FacebookPixel

Online tanácsadás


Kérdésed van? Vedd igénybe ingyenes online-tanácsadás szolgáltatásunkat. Ha nincs időd eljönni egy konzultációra, vagy még a tájékozódás fázisában vagy, itt az űrlapon felteheted plasztikai sebészettel kapcsolatos kérdéseidet.

A válaszok publikusak, bárki elolvashatja őket, mivel az oldalon az olvasók által korábban feltett kérdésekre adott válaszok is láthatók. A kérdező neve nem jelenik meg az oldalon.

A konzultációra a kiválasztott kezeléseink menüpontja alatt tudsz jelentkezni!


Az űrlap sikeres elküldéséhez a piros csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező. Az űrlap elkűldése után az üzeneted várólistára kerül.

Szőrbeültetés
2011-08-08 20:17
Tisztelt Kami! A szőr beültetés valószínúleg hakjátültetéssel lehetséges, de én nem végzek hajátültetést.

 
mellnagyobbítás
2011-08-08 15:31
2007-ben volt egy mellnagyobbító műtétem. Kerek 395cc, extra magas profilú implantátumot kaptam mirigy alá. Én egy alacsony, nagyon vékony nő vagyok, így az alkatomhoz túl nagynak érzem a jelenlegi melleimet. Ezen kívül, sajnos mindkét mellem széle körben tapinthatóan "hullámos", illetve optikailag olyan, mintha "lecsúszott volna az implantátum. Mindenképpen kisebb melleket szeretnék. A kérdésem az lenne, hogy milyen technikai megoldások lehetségesek számomra, illetve, hogy megoldható-e az, hogy a melleim feljebb kerüljenek a jelenlegi pozíciójukhoz képest, és felül is teltebbek legyenek? Előre is köszönöm, hogy megtisztel válaszával! Mély tisztelettel: Anna , mellnagyobbítás , mellplasztika

 
Szőrbeültetés
2011-08-04 18:45
Tisztelt Dr. Úr! Az arcomról kb. 3évvel ezelött eltávolítottak egy anyajegyet. A heg nagyon szépen gyúgyult, szinte nem is látszik. A problémám valójában az lenne, hogy ezen a heges területen nincs arcszőrzetem és nem tudom, hogy ezt a szőrmennyiséget lehetne a hajbeültetéssel hasonló eljárással pótolni. Kb fél cm-nyi terület. Válaszát előre is köszönöm!

 
oldal áll korrekció
2011-07-24 18:27
Az állcsont kissebbítésére van lehetőség, de ezt nem plasztikai sebész végzi. Én nem tudok ebben segíteni.

 
has és mell plasztika
2011-07-24 18:24
Kedves Peténé! Várhatóan ez a műtét már OEP által finanszírozott, Egy vizit alkalmával lehet ezt megállapítani. Az István kórház Plasztikai sebészetén dolgozom, hívjon fel egy vizit megbeszélése céljából.

 
oldal áll korrekció
2011-07-22 13:50
Tisztelt Dr Úr ! 35 éves múltam, iskolás korom óta lelki problémát okoz a profilom. Valaki egyszer megjegyezte: -"milyen furcsa...." az adott területre, amivel addig nem is törődtem, észre sem vettem. Az államról van szó oldalról! Megirigyelhetné karakterét, egy férfi is. Szögletes és túl kiálló! ÉRDEKLŐDNÉK, LEHETNE-E EZEN VALAHA MÓDOSÍTANI??? S HA IGEN, MILYEN FELTÉTELEKKEL (ANYAGI RÉSZ...). VÁLASZÁT ELŐRE IS NAGYON KÖSZÖNÖM! ÜDVÖZLETTEL, Köszönettel: insomnia

 
has és mell plasztika
2011-07-20 17:34
Tísztelt doktor Úr! 2008 ban rosszindulatú daganatot diagnosztizáltak nála jelenleg tünet mentes vagyok.A kezelésektől nagyon sokat fogytam 104kg ról 60 kg-ra .A hasam és a mellem is nagyon megereszkedett és előzöleg 3 császárom is volt:érdeklődnék hogy az én esetemben lehetséges -e az oep fínanszírozást kérni a műtétre és , hogy ön végez-e ilyen műtétet ? Köszönettel Peténé

 
Lipóma
2011-07-09 06:58
Kedves Z.U.! Meg lehet oprerálni tb-re egy lipomát. Ezt azonban elötte még ki is kellene vizsgálni.

 
mellnagyobbítás
2011-07-09 06:55
A mellimplantátum miatt 6 hetet nem javaslok nehéz fizikai munkára. Amellfelvarrás nem befolyásolja a munkáját. mellnagyobbítás, mellplasztika

 
Lipóma
2011-07-07 10:14
Jó napot kívánok, nekem egy fontos kérdésem lenne.... 24 éves vagyok, és kialakult egy nyaki lipómám az évek alatt, ami nagyon csúnya, mert elég nagy, feltűnő, és nyomja is hátul a nyakamat rendesen... érdeklődnék, hogy ezt a fajta műtétet támogatja-e a tb, mert ha jól láttam, amúgy 40-60 ezer forint körül van ennek a kiemelése, az pedig nem kevés, a pénztárcám helyzetét tekintve.. viszont szeretném, ha heteken belül megszűnne ez a problémám, mert csak a gondom van vele... tehát kérdésem az volna, hogy támogatja-e a tb ezt a fajta műtétet a nyakon...? Köszönöm válaszát előre is.. Z. U.

 

Kérdezz!







Iratkozz fel hírlevelünkre!




Kövess minket


Facebook Google+



Dr Falus György - Plasztikai sebészet -
mellnagyobbítás- mellplasztika
A cookie-k jóváhagyásáról vagy blokkolásáról itt olvashat.