Arcplasztika

Arcplasztika

A kor előrehaladtával arcunkon nyomot hagy életünk minden jó és rossz élménye, a stressz, a környezeti hatások, az életmód éppúgy, mint kudarcaink és sikereink. A bőr természetes öregedési folyamatához mindez hozzájárul, éppen ezért gyakran előfordul, hogy arcunk idősebbnek mutat minket a valódi korunknál. Kialakul az orr és ajak közötti redő, a szem körüli és a homlok ráncai elmélyülnek, a bőr egyre jobban megereszkedik, elveszíti feszességét és rugalmasságát. Az arcplasztika azok számára ajánlott, akik látványos javulást, feszesebb, fiatalosabb arcbőrt szeretnének.

 

A kor előrehaladtával elsőként az arcon jelennek meg az öregedés nem várt tünetei. Amikor a kozmetikai masszírozás és a méregdrága krémek sem váltják be a beléjük vetett hitünket, és már a különböző, műtét nélküli beavatkozások sem hozzák a kívánt eredményt, eljött a fiatalító arcműtét ideje. De a szarkaláb, a megereszkedett petyhüdt és lógó bőr sokszor nem is a kor függvénye, hanem a helytelen életmódé (éjszakázás, cigaretta, napimádat), amely a bőr kollagén-, vagy víztartalmának csökkenését okozza.

A modern plasztikai sebészet azonban már hatékonyan tud segíteni az egyébként más eszközökkel visszafordíthatatlan folyamatokban úgy, hogy az arc karakterjegyeit megőrizve az arc ifjabb, frissebb képét adja vissza.

 Az arcplasztika egy olyan műtét, amit nagy tapasztalatú plasztikai sebésznek célszerű végezni. A ráncos arcbőr kisimítására, és az alatta levő lágyrészek megereszkedésének helyreállítására alkalmas face-lifting eljárás. Az arcplasztika akkor indokolt, ha már egy olyan erős változást akarunk elérni, amit a különböző arc fiatalító eljárásokkal már nem tudunk megvalósítani.

A különböző lehetőségek:

 • Ráncfeltöltés különböző felszívódó anyagokkal, vagy saját zsírral,
 • Ajak vastagítás,
 • Botox injekciós kezelés,
 • „Drakula-terápia”,
 • Mezotherápia,
 • Kémiai hámlasztás,
 • Lézeres arcfelújítás,
 • FTC (szál behúzás),
 • Szemhéjplasztika,
 • Szemöldök emelés
 

Az arcplasztika műtét menete:

 1. Az arcplasztikai műtét előtt kivizsgálás (labor, EKG, mellkas-röntgen) szükséges.
   
 2. A műtétet altatásban végezzük és másnap csak a megfelelő általános állapot esetén, kísérővel engedjük el a pácienst. Külön kérésre helyi érzéstelenítésben is végezhető.
   
 3. A műtéti metszés rejtett helyen történik: a fül előtti redőben a hallójárat alatt és felett, a hallójáratnál belülre fordulva, valamint a fül mögött és a hajas területen. Ezért a műtéti heg alig látható. Az arc bőrét alápreparáljuk, belső varratokkal a megereszkedett, petyhüdt és lógó lágyrészeket felöltjük, és az arc, a nyak és az áll bőrét megfeszítjük. A végeredmény az arc fiatalkori, feszes látványának helyreállítása.
   
 4. A műtét után egy kompressziós kötés - maszk viselése szükséges 10 napig. Célszerű kb. 2 – 3 hetet a műtét után pihenésre szánni, miközben rendszeres kontrollvizsgálatra van szükség.
   
 5. A végleges eredmény csak hetekkel a műtét után alakul ki, de akkorra akár 5-10 évvel fiatalabb arc nézhet vissza a tükörből!
 

Az arcplasztika műtét ára:

Mennyibe kerül az arcplasztika műtét?
Erre a kérdésre a választ, csakis személyes konzultáció után tudjuk megadni.
Jelentkezzen be konzultációra az űrlap segítségével,kattintson ide!

 

Referenciák

Referenciák

Nézd meg itt, hogy milyen látványos eredményeket értünk el! Ide kattintva minden általunk végzett plasztikai sebészeti beavatkozásból sok-sok  műtét előtti  és utáni  képet találsz. Pácienseink 82%-a ajánlás útján jön el hozzánk.

Tovább


Facebook

Kövess minket a Facebookon

 

 


 
Kövess minket


Facebook Google+Dr Falus György - Plasztikai sebészet -
mellnagyobbítás- mellplasztika
Tájékoztatjuk, hogy a honlapunk szöveges fájlokat (cookie-kat) használ névtelen oldal látogatottsági adatok vizsgálata céljából.
A cookie-k jóváhagyásáról vagy blokkolásáról itt olvashat.