Drakula - terápia - saját vérrel bőrfiatalítás

A Drakula-terápia egy új, nagyon ígéretes és hatékony bőrfiatalító eljárás. Vérünk egy különleges elixír! Olyan speciális anyagokat tartalmaz, melyekben ott van elrejtve „fiatalság kód”. A kezelés hatására bőrünk visszanyeri üde, fiatalos ragyogását, feszessé válik, ráncaink kisimulnak. A Drakula-terápia a természetes bőrfiatalítás tudománya: biztonságos, tartós, gyors és rendkívül látványos.
 

 

A „Drakula-terápia” az ismert fiatalító eljárásokon kívül, (mezoterápia, Hyaluronsavval vagy saját zsírral feltöltés), melyek ugyancsak jó eredményűek, egy új lehetőség. A saját vér terápia, hasonlóan a saját zsírral való ráncfeltöltéshez, egy teljesen természetes anyaggal történő eljárás, hiszen semmiféle idegen anyag nem kerül felhasználásra. A „Drakula-terápia” nagymértékben javítja a bőr minőségét, megemeli a petyhüdt bőrt, eltünteti a kisebb ráncokat, valamint javítja a bőr tónusát.

A beavatkozás során saját vérünk összetevőiből (vérlemezkékből, őssejtekből és növekedési faktorokból) nyert dúsított anyagot juttatunk a bőrbe az arc, a nyak, a dekoltázs, vagy a kézhát területére. A módszer elsősorban a finomabb ráncok, kisebb szarkalábak eltüntetésére alkalmas, illetve jól alkalmazható volumenpótlásra, terhességi csíkok, és cellulit eltüntetésére is. Az eljárás teljesen biztonságos, nem kell tartani sem allergiás reakcióktól, sem vírusbetegségektől.

A kezelés kb. 1 órát vesz igénybe, melyet az első alkalom után fél éven belül még 2x kell megismételni, majd évente 1x elég elvégezni. A beavatkozás után még otthon krémes kezelés szükséges.

A terápia hatékonyságát és tartósságát nagyban csökkenti a kialvatlanság, a különféle alvásproblémák, a dohányzás és a szteroidok szedése. Úgyszintén negatívan befolyásolja az eredményt a szauna, illetve a szolárium és a túlzott napozás.

Komplikációs lehetőségek: érbe történő fecskendezés, vénagyulladás, artéria-, idegsérülés, másodlagos fertőzések.

A kezelés terhesség alatt, illetve az alábbi betegségek esetén nem végezhető: Trombocitopénia, Tr. diszfunkciós szindroma, Hipofibrinogenémia, Autóimmun betegségek, Rosszindulatú daganatok, Májbetegségek, Antikoaguláns terápia, Heveny és krónikus gyulladások.

 

A Drakula - terápia - saját vérrel bőrfiatalítás ára:

Mennyibe kerül a  Drakula - terápia - saját vérrel bőrfiatalítás?
Erre a kérdésre a választ, csakis személyes konzultáció után tudjuk megadni.
Jelentkezzen be konzultációra az űrlap segítségével,kattintson ide!

 

Referenciák

Referenciák

Nézd meg itt, hogy milyen látványos eredményeket értünk el! Ide kattintva minden általunk végzett plasztikai sebészeti beavatkozásból sok-sok  műtét előtti  és utáni  képet találsz. Pácienseink 82%-a ajánlás útján jön el hozzánk.

Tovább


Facebook

Kövess minket a Facebookon

 

 


 
Kövess minket


Facebook Google+Dr Falus György - Plasztikai sebészet -
mellnagyobbítás- mellplasztika
Tájékoztatjuk, hogy a honlapunk szöveges fájlokat (cookie-kat) használ névtelen oldal látogatottsági adatok vizsgálata céljából.
A cookie-k jóváhagyásáról vagy blokkolásáról itt olvashat.