FacebookPixel

Online tanácsadás


Kérdésed van? Vedd igénybe ingyenes online-tanácsadás szolgáltatásunkat. Ha nincs időd eljönni egy konzultációra, vagy még a tájékozódás fázisában vagy, itt az űrlapon felteheted plasztikai sebészettel kapcsolatos kérdéseidet.

A válaszok publikusak, bárki elolvashatja őket, mivel az oldalon az olvasók által korábban feltett kérdésekre adott válaszok is láthatók. A kérdező neve nem jelenik meg az oldalon.

A konzultációra a kiválasztott kezeléseink menüpontja alatt tudsz jelentkezni!


Az űrlap sikeres elküldéséhez a piros csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező. Az űrlap elkűldése után az üzeneted várólistára kerül.

mellnagyobbítás
2012-02-05 20:44
Üdvözlöm Dr Úr azzal a kérdéssel fordulnék önhöz hogy 8 hónapja szültem meg kislányom már nem szoptatom. Mellem mérete egyébként sem nagy, már már szorongássá vált hogy bikiniben legyek vagy a párom előtt A kérdésem az lenne hogy nagyobbítani szeretném a mellemim. Ezt támogatja e a tb valamelyest illetve ha nem akkor gyesre kaphatok e hitelt, illetve a kislányom 1 éves kora után fix munkahelyel rendelkezem várom mielőbbi válaszát szép estét Amm mellplasztika, mellnagyobbítás

 
péniszmütét
2012-02-04 09:11
A vazelinnel feltöltött penisre jellemző problémát írta le. Egy idő után olyan gyulladást, bőrelhalást tud okozni ez a beavatkozás, amit muszály operálni. Én nem foglalkozom ilyen jellegű műtéttel, hanem urológusok végzik. A megoldást az ön által hallott lehetőség jelenti, korrekt választ kapott, Forduljon bizalommal ahhoz az orvoshoz, aki ebben felvilágosította.

 
Pip Implantatum !
2012-02-04 09:06
Kedves Samantha Floridából! A PIP implantátumok gyártása egy bűncselekmény volt, amit nem tudunk, hogy minden implantátumra vonatkozott-e, vagy csak egy részükre. Tény, hogy nem megnyugtató, ha valakiben ilyen implantátum van. Én a cserét javaslom. Egy-két implantátumot ültettem be nagyon régen, de ezeket már kicseréltem korábban, problémák miatt. Volt, amit később cseréltem, de azok probléma mentesek voltak. Jelenlegi állásfoglalás szerint fontos ellenőrizni ultrahangos vizsgálattal a mellett és a hónaljat, MRI vizsgálattal lehet az implantátumot biztosan megítélni. Probléma mentes esetben nem szükséges a csere, de az ellenőrzést fél évente ajánlják. Én a csere híve vagyok.

 
mellkorrekcio
2012-02-04 08:55
Kedves Fanni! Köszönöm a bizalmát. a 280 és 300cc-es implantátumok nem jelentenek komoly eltérést a 2 mell között. Vagy erősebben kellett volna korrigálni a melleit, vagy tb-re nem indokolt egy ilyen műtét. A feltételek minimum 30%-os eltérés esetén lehetséges tb-re. Több dolgot kell ehhez tisztázni, mert ez nem egyértelmű, és biztos, hogy nem lehet néhány sorban leírni.

 
hasplasztika
2012-02-04 08:50
Kedves Boszika3! A kötényhas korrekcióját a tb támogatja, de csak indokolt esetben. Ennek a megítéléséhez látni kellene.

 
Szemhéjplasztika
2012-02-04 08:48
Az alsó szemhéjárok korrigálását sokszor lehet javítani, ezt egy vizit alkalmával lehet megmondani, hogy mi a lehetséges megoldás.

 
Implantáció heg nélküli mellfelvarrással
2012-02-04 08:44
Kedves S.T.! Ez az eljárás, a heg nélküli mellfelvarrás implantátum behelyezéssel, csak bizonyos esetekben végezhető, és még érintetlen műtéti előzmények mellett. Önnél ez nem lehetséges.

 
hasplasztika
2012-02-04 08:40
Kedves Anyuci! Az ön által leírt folyamat, valamint a látható eredmény esetén bármelyik állami plasztikai sebészeti osztályon lehetséges a műtét. A Plasztikai sebészeti osztályonok még nem vezették be a területi elvet, mert ezekből a helyekből kevés van.

 
Orrplasztika
2012-02-04 08:35
Kedves Ancsi! Baleset következtében eltörött orrot a tb támogat.Ennek helyreállítása lehetséges.

 
péniszmütét
2012-02-02 07:11
Jo napot Doktor Ur,Egy olyan furcsa kérdéssel fordulnék önhöz,hogy nekem még kb6 éve felett töltve vazelinnel a péniszem,vagyis a bőr alá lett befecskendezve kb5-ml,nem is volt gond ezidáig,de 1éve begyulladt és behegesedett,ezért voltam több dokinál is hogy mit lehet vele csinálni, ők elmondták hogy megkel nyúzni és bele várják a herezacskóba 2-hónapra,utána kiveszik,de konkrét árat nem mondtak mivel a TB nem támogatja az e-féle mügéteket,Kérdésem hogy önök vállalnak-e ien műtétet ha igen akkor menyi lenne az összköltsége,Ha szüksége lenne képre akkor küldök hogy tisztán látása miről is van szó,A mihamarabbi válaszát várom.

 

Kérdezz!







Iratkozz fel hírlevelünkre!




Kövess minket


Facebook Google+



Dr Falus György - Plasztikai sebészet -
mellnagyobbítás- mellplasztika
A cookie-k jóváhagyásáról vagy blokkolásáról itt olvashat.