Vádliformázás, Vádlinagyobbítás

A szép, kecses női lábak kiemelten fontos szerepet játszanak az esztétikus nőies megjelenésben. Sok nő gondolja azonban úgy, hogy neki nincsenek jó lábai. Amikor valaki nincs megelégedve a lábaival, akkor hajlamos lábait hosszú szoknya és nadrág viselésével takargatni. A vádliformázás és/vagy vádlinagyobbítás megoldást nyújthat erre a problémára különféle formájú (hosszúkás, orsó, csepp) implantátumok beültetésével, melynek hatására a boka karcsúbbnak tűnik, a vádli formásabbá válik és az egész láb összességében arányosabb és esztétikusabb megjelenésű lesz.

A baleset, vagy más rendellenesség következtében kialakult lábszár aszimmetriáján a modern plasztikai sebészet a vádli formázásával, nagyobbításával képes segíteni. A nagyon vékony, vagy alaktalan vádli nehezen rejthető el. Az állandó nadrág, illetve a hosszú ruha ápol-és-eltakar viselete nem mindig praktikus megoldás: nyári időszakban, strandon kényelmetlen.

Az esztétikai műtét során a plasztikai sebész a vádlit nem csak vastagíthatja, hanem különféle implantátum segítségével meg is formálhatja, hosszúkás orsó, vagy csepp formájú szilikon beültetésével. Aszimmetria esetén az orvos a másik láb formáját, súlyát és tömegét alapul véve végzi a helyreállító-plasztikai műtétet. Végeredmény: formás, párban is arányos,  közel szimmetrikus láb.

Jelentkezz most
ingyenes konzultációra!

A vádliformázás, vádlinagyobbítás műtét menete:

  1. A műtét előtt kivizsgálás (labor, EKG, mellkas-röntgen) szükséges.
  2. A műtétet altatásban végezzük és másnap csak a megfelelő általános állapot esetén, kísérővel engedjük el a pácienst.
  3. A térdhajlat redője alatt egy kis, körülbelül 3 centiméteres metszést ejtünk, majd behelyezzük a protézist.
  4. A sebet plasztikai varrattal zárjuk, amely gyógyulás után szinte láthatatlan. A varratot két hét múlva távolítjuk el.
  5. A műtét után egy kompressziós kötés viselése szükséges 10 napig. Célszerű kb. 2 – 3 hetet a műtét után pihenésre szánni, miközben rendszeres kontrollvizsgálatra van szükség.
  6. A műtét utáni fájdalom, az esetleges véraláfutás, vagy a duzzanat fokozatosan, néhány hét alatt megszűnik, amely időszakban általános fájdalomcsillapító szedése javasolt. Az implantátum okozta feszülő érzés, csak nagyon lassan szűnik meg. Vádli nagyobbítás után kényelmes cipő viselése ajánlott. Egy pár hónapig a torna, vagy erősebb fizikai igénybevétel kerülendő, a lábat csak fokozatosan szabad terhelni.

A vádliformázás, vádlinagyobbítás műtét ára:

Mennyibe kerül a vádliformázás, vádlinagyobbítás műtét?
Erre a kérdésre a választ, csakis személyes konzultáció után tudjuk megadni.
Jelentkezzen be konzultációra az űrlap segítségével,kattintson ide!

 

Jelentkezz most ingyenes konzultációra!

Add meg elérhetőségeidet és kollégáink hamarosan keresni fognak telefonon egy ingyenes konzultációs lehetőséggel kapcsolatban!