FacebookPixel

Online tanácsadás


Kérdésed van? Vedd igénybe ingyenes online-tanácsadás szolgáltatásunkat. Ha nincs időd eljönni egy konzultációra, vagy még a tájékozódás fázisában vagy, itt az űrlapon felteheted plasztikai sebészettel kapcsolatos kérdéseidet.

A válaszok publikusak, bárki elolvashatja őket, mivel az oldalon az olvasók által korábban feltett kérdésekre adott válaszok is láthatók. A kérdező neve nem jelenik meg az oldalon.

A konzultációra a kiválasztott kezeléseink menüpontja alatt tudsz jelentkezni!


Az űrlap sikeres elküldéséhez a piros csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező. Az űrlap elkűldése után az üzeneted várólistára kerül.

Lipóma
2011-07-09 06:58
Kedves Z.U.! Meg lehet oprerálni tb-re egy lipomát. Ezt azonban elötte még ki is kellene vizsgálni.

 
mellnagyobbítás
2011-07-09 06:55
A mellimplantátum miatt 6 hetet nem javaslok nehéz fizikai munkára. Amellfelvarrás nem befolyásolja a munkáját. mellnagyobbítás, mellplasztika

 
Lipóma
2011-07-07 10:14
Jó napot kívánok, nekem egy fontos kérdésem lenne.... 24 éves vagyok, és kialakult egy nyaki lipómám az évek alatt, ami nagyon csúnya, mert elég nagy, feltűnő, és nyomja is hátul a nyakamat rendesen... érdeklődnék, hogy ezt a fajta műtétet támogatja-e a tb, mert ha jól láttam, amúgy 40-60 ezer forint körül van ennek a kiemelése, az pedig nem kevés, a pénztárcám helyzetét tekintve.. viszont szeretném, ha heteken belül megszűnne ez a problémám, mert csak a gondom van vele... tehát kérdésem az volna, hogy támogatja-e a tb ezt a fajta műtétet a nyakon...? Köszönöm válaszát előre is.. Z. U.

 
mellnagyobbítás
2011-07-05 22:30
Kedves Doktor Úr! Már voltam önnél konzultáción tavaly.Mellimplantátumot szeretnék, Doktor úr mellfelvarrást és bimbó kicsinyítést is javasolt. Jelenleg külföldön dolgozom beteg embereket ápolok tehát néha emelnem is kell. Az lenne a kérdésem, hogy mikor tudnék visszajönni dolgozni ha elvégezzük a műtétet? Előre is köszönöm, mellnagyobbítás, mellplasztika

 
Hajas fejbőrön heg
2011-07-01 15:41
Kedves Zsuzsanna! Több lehetőség is van.Az egyiok, amit ön is mond, hogy kimetszeni több lépésben. Be lehet ültetni szövetexpandert, ami a környező hajas fejbőr tágításával nyerünk plusz hajas bőrt a fedéshez, Van lehetőség hajátültetésre is.

 
Metszett seb kezelés
2011-07-01 15:36
Tisztelt Lajos! Nekem nem teljesen tiszta a kérése. A keloidos, vagy hipertrofiás heg, az nem szép heg. Nem tudom, hogy mi a célja. Hol helyezkedik el, látni kellene ahhoz, hogy segíteni tudjak.

 
hajas fejbőri korrekció
2011-07-01 10:49
Tisztelt Doktor Úr! Van egy 15 éves fiam, akinek a hajas fejbőréből hiányzik egy 5 ft-os nagyságú darab. Születésekor keletkezett (szerintem), de amikor ott megkérdeztem, azt felelték, hogy azon a ponton nem volt oxigén a méhemben, ezért ott nem alakult ki hámfelület. Burokrepesztéssel szültem.....Besebesedett és miután leesett a seb, utána már nem nőtt haj azon a területen. Kérdésem a következő lenne: milyen korrekciós műtéttel lehetne segíteni ezen a problémán? Várom válaszát! Üdvözlettel: M. Zsuzsanna

 
Metszett seb kezelés
2011-06-25 22:25
Jónapot,érdeklődni szeretnék,hogy egy vágott/metszett,mondhatni nyúzott seb ahol a bőr teljesen eltűnt,hogyan kell kezelni,hogy a hegesedés a lehető legjobban látsszon akár hipertrófiás vagy keloidos heg legyen!? persze steril,eszközökkel. Válaszát várom. Köszönöm

 
kar felvarrás
2011-06-25 13:57
Kedves R.É. Haematológiai betegségből gyógyult, akkor ezekszerint már rendben van. Amennyiben egészséges, akkor a műtét elvégezhető. Kérem jelentkezzen be egy vizitzre, és akkor konkréten meg tudjuk beszélni a lehetőségeket.

 
sport
2011-06-25 13:54
Már eltelt elég idő ahhoz, hogy nyugodtan sportoljon. Eleinte haskötőben, aztán lassan már azt is el lehet hagyni.

 

Kérdezz!







Iratkozz fel hírlevelünkre!




Kövess minket


Facebook Google+



Dr Falus György - Plasztikai sebészet -
mellnagyobbítás- mellplasztika
A cookie-k jóváhagyásáról vagy blokkolásáról itt olvashat.