Online tanácsadás

Kérdésed van? Vedd igénybe ingyenes online-tanácsadás szolgáltatásunkat. Ha nincs időd eljönni egy konzultációra, vagy még a tájékozódás fázisában vagy, itt az űrlapon felteheted plasztikai sebészettel kapcsolatos kérdéseidet.

A válaszok publikusak, bárki elolvashatja őket, mivel az oldalon az olvasók által korábban feltett kérdésekre adott válaszok is láthatók. A kérdező neve nem jelenik meg az oldalon.

Mellnagyobbítás
1 éve

Mellnagyobbításon gondolkodom. Évekkel ezelőtt diagnosztizáltak nálam a jobb mellemben egy fibroadenómát. Amire azt mondták műteni nem muszály, lehet vele együtt élni. Igy nem műtettem meg magamat. Azóta sincs vele probléma. Viszont így hogy szeretnék nagyobb mellekkel élni, nem tudom mennyire befolyásolja az implantátum berakását,vagy esetleg nagyobbitas közben van e lehetőség eltávolitani? Mennyivel bonyolultabb, illetve drágább, hosszabb maga a mellnagyobbító műtét? Válaszát előre is köszönöm. Üdvözlettel : 

 A mellekben levő különböző jó indulatú csomók nem befolyásolják a műtétet. Ennek eltávolítása sokszor lehetséges, de nem mindig. Egy vitire jelentkezzen be, és akkor meg tudjuk beszélni a látott kép alapján.

Hasplasztika
1 éve

Tisztelt Doktor Úr, Érdeklődni szeretnék, hogy 8kg-os súlyfelesleg esetén ajánlott e a műtét. Cukorbetegség és Pcos is fennáll, sajnos nagyon nehezen megy a fogyás viszont az inzulinozás miatt a has két oldalán tasakok alakultak ki amit az orvosom szerint csak plasztikával lehet eltüntetni. Gondolom zsírleszívásra is szükség lenne. Várom szíves válaszát! Köszönöm

 Egy leírás nem elég ahhoz, hogy érdemben lehessen beszélni a dologról. Kérem, jelentkezzen be vizitre

Kar comb plasztika
1 éve

131kg val indultam most 92kg vagyok .Kérdésem az lenne hogy a visza maradt bör eltávolitása abban az esetben lehetséges e hogy ha viszeres a lábam .De orvosilag ez csak esztétikai probléma .Tb finansziroza e ilyen mértékü fogyás.ál ?

 Vannak olyan plasztikai osztályok, ahol ez lehetséges, a mi osztályunkon nem lehet.

Szemhéjplasztika
1 éve

Tisztelt Doktorúr! Segitségét-véleményét szeretném kérni, 48 éves vagyok 1 éve szürkehályog műtétem volt mindkét szememen amivel látás javitás céljából lencséket is ültettek a szemembe. A szememmel is problémáim vannak, a bal szememre 20%-ot látok. Sajnos ennek következtében nagyon megereszkedtek a szemhéjaim, ezt szeretném megcsináltatni, TB finanszirozással. Varrónő vagyok, sajnos a látásom is korlátozza a kialakult helyzet és esztétikailag is nagyon zavaró. Tud ebben nekem segiteni? Előre is köszönöm, várom válaszát, 

 A plasztikai sebészet területén szemhéj felvarrást tb-re nem végezhetünk. Esetleg a szemészeten, ahol eddig operálták, ott lehetséges a múűtét, ezt tőlük kellene megkérdezni.

Mellnagyobbítás és mellbimbó kisebbítés
1 éve

Tisztelt Doktor Úr! Jelenleg tájékozódási időszakban vagyok. Szeretnék mellnagyobbítást és mellbimbó korrekciót. Végez-e Ön korrekciót is, illetve lehetséges-e a kettő egyszerre? A másik kérdésem az lenne, hogy mivel én Németországban élek, és nem tudok haza menni több alkalomra, van-e arra lehetőség hogy a konzultációt követő napokban a műtét sorra kerüljön? Köszönöm előre is válaszát! Üdvözlettel: 

 A műtét lehetséges a konzultáció után nem sokkal, ha elötte telefonon egyeztetjük a jövetelét. Mindkét műtét lehet egyben.

Műtét
1 éve

Jó napot kívánok! Érdeklődni szeretnék hogy önöknél van e lehetőség tb támogatásra orr plasztikára ?? Mert ajak és szájpadhasadékkal születtem és az orromat szeretném korrigáltatni .. előre is köszönöm a választ!

 A weboldalamon is látható, hogy orrplasztikával nem foglalkozom. A tb-re történő korrekciót sem tudom emiatt, mert a szájpadhasadék korrigálása jár tb-re, de az orr korrekciója nem biztos.

fogyás utáni bőreltávolítás
1 éve

Üdv! Teljesen kifogytam a bőrömből (-50 kg). Tb által finanszírozva mely műtétek végezhetők el? Has, comb, kar, szemhéj, mell? És csak külön-külön végezhetők el vagy van, ami egy altatással megoldható?

 Az István kórház Plasztiaski Sebészeti Osztályán csak a hasplasztikát engedélyezi a főorvos. A bőr túltengéses állapota nincs meghatározva egyértelműen, hogy mire vonatkozik.

Hasplasztika
1 éve

Tisztelt Doktor Úr! 160kgrol jelenleg több, mint 1 év után 130kg vagyok. Mennyit kellene még fogynom, hogy érdemes légyen elvégezni a műtétet? Ekkora fölöslegnél zsirleszívást is végeznek? Műtét után mennyi időt kell várni a gyermekvállalással? Tb alapon elvégezhető a beavatkozás? Válaszát köszönöm!

 A válaszhoz még több adatra van szükség. Célszerű lenne 100 kg alá fogyni a biztonságos műtéthez.

Hasplasztika
1 éve

Tisztelt Hasplasztika! Érdeklődni szeretnék a hasplasztika ügyben.Szültem 4 gyermeket nagyon csíkos és a bőr vagyis a hasam alja látványosan nagyon lóg,tb támogatással elvégezhető a műtét?Őszintén megmondom 20évnyi házasság a férjemmel megromlott a logó has is közrejátszik,nem szép látvány ilyet látni sajnos.Válaszukat előre is köszönöm.

 A kötényhas műtétét újabban nem támogatja a tg. Magán úton lehet csak elvégeztetni.

saját zsírral történő mellműtét
1 éve

Volt már mellfelvarrásom 9 évvel ezelőtt,aminek eredménye kb 4 hónapig tartott és amit szívből megbántam. Akkor kb 80C méret voltam és ha tudtam volna,h nem tartós a megemelt hatás,akkor nem fizettem volna fölöslegesen,ráadásul a bimbó körüli kivágás sem esztétikus számomra. Azóta fogytam illetve 3 évig szoptattam,így megereszkedett a mellem és méretben is jóval kisebb, kb 70C. Az implantátum nélküli műtét érdekelne és azt szeretném kérdezni,h ha még szülnék,akkor a szoptatás mennyire befolyásolná az eredményt illetve ,ha 165cm magassághoz 55kg vagyok,akkor lenne -e elegendő zsír a feltöltéshez és a műtét eredménye mennyire hosszantartó?

 A sok kérdésére egy vizit alkalmával lehet válaszolni. Ehhez látni is kell. 

Kérdezz


Jelentkezz most ingyenes konzultációra!

kérj időpontot