FacebookPixel

Online tanácsadás


Kérdésed van? Vedd igénybe ingyenes online-tanácsadás szolgáltatásunkat. Ha nincs időd eljönni egy konzultációra, vagy még a tájékozódás fázisában vagy, itt az űrlapon felteheted plasztikai sebészettel kapcsolatos kérdéseidet.

A válaszok publikusak, bárki elolvashatja őket, mivel az oldalon az olvasók által korábban feltett kérdésekre adott válaszok is láthatók. A kérdező neve nem jelenik meg az oldalon.

A konzultációra a kiválasztott kezeléseink menüpontja alatt tudsz jelentkezni!


Az űrlap sikeres elküldéséhez a piros csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező. Az űrlap elkűldése után az üzeneted várólistára kerül.

mellkisebbítés
2010-09-27 20:50
Kedves Katuss! Ez a műtét ( mellkisebbítés ) elmondás alapján már tb finanszirozott, amit bármelyik kórházi plasztikai sebészeti osztályon meg lehet operálni. István, ÁEK, Szt. Imre kórházak. - mellplasztika

 
Sebhely
2010-09-27 20:46
A műtéttel a heget meg lehet változtatni, de eltüntetni nem lehet. Másik lehetőség egy tetoválás a területre.

 
mellkisebbítés
2010-09-27 11:18
Tisztelt Dr.Úr! Nekem az lenne a kérdésem h kb.2-2kg-t nyomnak a melleim tehát nekem nagyon indokolt lenne.Konzultáción is voltam már és 39-39 cm kellene felvarrni és a 3/4-ét eltávolítani.Szeretném megtudni h hol és melyik kórházban állja a tb indokolt esetben???Válaszát köszönöm! mellkisebbítés - mellplasztika

 
Mellkisebbítés
2010-09-27 11:16
Tisztelt Dr.Úr! Nekem az lenne a kérdésem h kb.2-2kg-t nyomnak a melleim tehát nekem nagyon indokolt lenne.Konzultáción is voltam már és 39-39 cm kellene felvarrni és a 3/4-ét eltávolítani.Szeretném megtudni h hol és melyik kórházban állja a tb indokolt esetben???Válaszát köszönöm!

 
Mellkisebbítés
2010-09-26 17:29
Tisztelt Dr.Úr! Én szeretnék egy mellkisebbítő műtétet 22 éves vagyok van egy 2 éves kislányom és nagyon meglógtak,megnőttek a melleim.Egész leér a derekamig.Voltam már konzultáción ahol ezt mondták: emberfőnyit meghaladó nagyságú,hipertrófiás mellek.J-M távolság:39-39 cm.Ptosis:15-15 cm.Azt szeretném megtudni hogy hol és melyik kórházban állja a tb a mellkisebbítést indokolt esetben???Válaszát köszönöm!

 
sebhely
2010-09-26 11:22
Tisztelt Doktor Úr! Van egy 8 cm hosszúságú sebhely az alkaromon, egyértelműen utalva egy fiatalkori ballépésre, szeretném, ha többé nyoma se lenne. Meg lehet ezt oldani műtéti úton, vagy más lehetőséget ajánl? Köszönöm válaszát!

 
mell és hasplasztika
2010-09-23 16:24
A két műtétet együtt meg lehet csinálni. A tb nem támogatja ezeket a műtéteket. Egy személyes megbeszélés szükséges a további felvilágosítás megítéléséhez.

 
mell és hasplasztiks
2010-09-22 12:11
Üdvözlöm! Én egy 20 éves 3 gyerekes anyuka vagyok.165 magas/60 kg. Nagyon sokat szoptattam gyerekeimet,jelenleg a kislányom 2 hónapos természetesen még cicizik.(Azt tudom hogy még van tej illetve még szopik a gyerek a mellplaztikai műtét felesleges.)Természetesen a hasam is megnyúlott és a mellem is.Nagyon szeretném rendbe hozatni őket.A kérdésem az lenne hogy,valahol valamilyen kedvezménnyel meg .e csinálnák nekem a 2 műtétet?Ha igen tudna árat mondani?És címet? Várom válaszátí!Köszönöm!

 
fibroadenoma+szilikon
2010-09-19 07:35
Sokszor megoldható a két műtét együtt, azonban nem mindíg ajánlott. Kéne tudni az adenoma helyzetét és méretét. Egy vizit nélkül erre nem lehet pontosan válaszolni.

 
mellnagyobbítás
2010-09-19 07:32
Kedves Letícia! A szoptatást nem fogja befolyásolni a mellimplantátum. A szoptatás után viszont várható, hogy megereszkedik a melle, ill. az aszimmetria akár nagyobb is lehet. Valószínűleg a későbbiekben korrekció lesz szükséges. - mellplasztika

 

Kérdezz!







Iratkozz fel hírlevelünkre!




Kövess minket


Facebook Google+



Dr Falus György - Plasztikai sebészet -
mellnagyobbítás- mellplasztika
A cookie-k jóváhagyásáról vagy blokkolásáról itt olvashat.