FacebookPixel

Online tanácsadás


Kérdésed van? Vedd igénybe ingyenes online-tanácsadás szolgáltatásunkat. Ha nincs időd eljönni egy konzultációra, vagy még a tájékozódás fázisában vagy, itt az űrlapon felteheted plasztikai sebészettel kapcsolatos kérdéseidet.

A válaszok publikusak, bárki elolvashatja őket, mivel az oldalon az olvasók által korábban feltett kérdésekre adott válaszok is láthatók. A kérdező neve nem jelenik meg az oldalon.

A konzultációra a kiválasztott kezeléseink menüpontja alatt tudsz jelentkezni!


Az űrlap sikeres elküldéséhez a piros csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező. Az űrlap elkűldése után az üzeneted várólistára kerül.

Intim plasztika
2010-10-15 05:09
Kedves Mária! A műtét után olyankor válik érzéketlenné, ha kiterjed a klitorisra is a műtét. Gyakorlott kézben ez nem valószínű. 3-4 hét pihenő javasolt a műtét után az aktív tevékenységben. Jelentkezzen be egy vizitre, és részletesen megbeszéljük.

 
fülplasztika
2010-10-13 13:55
Tisztelt Doktor úr! Fiam néhány éve, nagy méretű fültágítót rakatott az egyik fülébe, amitől meg szeretne szabadulni.(Hát még én mennyire szeretném, ha ez a rondaság eltűnne!) Van-e erre megoldás, mennyibe kerül, esetleg a TB támogatja. Egy aggódó anya: Tisztelettel: Katona Zsuzsanna

 
Intim plasztika
2010-10-12 14:53
Tisztelt Dr. Úr! Egy intim plasztika műtéten gondolkozom bővebben egy kisajak plasztikáról.Azon pár dolgot nem tudok pontosan. Vannak olyan hirek hogy ezután érzéketlenné válik a terület és már nem lesz olyan mint műtét előtt.Ezt szeretném megtudni hogy ez csak tévhit vagy igaz is.?A másik kérdésem az lenne hogy a műtét után meddig akadályoz ez a futásban és a lovaglásban?Válaszát előre is köszönöm!

 
mellnagyobbítás
2010-10-10 13:09
Kedves Liza! A tb finanszírozza a műtéteit, amíg az aszimmetriája ezt szükségessé teszi. A zsírtöltés tényleg bevált módszer, csak amint írta ezek a rizikói. - mellplasztika

 
mellkisebbítés
2010-10-10 13:05
Kedves Katuss! Nem tudok újabbat a korábbi válaszhoz hozzátenni, a sok kérdőjel ellenére sem.

 
seb
2010-10-10 13:02
Kedves Csilla! A sebe nagyon friss, ahhoz, hogy meg lehessen ítélni a gyógyulást. Addig még sokat változhat. Amennyiben legalább fél év eltelte után is vannak panaszai, akkor lehet újra operálni. és szépíteni.

 
mellplasztika saját zsír betöltésével
2010-10-09 23:44
Kedves Doktor Úr! Szeretnék érdeklődni, hogy mennyire biztonságos ez az új, már Mo.-n is alkalmazott módszer. Olyasmit olvastam róla, h fenáll a veszély, h a betöltöltött zír felszívódik. Igaz ez? Lehet majd még szoptatni ilyen módon korrigált mellekkel? Terhesség ill. szotatás után mekkora annak a valószínűsége, h "tönkre megy" a korábbi eredmény? Még mitől deformálódhatnak el a plasztikázott mellek? Gondolom, hízástól, de van még valami? Ha az első műtét tb-vel megy(erős asszimetria miatt), a 2. esetleges korrekciós műtétre (gondolok itt arra, h mondjuk a zsír felszívódik, stb.) is lehet igényelni tb támogatást? Válaszait előre is nagyon köszönöm: Liza

 
mellkisebbítés
2010-10-09 16:01
Szeretnék érdeklődni h nagyon indokolt esetben állja-e a tb a mellkisebbítést és ha igen hol????????????????

 
seb
2010-10-08 13:03
Tisztelt Doktor Úr ! 3 hete kerékpáros balesetet szenvedtem. Az orromat össze kellett varrni.A varratszedés után szépen javul. Sajnos a felső ajkamon bal oldalon függőleges szabálytalan 1 cm es roncsolt szélű seb keletkezett amit szintén összevarrtak.Most hogy a varratot kiszedték /ez egy hete volt /a bal oldalon a szám láthatóan feljebb van és ez rendkívül elkeserít nagyon csúnya lett az arckifejezésem.Van -e remény hogy idővel ez egy kicsit lejjebb megy vagy így 45 évesen már nem várható javulás ?Mit javasol mit tegyek? Köszönöm válaszát Tisztelettel : Csilla

 
mellnagyobbitas
2010-10-02 09:32
Kedves Szilvi! Én általában Arion implantátumot használok, amivel teljesen meg vagyok elégedve, de természetesen más implantátumot is be lehet helyezni - kívánság szerint. - mellnagyobbítás - mellplasztika

 

Kérdezz!







Iratkozz fel hírlevelünkre!




Kövess minket


Facebook Google+



Dr Falus György - Plasztikai sebészet -
mellnagyobbítás- mellplasztika
A cookie-k jóváhagyásáról vagy blokkolásáról itt olvashat.