plasztikai sebész

06-1-6333-677
Homlokplasztika

Homlokplasztika

Kapcsolódó tartalmak:

A kor előrehaladtával elsőként az arcon jelennek meg az öregedés nem várt tünetei. Amikor a kozmetikai masszírozás és a méregdrága krémek sem váltják be beléjük vetett hitünket, és nem hozzák a kívánt eredményt, eljött a fiatalító arcműtét, a homlokplasztika ideje. A szemöldök megereszkedése a bőr kötőszöveteinek lazulásával következik be, a ráncos bőr és a redők korrigálása az arcot megfiatalítja, a szemrést kitágítja.

Sokszor a felső szemhéj bőrfölöslegének panaszával jelentkeznek a páciensek, és a megbeszélés során derül ki, hogy még szebb eredményt a szemöldök emelésével, azaz felvarrásával lehet elérni. Homlokplasztikával a fáradt, egyenetlen felületű homlok és a lógó szemöldök pontosan visszahelyezhető a változás előtti pozícióba. Bár ez sokszor megoldás a problémára, de a szebb eredmény érdekében a plasztikai sebész javasolhatja arcplasztikával, esetleg nyakplasztikával együtt végezni.

A homlokplasztikai műtét előtt kivizsgálás (labor, EKG, mellkas-röntgen) szükséges. A plasztikai műtétet altatásban végezzük és másnap csak a megfelelő általános állapot esetén, kísérővel engedjük el a pácienst. A műtét után egy kompressziós kötés - maszk viselése szükséges 10 napig. Célszerű kb. 2 – 3 hetet a plasztikai műtét után pihenésre szánni, miközben rendszeres kontrollvizsgálatra van szükség.

Jelentkezz ingyenes konzultációra itt!

A homlokplasztika műtét menete:

  1. A műtét előtt kivizsgálás (labor, EKG, mellkas-röntgen) szükséges.
  2. A műtétet altatásban végezzük és másnap csak a megfelelő általános állapot esetén, kísérővel engedjük el a pácienst.
  3. A plasztikai sebész a homlokplasztikát többnyire endoszkópos műtéttel végzi, de sokszor még az endoszkóp sem szükséges.
  4. A műtét 4 kis hosszanti metszésből történik a hajas fejbőr területén.
  5. A műtéti hegvonal töredéke a hagyományos műtétekéhez képest, a hajas fejbőr területén kiválóan elrejthetők a hegek.
  6. A műtét után egy kompressziós kötés - maszk viselése szükséges 10 napig. Célszerű kb. 2 – 3 hetet a műtét után pihenésre szánni, miközben rendszeres kontrollvizsgálatra van szükség.
  7. A végleges eredmény csak hetekkel a műtét után alakul ki, de akkorra akár 5-10 évvel fiatalabb arc nézhet vissza a tükörből!

Jelentkezz most!

Add meg az elérhetőségeidet és kollégáink hamarosan keresni fognak telefonon egy ingyenes konzultációs lehetőséggel kapcsolatban!

Beküldöm