Online tanácsadás

Kérdésed van? Vedd igénybe ingyenes online-tanácsadás szolgáltatásunkat. Ha nincs időd eljönni egy konzultációra, vagy még a tájékozódás fázisában vagy, itt az űrlapon felteheted plasztikai sebészettel kapcsolatos kérdéseidet.

A válaszok publikusak, bárki elolvashatja őket, mivel az oldalon az olvasók által korábban feltett kérdésekre adott válaszok is láthatók. A kérdező neve nem jelenik meg az oldalon.

összetett műtét
3 hónapja
Tisztelt Doktor úr! Mindenképpen szeretnék személyes konzultációra időpontot kérni, így elöljáróban csak annyi lenne a kérdésem, hogy van-e lehetőség sérv és hasplasztika műtétre, zsírleszívással, esetleg egyidőben mellfelvarrással? Köszönettel, Eszter
Így egyszerre soknak hangzik, ami nem szerencsés. A viziten többet lehet megbeszélni
Kérdés
3 hónapja
ÜdvözlömDr.úr.Érkelne ha cukorbeteg vagyok inzulinos.lehet mellnagyobitást nekem végezni valamikor? köszönöm szépen válaszát várom.köszönöm
Az a lényeg, hogy egészséges állapotban legyen. Bármilyen gyógyszeres kezelésben, jó általános állapotban a műtét elvégezhető.
Péniszfeltöltés
3 hónapja
Üdvözlöm!juniusba lesz 1 éve hogy eltávolitották a péniszemről a bőrt és beleműtötték a herezacskomba érdeklődni szeretnék hogy megoldható e ebben az esetben a zsírfeltöltés?köszönöm válaszát!
Nem lehetséges.
Aszimmetrikus mellek
3 hónapja
Tisztelt Doktor Úr! Lányom (16 éves) gerincferdüléssel és mellkasdeformitással éli kamasz életét. Rettentően zavarja, hogy aszimmtrikusak a mellei. Érdeklődni szeretnék Öntől, hogy mikortól lehetne segíteni a problémáján? Nagyon szépen köszönöm a válaszát! Üdvözlettel: Nemes Éva
Ez összetett kérdés, és látni kell a megoldás eldöntése miatt. Mivel ez egy betegség miatt keletkezett probléma, ezért várhatóan tb finanszírozott megoldás is lehetséges amikor a fejlődésben leáll, általában 18 éves kor után.
Tokaplasztika
4 hónapja
Tisztelt doktor úr. Érdeklődni szeretnék tokamutettel kapcsolatban. Árajánlatot szeretnék kérni. Küldenek egy pár képet, mert csak júniusban jövök haza. Utolsó kérdés, muszáj hordani a szoritot a műtét után, mivel csak 1 hét szabadságom van. Köszönöm válaszát üdvözlettel Bende Edit
A weboldalamon azért nem lát tokaplasztikát, sem arcplasztikát, mert már nem végzek ilyen műtéteket.
szétnyílt hasizom műtét
4 hónapja
Kedves Doktor Úr! 10 illetve 6 éve szültem két gyermekem. A hasizmom szétnyílt, amitől nagyon fáj a hátam, derekam. Ez sajnos kihatással van a mindennapokra, az életminőségemet javítaná, ha ismét lenne tartása a hasamnak. Esetembe lehetséges a hasplasztika TB alapon? Üdvözlettel, J.Kinga
A szülés miatt széthúzódott hasizom nem okoz ilyen tüneteket, más okot kell erre keresni. Máskülönben a tb a szülés utáni rekonstrukciót nem támogatja.
Mellnagyobbítás utáni probléma
4 hónapja
