Bemutatkozás Dr Falus György plasztikai sebész

1993 óta dolgozom plasztikai sebészként. Már pályám kezdetén abban a szerencsében volt részem, hogy rögtön kipróbálhattam mind a kórházi, mind a magán praxist. 
Jelenleg az esztétikai műtéteket egy megújult magánvállalkozásban, a helyreállító műtéteket kórházi keretek között végzem. A velem együtt dolgozó kollégákkal együtt közös célunk, hogy maximális szakmai és emberi hozzáállással valósítsuk meg a szépülni, fiatalodni vágyó pácienseink elképzeléseit. 

Hiszek abban, hogy a plasztikai sebészet egy olyan lehetőség, mellyel bárki változtathat az életminőségén, hiszen már egy apró korrekció is nagy hatással lehet az önbizalomra, ami az életben való boldogulás és a jó közérzet egyik meghatározó tényezője. Egy súlyproblémákkal küszködő hölgy, lehet hogy egy ZSÍRLESZÍVÁST követően már csinosabb alakkal, több kedvet és motiváltságot érez arra, hogy rendszeresen lejárjon  a fitness terembe, ahová addig vonakodva és szégyenlősen tette be a lábát. Van, aki egy-egy fontosabb esemény előtt jelentkezik be egy arcfeltöltés kezelésre, hogy kisimítsuk az arcán lévő apróbb szarkalábakat. Ez a gyors beavatkozás segíthet abban, hogy a bemutatón, vagy rendezvényen a maximumot hozhassa ki magából. Plasztikai sebészként fő célom, hogy hozzájáruljak ahhoz, hogy pácienseim a beavatkozást követően jobban érezzék magukat a bőrükben, és elégedettebbek legyenek önmagukkal.

Mellplasztika

A legnagyobb tapasztalatot a mellnagyobbítás, mellkisebbítés, mellfelvarrás, hasplasztika, és arcplasztika területén szereztem. Minden beavatkozásnál próbálom a természetes arányokra felhívni pácienseim figyelmét. A mellműtétnél fontos, hogy a beültetett implantátum harmonikusan illeszkedejen a testalkathoz. Az alma alakú implantátum inkább kisebb mellű hölgyek számára ajánlott, melyet az izom alá szoktunk beültetni. A csepp, azaz anatómiai alakú implantátum kissé megereszkedett, vagy nagyobb mellű hölgyeknek javasolt, melynek beültetése izom fölé kerül. Van lehetőség félig izom alatt és félig mirigy alatti beültetésre is. Ma a legkorszerűbbnek, az un. Soft High Cohesin implantátum számít. Nagyon jó a tapintása és egységes egészet alkot. Ez azt jelenti, hogy egy esetleges baleset következtében is egyben marad, sérülésekor sem veszélyezteti a szervezetet.

Arcplasztika

Az arc fiatalítás szintén látványos része a plasztikai sebészetnek, itt is a harmonikus összképre törekszem. Az arcplasztika a bőr és az alatta elhelyezkedő lágyrészek emelésével visszaállítja az arc fiatalabb kori látványát.

Szemhéjplasztika

A szemhéjplasztika szebbé teszi a tekintetet, a szemöldök közötti ránc eltüntetésével és kedvesebbé válik az arc. Az eredmény egy fiatalosabb, bájosabb megjelenés. A legkorszerűbb eljárásokat alkalmazva minimálisra csökkenthetők a hegesedések, és felgyorsítható a gyógyulás. Az arcfiatalító eljárások is igen népszerűek, a különböző lehetőségek már szinte csodákra képesek.

Tudás

Fontosnak tartom a legújabb eljárások, anyagok megismerését és alkalmazását, ezért rendszeresen részt veszek hazai és külföldi továbbképzéseken, workshopokon, kongresszusokon (Stockholm, Róma, Milánó, Bécs). A legújabb technikákat megismerve az újdonságokat alkalmazom a praxisomban is. A legmodernebb műtéti beavatkozásokat, implantátumokat és a legmodernebb alapanyagokat használom.

Szakmai háttér

1982-ben diplomáztam a budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetemen.
1987-ben Általános sebészeti szakvizsgát tettem.
1993-ban Plasztikai sebészeti szakvizsgát tettem.
Tagja vagyok az alábbi szakmai társaságoknak
Az MPHEST - a Magyar Plasztikai, Helyreállító és Esztétikai Sebészeti Társaság
Az MPHEST Esztétikai Szekció
Az IPRAS - International Confederation for Plastic Reconstructive and Aesthetic Surgery
Média megjelenések
Plasztikai sebész szakértőként heti rendszerességgel publikálok a cosmopolitan.hu, a style.hu és a storyonline.hu oldalakon, ahol a legfrissebb hírekről és újdonságokról tájékoztatom az olvasókat. Társszerzőként közreműködtem "A magyar esztétikai plasztikai sebészet" című könyv megírásában. (2000, Springer)

 

Referenciák

Referenciák

Nézd meg itt, hogy milyen látványos eredményeket értünk el! Ide kattintva minden általunk végzett plasztikai sebészeti beavatkozásból sok-sok  műtét előtti  és utáni  képet találsz. Pácienseink 82%-a ajánlás útján jön el hozzánk.

Tovább


Facebook

Kövess minket a Facebookon

 

 


 
Kövess minket


Facebook Google+Dr Falus György - Plasztikai sebészet -
mellnagyobbítás- mellplasztika
Tájékoztatjuk, hogy a honlapunk szöveges fájlokat (cookie-kat) használ névtelen oldal látogatottsági adatok vizsgálata céljából.
A cookie-k jóváhagyásáról vagy blokkolásáról itt olvashat.