plasztikai sebész

06-1-6333-677
Bemutatkozás

Bemutatkozás

1993 óta dolgozom plasztikai sebészként. Már pályám kezdetén abban a szerencsében volt részem, hogy rögtön kipróbálhattam mind a kórházi, mind a magán praxist. 

Jelenleg az esztétikai műtéteket egy megújult magánvállalkozásban, a helyreállító műtéteket kórházi keretek között végzem. A velem együtt dolgozó kollégákkal együtt közös célunk, hogy maximális szakmai és emberi hozzáállással valósítsuk meg a szépülni, fiatalodni vágyó pácienseink elképzeléseit.Hiszek abban, hogy a plasztikai sebészet egy olyan lehetőség, mellyel bárki változtathat az életminőségén, hiszen már egy apró korrekció is nagy hatással lehet az önbizalomra, ami az életben való boldogulás és a jó közérzet egyik meghatározó tényezője. Egy súlyproblémákkal küszködő hölgy, lehet hogy egy ZSÍRLESZÍVÁST követően már csinosabb alakkal, több kedvet és motiváltságot érez arra, hogy rendszeresen lejárjon a fitness terembe, ahová addig vonakodva és szégyenlősen tette be a lábát. Van, aki egy-egy fontosabb esemény előtt jelentkezik be egy BOTOX kezelésre, hogy kisimítsuk az arcán lévő apróbb szarkalábakat. Ez a gyors beavatkozás segíthet abban, hogy a bemutatón, vagy rendezvényen a maximumot hozhassa ki magából. Plasztikai sebészként fő célom, hogy hozzájáruljak ahhoz, hogy pácienseim a beavatkozást követően jobban érezzék magukat a bőrükben, és elégedettebbek legyenek önmagukkal.

Mellplasztika

A legnagyobb tapasztalatot a mellnagyobbítás, mellkisebbítés, mellfelvarrás, hasplasztika, és arcplasztika területén szereztem. Minden beavatkozásnál próbálom a természetes arányokra felhívni pácienseim figyelmét. A mellműtétnél fontos, hogy a beültetett implantátum harmonikusan illeszkedejen a testalkathoz. Az alma alakú implantátum inkább kisebb mellű hölgyek számára ajánlott, melyet az izom alá szoktunk beültetni. A csepp, azaz anatómiai alakú implantátum kissé megereszkedett, vagy nagyobb mellű hölgyeknek javasolt, melynek beültetése izom fölé kerül. Van lehetőség félig izom alatt és félig mirigy alatti beültetésre is. Ma a legkorszerűbbnek, az un. Soft High Cohesin implantátum számít. Nagyon jó a tapintása és egységes egészet alkot. Ez azt jelenti, hogy egy esetleges baleset következtében is egyben marad, sérülésekor sem veszélyezteti a szervezetet.

Arcplasztika

Az arc fiatalítás szintén látványos része a plasztikai sebészetnek, itt is a harmonikus összképre törekszem. Az arcplasztika a bőr és az alatta elhelyezkedő lágyrészek emelésével visszaállítja az arc fiatalabb kori látványát.

Szemhélyplasztika

A szemhéjplasztika szebbé teszi a tekintetet, a szemöldök közötti ránc eltüntetésével és kedvesebbé válik az arc. Az eredmény egy fiatalosabb, bájosabb megjelenés. A legkorszerűbb eljárásokat alkalmazva minimálisra csökkenthetők a hegesedések, és felgyorsítható a gyógyulás. Az arcfiatalító eljárások is igen népszerűek, a különböző lehetőségek már szinte csodákra képesek.

Tudás

Fontosnak tartom a legújabb eljárások, anyagok megismerését és alkalmazását, ezért rendszeresen részt veszek hazai és külföldi továbbképzéseken, workshopokon, kongresszusokon (Stockholm, Róma, Milánó, Bécs). A legújabb technikákat megismerve az újdonságokat alkalmazom a praxisomban is. A legmodernebb műtéti beavatkozásokat, implantátumokat és a legmodernebb alapanyagokat használom.

Szakmai háttér

1982-ben diplomáztam a budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetemen.
1987-ben Általános sebészeti szakvizsgát tettem.
1993-ban Plasztikai sebészeti szakvizsgát tettem.

Tagja vagyok az alábbi szakmai társaságoknak

Az MPHEST - a Magyar Plasztikai, Helyreállító és Esztétikai Sebészeti Társaság
Az MPHEST Esztétikai Szekció
Az IPRAS - International Confederation for Plastic Reconstructive and Aesthetic Surgery

Média megjelenések

Plasztikai sebész szakértőként heti rendszerességgel publikálok a cosmopolitan.hu, a style.hu és a storyonline.hu oldalakon, ahol a legfrissebb hírekről és újdonságokról tájékoztatom az olvasókat. Társszerzőként közreműködtem "A magyar esztétikai plasztikai sebészet" című könyv megírásában. (2000, Springer)