Üdvözlöm Doktor Úr! Fél évvel ezelőtt volt mellnagyobbító műtétem. A 3. hónaptól változás látható a bal mellemnél. A mell alsó része és a bimbó közötti területen látszik a saját állományom egy ívben- elnézést a nagyon egyszerű,buta megfogalmazásért. Az orvos aki műtött, azt mondta, hogy izomrost tapadt le, amit műtéttel helyre tud hozni, amennyiben még ott lesz a fél éves kontrollnál is. Visszamentem a fél éves kontrollra, ahol azt mondta, hogy zsírfeltöltéssel is meg tudja oldani, illetve műtéttel is, de az egy kicsit "orosz rulett". Mivel váratlanul ért az új lehetőség, nem is nagyon tudtam kérdezni, megbeszéltük, hogy átgonolom, melyik opció mellett döntök. Megmondom őszintén, fogalmam sincs, abszolút vakon vagyok. A zsírfeltöltéses módszer nekem őszintén szólva nem túl szimpatikus megoldás, sokat olvastam a témában. Azt gondolom, hogy amennyiben valoban egy izomrost tapadt le, az a zsíral való feltöltés után is ott lesz, és az idő haladtával, ahogy ereszkedik a mellem, még jobban ki fog rajzolódni. Tanácstalan vagyok, és kétségbeesett. Szeretnék másdovéleményt kérni és Önre gondoltam. Lenne lehetőségem személyes konzultációra? Válaszát előre is nagyon köszönöm!
Személyes konzultációra a www.drfalus.hu oldalamon tud bejelentkezni. A leírás alapján inkább arra gondolnék, hogy a saját mellénél nagyobb az implantátum, ami a mellredő vonala alá ér, és nem izomrost behúzódás okozza a problémát. A zsírtöltés jó módszer. Hallgasson a doktorára.
Mell implantátum végleges kivétele
4 hónapja
Kedves Doktor úr!11 éve van mellimplantátumomnés szeretnék tőle megválni,azóta 3x volt mútve mert állandóan kicsúszik a hónaljam irányába.Mi a véleménye erről,megoldható ez?
Az implantátum időnként kellemetlen helyzetet tud okozni. Esetleg valaki éltesebb korában már kényelmetlennek véli, olyan szerencsétlen fordulat is lehet, hogy komplikációk lépnek fel. Természetesen meg lehet szűntetni az implantációt, ilyenkor általában az implantátum eltávolítással mellfelvarrás is szükséges.
Műtét utáni fájdalmak
4 hónapja
Üdv Doktor Úr !Érdeklődnék hogy nekem nagyon kicsik a melleim de szeretnek normális szép kebleket .szeretnem tudni hogy az implantatum javasolt e ? A mellem tényleg kicsi és nagyon szegyenlem !Legalabb olyan 75B méretet szeretnek legalább hogy nőiesnek érezzem magam én is !szeretnem tudni hogy milyen árban vannak és minél hamar szeretnek túl lenni rajta .Bar felek nagyon a műtéttől leginkább az utáni fájdalmak tol .De minden vágyam hogy végre nekem is legyen szép melleim hogy ne keljen takarnom magam 🥺
A mellek nagyobbítása ma már a leggyakoribb plasztikai műtétek egyike. Fontos minden információ erről, de erre való a megbeszélés. Nálam ingyenes a vizit, és a weboldalamon (www.drfalus.hu) kellene bejelentkezni.
Implantátum csere
4 hónapja
Üdvözlöm DoktorÚr! 2hét múlvára vagyok beírva a szokásos éves uh vizsgálatomra. (12éve van implantátumom, minden panasz nélkül, rendszeresen járok mellultrahangra). De kb 1hete kissé megduzzadt a bal mellem, szorító, feszítő vagy nem is tudom milyen érzést érzek. Sokkal feszesebb lett mint a másik oldal. Az őszre terveztük a cserét. Lehetséges, hogy kiszakadt a szilikonom? (Német) Vagy elöregedett? Ilyenkor mennyire lehet sűrgös a műtét és a csere? Azzonali? Vagy azért pár hét még kihúzható? Milyen gyorsan romolhat, súlyosodhat az állapotom? Válaszát előre is köszönöm!
Általában az implantátum károsodása nem szokott tünetekkel járni, csak amikor már régebbi a probléma. Nem vagyunk egyformák, Az ultrahangos vizsgálat után többet lehet mondani. A sérült implantátum nem jó a szervezetnek, én nem javaslom a fél éves várakozást.

Kérdezz


Jelentkezz most ingyenes konzultációra!

kérj időpontot