FacebookPixel

Online tanácsadás


Kérdésed van? Vedd igénybe ingyenes online-tanácsadás szolgáltatásunkat. Ha nincs időd eljönni egy konzultációra, vagy még a tájékozódás fázisában vagy, itt az űrlapon felteheted plasztikai sebészettel kapcsolatos kérdéseidet.

A válaszok publikusak, bárki elolvashatja őket, mivel az oldalon az olvasók által korábban feltett kérdésekre adott válaszok is láthatók. A kérdező neve nem jelenik meg az oldalon.

A konzultációra a kiválasztott kezeléseink menüpontja alatt tudsz jelentkezni!


Az űrlap sikeres elküldéséhez a piros csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező. Az űrlap elkűldése után az üzeneted várólistára kerül.

mellnagyobbitas
2011-04-09 18:30
Kedves Diána. A mellnagyobbítással sokszor a befelé forduló bimbó is korrigálódik. Természetesen végzek ilyen műtéteket. mellplasztika - mellnagyobbítás - plasztikai sebészet

 
hátplasztika?
2011-04-09 18:28
Ilyen jellegű műtétet nem végzünk, esetleg ortopéust kéne erről megkérdezni.

 
érdeklődés
2011-04-09 18:26
A kérdése az, hogy lehet-e plasztikai műtéte. Milyen? Vagy egyáltalán műtéte - az lehet.

 
fülplasztika
2011-04-04 08:51
Tisztelt Doktor Úr! Azzal a kéréssel fordulok Önhöz,hogy árajánlatot szeretnék kérni a kétoldali,ill. az egy oldali fül plasztikai beavatkozásról. Előre is köszönöm! fülplasztika - plasztikai sebészet

 
mellnagyobbitas
2011-04-03 20:58
Tisztelt Doktor Ur! Erdeklodni szeretnek, hogy On vegez-e mellnagyobbitast befele forulo mellbimbo korrekcioval egyutt. Valaszat elore is koszonom, Diana

 
hátplasztika?
2011-04-03 14:35
Tisztelt Doktor Úr! Arról szeretnék érdeklődni, hogy létezik-e plasztikai megoldás az én problémámra. Ami a következő: Scoliózis miatt a jobb lapockám kiáll, mellkasom deformálódott. Volt 2003-ban egy műtétem Pécsett, ahol két "titánrúddal" megtámasztották a gerincem, így az már nem vagy minimálisat mozdul a rossz irányba. Viszont a jobb lapockám nagyon kiáll, és ez engem nagyon zavar, púpos vagyok. Lehetséges-e hogy az izmok műtétjével vagy más módon "visszább" húzható a lapocka, váll, minél jobban az eredeti állapothoz? Ha igen, mekkora műtét lenne ez, tb által támogattott-e, ha nem milyen árra számíthatok? Előreis köszönöm válaszát!

 
érdeklődés
2011-04-03 09:05
Tisztelt Dr Úr! Autóimmun beteg vagyok - szklerodermás, ennek jeleit erősen viselem az arcomon.( száj körüli ráncok) Kísérleti programban veszek részt- a bőröm így puhult. Ennek következtében a melleim nagyon megereszkedtek . Lehet ilyen jellegű betegségben szenvedőnek plasztikai műtéten részt vennie? Válaszát várom.

 
Mellkisebbítés
2011-03-31 22:10
Kedves Detke! Nem lehet véleményt mondani vizit nélkül. Szigorúan kialakított feltételek szükségesek az állami támogatáshoz. plasztikai sebészet

 
homlokplsztika
2011-03-31 21:55
Mindkét eljárás jó. Több módon lehet operálni, amiben a plasztikai sebésze jobb eredményt tud elérni, azt fogja ajánlani. Az eredmény tartóssága is több tényezőtől függ. Ez egyéni, 5-10 év lehet. plasztikai sebészet - homlokplasztika

 
Mellkisebbítés
2011-03-31 09:22
Tisztelt Doktor Úr! Nagyon szeretnék mellkisebbítést és felvarrást, mert ugyan soha nem voltak kis melleim (C-D kosár, kg-imtól függően) és szerencsére a fogyások-hízások sem viselték meg, de mióta szültem/szoptattam, a látvány borzalmas! Terhességem első trimeszterében a melleim hirtelen megnőttek és a 95-ös mellbőségből lett 110cm, ami egészen addig nem volt gond (esztétikailag, mert amúgy nagyon nehéz volt!), amíg szoptattam a Kislányomat. Ez 7 hónapig történt, de akkor pár napos kényszerű kórházi tartózkodás miatt a tejem elapadt, a melleim pedig nagyok maradtak ugyan, de elvesztették teltségüket, feszességüket. Érdekelne, hogy mi szükséges ahhoz, hogy a tb legalább részben támogasson egy ilyen műtétet illetve mint itt sokakat, engem is az ár érdekelne. Illetve szeretnék még fogyni 10kg-ot, ezért gondolom a műtétre addig nem érdemes sort keríteni, míg a "versenysúlyomat" el nem érem... Válaszát előre is köszönöm! - mellkisebbítés - mellfelvarrás - plasztikai sebészet

 

Kérdezz!







Iratkozz fel hírlevelünkre!




Kövess minket


Facebook Google+



Dr Falus György - Plasztikai sebészet -
mellnagyobbítás- mellplasztika
A cookie-k jóváhagyásáról vagy blokkolásáról itt olvashat.