrekciónak lehetséges. Nagy területi zsírszívás biztos, hogy már erős megterhelés lenne a szervezetnek, ezért az már nem végezhető.

Jelentkezz most ingyenes konzultációra!

Add meg elérhetőségeidet és kollégáink hamarosan keresni fognak telefonon egy ingyenes konzultációs lehetőséggel kapcsolatban!