Online tanácsadás

Kérdésed van? Vedd igénybe ingyenes online-tanácsadás szolgáltatásunkat. Ha nincs időd eljönni egy konzultációra, vagy még a tájékozódás fázisában vagy, itt az űrlapon felteheted plasztikai sebészettel kapcsolatos kérdéseidet.

A válaszok publikusak, bárki elolvashatja őket, mivel az oldalon az olvasók által korábban feltett kérdésekre adott válaszok is láthatók. A kérdező neve nem jelenik meg az oldalon.

pénisz heg
1 éve

Tisztelt Doktor Úr! Érdeklődni szeretnék, hogy a péniszen két meglévő hegre is létezik megoldás? Több mint 1 éve kenegetem különböző hegkezelő krémekkel, de még mindig látható, s ez pszichésen nagyon megvisel.

 A legtöbbször a heg fitymaszűkület miatt keletkezik. Ennek a megoldása a körülmetélés.

Peniszfeltoltes
1 éve

Jonapot doktor úr jövő év januárjában körülmetélnek, a gyogyulast koveto mennyi ido mulva tudna nekem peniszt sajat zsirral feltolteni? A korulmeteles utan 3 4 honappal mar lehetne? Illetve az a kerdesem egy extrem vastagsag eleresehez meg ismetekheto a mutet akar 2x 3x is?

 Minden úgy igaz, ahogy mondja.

köldök felett subcutan zsirszövet rétegében 7 cm sűrű bennékű folyadék
1 éve

Tisztelt Doktor Úr! Hasplasztikám volt 18 évvel ezelőtt , Azóta többször a köldököm felett subcutan zsirszövet rétegében 7 cm -es tokkal határolt ,sűrű bennékű folyadék termelődik ami feszít és fáj. Szeretném kérdezni, hogy ez mitől alakul ki és miért , lehet -e ellene tenni ,hogy soha többet ne termelődjön? Szíves válaszát megköszönve! 

 Nagyon türelmes tetszik lenni. Vissza kell mennyi az operáló orvosához, és a műtét miatt kialakult ciszta eltávolítása szükséges tokkal együtt, és nem csak leszívással.

Érdeklődés
1 éve

Tisztelt Dr Falus György! Érdeklődni szeretnék melyik napon lehet menni konzultációra. Mellnagyobbítás saját zsírral érdekelne. Köszönöm előre válaszát. Üdv

 Kedves Hölgyem, a weboldalamon mindenhol megjelenik a bejelentkezési lehetőség.

Férfi intimplasztika
1 éve

Tisztelt Doktorúr! Érdeklődnék a férfi intimplasztikáról. Pénisz nagyobbítás követően a műtét elvégzése után merevedett állapotban is van különbség ? Ennek a beavatkozásnak mi az általános költsége ? Előre is köszönöm válaszát.

 Az intimplasztika zsírtöltésről szól. Nem segít a merevedési zavarokban.

Mellimplantátum hullámosodás
1 éve

Tisztelt Doktor Úr Egy véleményre lennék kíváncsi. 2019.10.05én volt mellimplantátum csere+felvarrásom 265/285 kerek motiva implantátumot kaptam a jobb oldali már 3 hónaposan elkezdett hullámosodni. Most voltam uh-n ahol azt írta rá hogy mérsékelten hullámos. Tapintásra érezhető a hullámosodás, illetve néha szemmel látható. Uh-s szerint nem megfelelő a méret Ön szerint érdemes cseréltetni vagy ez nem okoz problémát? Az orvosom szerint jó így ahogy vagy, én azért más véleményt is meghallgatnék köszönöm

 Az orvosa jól mondta. A hullámosodás - rippling sajnos többször előfordul, de nem jelent semmilyen gondot. Az impölantátum méretei nem nagyok, várhatóan másik implantátummal is kialakulhat ez a jelenség. Az ultrahangos radiológus kollégának meg nem tartozik a hatáskörébe, hogy véleményezze az implantátum nagyságát. Az ő dolga, hogy a látott képet véleményezze.

Mellkissebítés tb által
1 éve

Jó napot Doktor Úr! Az ügyben érdeklődnék, hogy mellkisebbítés szeretnék tb által és a kérdésem az lenne, hogy honnan tudhatom meg, hogy a mellem kiteszi e a 0.5 testzsír százalékot és, hogy az egészet állja-e a tb? Köszönöm a választ Zsófia

 A tb a mellkisebbítést fizeti, ha a kivett mennyiség oldalanként eléri a testsúly 0,5%-át. Ezt egy konzultáción lehet megtudni, hogy mennyit kell eltávolítani. 

Heg
1 éve

Tisztelt Doktor úr! Abban az ügyben keresném,hogy lenne az arcomon egy pattanás utánni artrófiás(Jégcsákanyszerű)Heg. Elég kicsi,de mély.Alig pár hónapos,viszont tudom,hogy ennél a hegtípusnál a non-invazív eljárások nem igazan érnek sokat. Doktor úr mit ajánlana? Válaszát előre is köszönöm. Tisztelettel, 

 Az atrophias heg műtéttl korrigálható, zsírtöltés lehetséges.

Comb plasztikai!
1 éve

Jó napot! Comb plasztikára lenne e lehetőség tb alapon? 2 éve volt egy nagyon súlyos balesetem ami miatt mind a két combomon a bőr és izomszövet közé nagy mennyiségű vér szivárgott! Akkor azt mondták idővel a bőr vissza tapad majd de sajnos nem így lett! És a combomon az a rész olyan mintha valami löttyedt zacsi lenne! Ez nem csak látványra sem éppen szép hanem azok a szövetek ott fájdalmasak is! Ilyen esetben van e tb lehetőségre! Válaszát előre is köszönöm!

 A megereyszkedett mőr korrekciója esztétikai műtétnek számít. A tb nem engedi ennek a finanszírozását. Egyedi kérelemmel kéne fordulni az EMI felé, és meg lehet próbálni. Nem várnék erre jó eredményt.

SM
1 éve

Tisztelt Doktor Úr! Sclerosis multiplex betegséget diagnosztizáltak nálam évekkel ezelőtt. Tüneteim nagyon enyhék (33 éves nő). Honlapján azt olvastam, hogy mellimplantátumot autoimmun betegség alatt végezni. Teljesen kizárt a műtét, vagy csak nem javasolt? Ha nem lehet elvégezni, annak mi az oka? Válaszát előre is köszönöm! Üdvözlettel: 

 Bizonyos autoimmun betegségeknél az altatásos műtét nem javasolt, mert a betegséget - ami subbokban - időszakokban rosszabodik tudja erősíteni. Nem mindegyik autoimmun betegség jelent konttraindikációt. Az SM is engedi a műtétet.

Kérdezz


Jelentkezz most ingyenes konzultációra!

kérj időpontot