FacebookPixel

Online tanácsadás


Kérdésed van? Vedd igénybe ingyenes online-tanácsadás szolgáltatásunkat. Ha nincs időd eljönni egy konzultációra, vagy még a tájékozódás fázisában vagy, itt az űrlapon felteheted plasztikai sebészettel kapcsolatos kérdéseidet.

A válaszok publikusak, bárki elolvashatja őket, mivel az oldalon az olvasók által korábban feltett kérdésekre adott válaszok is láthatók. A kérdező neve nem jelenik meg az oldalon.

A konzultációra a kiválasztott kezeléseink menüpontja alatt tudsz jelentkezni!


Az űrlap sikeres elküldéséhez a piros csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező. Az űrlap elkűldése után az üzeneted várólistára kerül.

Intim kisajakplasztika
2011-09-24 08:36
Kedves Ani! A műtét nem megterhelő, helyi érzéstelenítésben történik, ami után haza lehet menni. Megoldható a műtét a szülés előtt is, és utána is.

 
Intim kisajakplasztika
2011-09-20 20:16
Tisztelt Doktor Úr! Kisajak plasztikára szeretnék majd menni, de most egy lombikkezelés alatt állunk (épp a kezelés elején). Ha sikeres lesz és terhes maradok ez esetben is lehet kisajak plasztikát csinálni? Vagy csak a terhesség, azaz a szülés után, tehát meg kell várni a 9 hónapot? Válaszát köszönöm. Ani

 
szemölcs
2011-09-18 08:44
Kedves Beatrix! Kérjen egy beutalót a bőrgyógyásztól, és tb-re a szemölcs eltávolítható. Látni kell a megoldáshoz, általában a kontúrt nem bántja.

 
Mellnagyobbítás
2011-09-18 08:42
Kedves Szlaboda Beatrix! Több összetevős a műtét, és nem csak az árat befolyásolja, hanem különböző kívánságok szerint lehet alakítani a mellet is. Kérem jelentkezzen be egy vizitre.

 
fogyás
2011-09-18 08:38
Kedves Piroska26! Amit ír, az teljesen úgy is van. A gyors fogyást a bőr nem tudja követni, ezért a lassú fogyás célszerű, ami havi 2-3 kg-nál nem több. Ehhez nagy akaraterő kell, és elszántság. A fogyás következtében megnyúlt bőrt csak plasztikai műtéttel lehet megoldani, ami viszont hegekkel jár. Ennek marad nyoma, bár rejtett helyen történik a vágás, és így a heg is rejtve marad, ruhával eltakarható, de nem nyomtalan.

 
szemölcs
2011-09-17 16:34
Kedves Doktor úr ! Nekem az ajak kontúrvonalában van egy szemölcs. Voltam vele már bőrgyógyásznál és azt mondták h le lehet szedetni plasztikai sebésszel de nem garantálja h a kontúrvonal ugyanolyan marad. Engem nagyon idegesít és nem tudom mit tegyek. Ebben kérném a segítségét

 
Mellnagyobbítás
2011-09-14 22:25
Kedves Dr. Úr! Azt szeretném megtudni,hogy önnél tájékoztató jelleggel mennyibe kerül a mellnagyobbitás altatással? Üdvözlettel: Szlaboda Beatrix

 
fogyás
2011-09-13 21:55
Azzal a kérdéssel fordulok önhöz,hogy jelen pillanatban is az egészségem miatt diétán vagyok és 3 hete hogy elkezdtem és már 6 kg ment le rólam. A bőröm nem bírja ezt a hirtelen súly veszteséget és megereszkedett. Ezt milyen úton lehet majd megoldani vagy megoldást találni rá? Heti 2kg fogyok. És nincsen vége még a diétának, 98kg roll lekel fogynom körülbelül olyan 80-85 kg súlyra. Mivel cukor és máj probléma lépet fel.Nem ehetek semmi cukrosat egyenlőre és semmi búza őrleményt.Tanácsát várom és köszönöm előre válaszát. Uto írat: Egy kétségbe eset 26 éves lány. :(

 
Mellnagyobbítás
2011-09-11 17:56
Kedves Zsuzsa! A tb csak daganatos betegeknél finanszírozza a mellnagyobbítást. Sajnos ilyen esetekben ezt önerőből kell megoldani. mellnagyobbítás, mellplasztika

 
Zsírleszívás
2011-09-11 17:54
Kedves Edit!. A sok hízás-fogyás megnyújtja a bőrt több helyen, így a tokánál is. Ennek a korrekciójához nem biztos, hogy a zsírszívás elegendő megoldás. Ennek megítélése csak egy vizit alkalmával lehetséges. Zsírleszívás

 

Kérdezz!







Iratkozz fel hírlevelünkre!




Kövess minket


Facebook Google+



Dr Falus György - Plasztikai sebészet -
mellnagyobbítás- mellplasztika
A cookie-k jóváhagyásáról vagy blokkolásáról itt olvashat.