Műtét helyszínek

A helyszínt Ön választja meg. Lehetőség van igény szerint korházban, vagy akár magánklinikán is elvégeztetni a műtéti beavatkozásokat.

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a beavatkozások a lehető legkisebb kellemetlenséggel járjanak. Figyelmes, jól képzett és elhivatott kollégákkal dolgozunk, akik mindent megtesznek azért, hogy Ön a legnagyobb kényelemben szépülhessen. A legújabb sebészeti technikák alkalmazásával operálunk, hogy a beavatkozások a legszebben sikerüljenek, és a sebgyógyulás szövődménymentes és gyors legyen.

Műtőink a legmodernebb eljárásokkal végzett plasztikai operációk elvégzésére is alkalmasak, ahol a tökéletes higiénia biztosításával, a minimálisra csökkenthetők a fertőzéses és gyulladásos szövődmények kialakulásának veszélyei. Számunkra a legfontosabb a páciens elégedettsége, kényelme és biztonsága.

Ferencvárosi egészségügyi központ

Cím: 1095 Mester utca 45. - térkép

Konzultációs helyszín:

 

Cím: 1096 Budapest Lechner Ödön Fasor 3. - térkép

Amennyiben kérdése van, keressen meg telefonon: 06-(1)-633-3677

Mindegyik helyszín a legmodernebb technikai felszereltséggel rendelkezik, ahol a plasztikai műtétek biztonságos és kellemes környezetben végezhetők el.

Referenciák

Referenciák

Nézd meg itt, hogy milyen látványos eredményeket értünk el! Ide kattintva minden általunk végzett plasztikai sebészeti beavatkozásból sok-sok  műtét előtti  és utáni  képet találsz. Pácienseink 82%-a ajánlás útján jön el hozzánk.

Tovább


Facebook

Kövess minket a Facebookon

 

 


 
Kövess minket


Facebook Google+Dr Falus György - Plasztikai sebészet -
mellnagyobbítás- mellplasztika
Tájékoztatjuk, hogy a honlapunk szöveges fájlokat (cookie-kat) használ névtelen oldal látogatottsági adatok vizsgálata céljából.
A cookie-k jóváhagyásáról vagy blokkolásáról itt olvashat.