Online tanácsadás

Kérdésed van? Vedd igénybe ingyenes online-tanácsadás szolgáltatásunkat. Ha nincs időd eljönni egy konzultációra, vagy még a tájékozódás fázisában vagy, itt az űrlapon felteheted plasztikai sebészettel kapcsolatos kérdéseidet.

A válaszok publikusak, bárki elolvashatja őket, mivel az oldalon az olvasók által korábban feltett kérdésekre adott válaszok is láthatók. A kérdező neve nem jelenik meg az oldalon.

Műtét utáni fájdalmak
5 hónapja
Üdv Doktor Úr !Érdeklődnék hogy nekem nagyon kicsik a melleim de szeretnek normális szép kebleket .szeretnem tudni hogy az implantatum javasolt e ? A mellem tényleg kicsi és nagyon szegyenlem !Legalabb olyan 75B méretet szeretnek legalább hogy nőiesnek érezzem magam én is !szeretnem tudni hogy milyen árban vannak és minél hamar szeretnek túl lenni rajta .Bar felek nagyon a műtéttől leginkább az utáni fájdalmak tol .De minden vágyam hogy végre nekem is legyen szép melleim hogy ne keljen takarnom magam 🥺
A mellek nagyobbítása ma már a leggyakoribb plasztikai műtétek egyike. Fontos minden információ erről, de erre való a megbeszélés. Nálam ingyenes a vizit, és a weboldalamon (www.drfalus.hu) kellene bejelentkezni.
Implantátum csere
5 hónapja
Üdvözlöm DoktorÚr! 2hét múlvára vagyok beírva a szokásos éves uh vizsgálatomra. (12éve van implantátumom, minden panasz nélkül, rendszeresen járok mellultrahangra). De kb 1hete kissé megduzzadt a bal mellem, szorító, feszítő vagy nem is tudom milyen érzést érzek. Sokkal feszesebb lett mint a másik oldal. Az őszre terveztük a cserét. Lehetséges, hogy kiszakadt a szilikonom? (Német) Vagy elöregedett? Ilyenkor mennyire lehet sűrgös a műtét és a csere? Azzonali? Vagy azért pár hét még kihúzható? Milyen gyorsan romolhat, súlyosodhat az állapotom? Válaszát előre is köszönöm!
Általában az implantátum károsodása nem szokott tünetekkel járni, csak amikor már régebbi a probléma. Nem vagyunk egyformák, Az ultrahangos vizsgálat után többet lehet mondani. A sérült implantátum nem jó a szervezetnek, én nem javaslom a fél éves várakozást.
Mell kicsinyìtès
6 hónapja
Üdv Doktor úr! Ha egy mell kicsinyìtèsre ön azt mondja,hogy Tb alapon is el lehet vègezni ön csinálja meg ? Ha nem akkor melyik kórházban? Vagy hogyan működik ez? Köszönöm szépen a válaszat.
A TB alapon ingyenesen elvégezhető mell kisebbítés olyan nagy mellekre vonatkozik, aminél a mell csökkentése nagy mértékű. Az állami intézményekben - plasztikai sebészeten végzik a műtétet. Ott kell megbeszélni, hogy megfelel-e a kritériumoknak. Én már csak magán alapon, magán klinikán operálok.
Műtét
6 hónapja
Tisztelt doktor úr a műtéti beavatkozás mennyi be kerül?
Egy ilyen műtétnél nem csak az ára számít, hanem sok részleltet meg kell beszélni a bizonytalan eredmény miatt is. Komoly érdeklődés esetén szívesen látom egy ingyenes megbeszélésen.
Implant szakadás
6 hónapja
Jó Napot Dr úr ! Jó Napot dr úr!Implantatum cserém volt 1évve szakadas miatt!Azóta voltam ultrahangon kiderült szilikon van a testembe es nyirokcsomok nagyobbak !mit ajanlana nekem mit tegyek ?Köszönöm
Amennyiben a kiszakadás miatt kicserélték az implantátumát, és most az rendben van, akkor most nincs teendője. Fontos a rendszeres ellenőrzés, megelőzni az ilyen problémákat.
Intimplasztika
6 hónapja
Tisztelt Dr Úr! Intim plasztikai műtétet végeztek kb 5éve rajtam, kisajak formázást pontosabban. Műtéti beavatkozás óta érzéketlenné váltam. Vagyis se egy csók semmi előjátek nem hoz “lázba” előtte semmi ilyen jellegű gond nem volt. Kérdésem az lenne, hogy lehet e ezzel kezdeni valamit esetleg mert műtét során valamit elrontottak.
A műtétnél ödéma keletkezik, ami átmenetileg lehet ennek az oka. Ilyenkor spontán rendeződik. Amennyiben a csuklya területét is operálták, ez okozhat ilyen problémát, de ez maradandó.
Mellkisebbítés
6 hónapja
Üdvözlöm! Olyan problémám van, hogy a melleim aránytalanok a testemhez képest, nagyok is, ereszkedtek is és ez már egyéb problémákat is okoz. Érdeklődnék,hogy én honnan tudhatom hogy a TB támogatná-e a mellműtétem? Ön is megtudná nekem mondani? Ezzel a kérdéssel kihez forduljak? Válaszát előre is köszönöm!
A TB támogatja a túl nagy mellek kisebbítését, és ilyenkor sokat kell eltávolítani. A mellek lógásának oka lehet a nagy súly, ami a műtéttel együtt korrigálódik. Állami intézetek plasztikai sebészeten végeznek ilyen műtétet TB alapon. Én magán klinikán dolgozom, tb támogatás nélkül.
Mellkisebbités
7 hónapja
Tisztel doktorúr! Érdeklődni szeretnék hogy a tb támogassa e azt ha olyan nagy a melleim hogy fáj a hátam és ezt miatt nagyon rossz a testartásom
A nagy mellek kisebbítését a tb támogatja, ha a csökkentés olyan mértékű, ami mellenként meghaladja a testsúly 0,5%-át. Az ilyen műtéteket plasztikai sebészeti osztályon végzik.
implantátum csere hullámos kontur miatt
7 hónapja
Kedves Doktor Úr! Az implantátumom 12 évvel ezelőtt került be, mellfelvarráss is történt. Az idei évi mammográfia kimutatta, hogy az implantátum meg van gyűrödve, medialisan kifejezetten hullámos kontúrú. Az MR vizsgálat szerint nincs szakadás és szivárgás se, de wavy line jelet itt is tapasztaltak, illetve az implantátum öregedési jeleit is kimutatták. Véleménye szerint, várhatok még 1-2 évet a cserével? Válaszát tisztelettel köszönöm. B.Bernadett
Az implantátumok élettartama általában 10 év. Tovább is bent maradhat néhány implantátum, de nem kell megvárni, hogy sérüljön. A hullámosodás sokszor előfordul, ami miatt nem kell az implantátumot cserélni.
Pénisz
7 hónapja
Jó estét kívánok házilag hogy tudom növelni péniszem?
Sehogy

Kérdezz


Jelentkezz most ingyenes konzultációra!

kérj időpontot