FacebookPixel

Online tanácsadás


Kérdésed van? Vedd igénybe ingyenes online-tanácsadás szolgáltatásunkat. Ha nincs időd eljönni egy konzultációra, vagy még a tájékozódás fázisában vagy, itt az űrlapon felteheted plasztikai sebészettel kapcsolatos kérdéseidet.

A válaszok publikusak, bárki elolvashatja őket, mivel az oldalon az olvasók által korábban feltett kérdésekre adott válaszok is láthatók. A kérdező neve nem jelenik meg az oldalon.

A konzultációra a kiválasztott kezeléseink menüpontja alatt tudsz jelentkezni!


Az űrlap sikeres elküldéséhez a piros csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező. Az űrlap elkűldése után az üzeneted várólistára kerül.

mellműtét
2012-02-18 07:26
A problémáját természetesen látni kellene ahhoz, hogy rendes választ lehessen adni. Azt írja, hogy vékony alkatú. Az implantátumot igyekszünk mélyen elrejteni a szövetek közés, hogy a lehető legkevésbbé lehessen érezni. Az a hullámos tapintási lelet, amit érez, az az implantátum által képzett, kissé megvastagodott és gyűrődött tok lehet. Ennek megoldása nem könnyű feladat. Menjen vissza orvosához, aki várhatóan megoldja ezt a problémát. Más orvos ezt csak pénzért tudja korrigálni.

 
mellplasztika
2012-02-18 07:19
Kedves Viktória! Több orvost is felkeresett a leírása szerint. Fontos természetesen a műtét ára, de nem csak ez alapján kell dönteni. Jelenleg nálam nagyon olcsók ezek a műtétek, de természetesen látnom kellene, hogy mit kell csinálni. Kérem jelentkezzen be egy vizitre, és megbeszéljük.

 
Mell műtét
2012-02-18 07:14
Nem tudok arról, hogy transexualis pácienseknek a műtét ingyenes lenne. Ez egy nehéz probléma, de több pszihés zavar is lenne, amit ilyen alapon a tb támogathatna.

 
mellműtét
2012-02-15 23:22
Tisztelt Doktor Úr! Pár hónapja plasztikai műtétre vállalkoztam asszimetrikus melleim miatt. Azontúl, hogy az asszimetria megmaradt - ezt az orvosom jelezte-, kialakultak egyéb problémák: bottoming out, dupla mellkontur (szó volt a nagyobbik mell felvarrásáról a műtét előtt, de az orvosom végül elvetette) és ami legjobban aggaszt, hogy a mellek alja teljesen "göröngyös". A panaszaimra nemigazán kaptam választ, vagy ha igen kedvezőtlent (újabb műtétnek nincs értelme, mert vékony testalkatú vagyok, az implantátumok újra lecsúsznának... ???) Szeretném megkérdezni Doktor Úr véleményét erről, illetve, hogy ha lehet a problémákon segíteni, akkor milyen módon. Váéaszát előre is köszönöm!

 
mellnagyobbítás
2012-02-15 10:14
Kedves Doktor Úr! Lassan már fél éve olvasgatom a fórumokat, illetve konzultáltam pár orvossal. Szeretném megcsináltatni a melleimet, és Önről elég sok jót hallottam. Szeretnék érdeklődni, hogy Önöknél milyen árfekvésben dolgoznak. Tudom,hogy az implantátum, illetve az eljárás összetettsége is meghatározza mindezt, de ha csak egy implantátummal korirgálható a melleim megereszkedése akkor mennyivel kell számolnom. Vannak akik a milliós és vannak akik a fél milliós ( +-) kategóriába tartoznak. Irányárban :)Márciusra tervezema műtétet. Tiszteletteel, Viktória

 
Mell műtét
2012-02-14 17:54
Szeretnék érdeklődni mell nagyobbítás után,mivel transzexuákis vagyok és szeretném megcsináltatni.Pici 80 a cicim van nagyobbat szeretnék,akár saját szövetből.Megoldható-e?Mivel transzexuális vagyok még az lenne a kérdésem hogy fizetni kell nekem is vagy "tajkártyára" műtenek-e meg? Válaszát köszönöm szépen

 
érdeklődés
2012-02-11 14:17
Kedves Király Barbara! A tb nem támogat semmit, ami a szülés miatt okoz esztétikai problémát! Ezt a tévhitet, nem tudom, hogy honnan terjed. Azt kell megkérdezni, aki terjeszti.

 
mellfelvarrás
2012-02-11 14:13
Kedves Lara! Az implantátumok biztonságosak, nagyon sok nő élt ezzel a lehetőséggel. A PIP implantátum egy olyan kirívó eset, ami egy nagy csalás, mondhatni bűntény miatt alakult ki. Ez nem vonatkozik a többi implantátumra. Mindemellett, ha ki szeretné vetetni az implantátumot, akkor a mirigyállományát kell korrigálni, valamint a bőrfelesleget kell kivenni. Több technika van erre, azt plasztikai sebész elmondja, hogy milyen lehetőségek vannak.

 
kerdes
2012-02-11 14:07
Az ön által leírt betegséget ismeri, kezelik, tehát kezeléssel rendben van. A kérdésére a válasz: jól karban tartott betegség nem jelent akadályt.

 
mellnagyobbítás
2012-02-11 14:04
Kedves Amm! A tb nem támogat szüléssel járó elváltozásokat. A kölcsönökhöz fix munkahely, és kereset szükséges.Nem tudok jó hírt mondani önnek. mellnagyobbítás , mellplasztika

 

Kérdezz!







Iratkozz fel hírlevelünkre!




Kövess minket


Facebook Google+



Dr Falus György - Plasztikai sebészet -
mellnagyobbítás- mellplasztika
A cookie-k jóváhagyásáról vagy blokkolásáról itt olvashat.