FacebookPixel

Online tanácsadás


Kérdésed van? Vedd igénybe ingyenes online-tanácsadás szolgáltatásunkat. Ha nincs időd eljönni egy konzultációra, vagy még a tájékozódás fázisában vagy, itt az űrlapon felteheted plasztikai sebészettel kapcsolatos kérdéseidet.

A válaszok publikusak, bárki elolvashatja őket, mivel az oldalon az olvasók által korábban feltett kérdésekre adott válaszok is láthatók. A kérdező neve nem jelenik meg az oldalon.

A konzultációra a kiválasztott kezeléseink menüpontja alatt tudsz jelentkezni!


Az űrlap sikeres elküldéséhez a piros csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező. Az űrlap elkűldése után az üzeneted várólistára kerül.

Hasplasztika
2012-03-18 07:41
Tisztelt Doktor Úr! 1998- ban szültem és elég nagy terhességem volt, az mellet jócskán meghíztam. Szerencsére a kilók lementek, de a bőr a hasamon megmaradt. Most estem túl egy epekő műtéten. Azt szeretném megkérdezni, hogy mennyi időt kell várni a korrigálós műtéttel? Köszönettel Helga

 
mellnagyobbitás
2012-03-17 07:00
Kedves Nikolett! Egy személyes megbeszélés szükséges a várható műtétről, hiszen még az sem biztos, hogy olyan a műtét, ami önnek tetszik. Az sem biztos, hogy egyáltalán ez a beavatkozás önnél lehetséges-e. Kérem jöjjön el egy vizitre.

 
heg eltűntetés
2012-03-17 06:56
Kedves Alexandra. A hegeltüntetés csak heg visszahagyásával lehetséges. Az érintett területet ki kell vágni, és összevarrni. Ez önnél nagyobb heget jelentene, mint a mostani, és várhatóan hormon problémája miatt ideiglenes állapot. Bőrgyógyászok szoktak ilyeneken segíteni.

 
heg eltűntetés
2012-03-11 15:28
Kedves Doktor úr! A vállam nagyon aknés. (kenőcs már nem nagyon segít rajta.) Plasztikai műtéttel eltüntethető? Kb mennyibe kerül az ilyen jellegű műtét? Köszönettel Alexandra

 
Hasplasztika
2012-03-10 07:38
Kedves Galambica! A tb nem támogatja a szülés után megereszkedett bőr plasztikai műtétét. Olyan műtétet támogat, ami 35 kg-ot meghaladó fogyás, a testsúly tartását hosszabb ideig, vagy kötényhas kategóriákba esik. Ez a leírása szerint nincs meg, tehát nem látok esélyt a tb támogatott műtétre. A maszek plasztikai sebészek a magánpraxisban nem tudnak tb-re operálni. Kórházakban, ill. olyan plasztikai sebészek között kell válogatnia, akinek a kóürházakkal kötött szerződésük van.

 
Hasplasztika
2012-03-06 12:25
Tisztelt dr! Nekem olyan kérdésem lenne ,mint a sk hozzám hasonló hölgynek ahogy olvastam a leirásokat!34 éves vagyok 2 gyemekem van,jelenleg is egyedül nevelem őket nem túl jó körülmények között,,barátom sincs szégyenlem a testem,,ráadásul 2 gyerek két apától,kinek kellhetnék így ,hogy még a hasam is ekkora,,bár az se lenne túljó ha logna..,153 cm vagyok az elsőt 51 ről indultam 80 kgval(5,20kg s bébit) a másikat62 ről 90 nel szültem,,(3.95kg)jelenlegi súlyom 69..sajnos a hasam még mindig úgy nézki mint aki terhes,,ha behuzom akkor pedig lötyög a bör..már 14 hónap telt,,mi a gond?ezt támogatja a tb ha megmütetném,,maszeknál is mert nálunk a kórházba n nincs plasztikai sebészet.vagy hova kell menni érdeklödni?köszönöm

 
hasfalplasztika és köldöksérv
2012-03-05 16:12
Kedves Tóth Anna! Igyekszem a kérdésekre válaszolni. Nem lehet minden választ egyszerűen megmondani, hogy ez fehér vagy fekete. Az ön esetében már több orvosnál járt, és még időpontot is kapott. Amennyiben úgy érzi, hogy nem tud addig várni, akkor vagy előbbre kérjen időpontot, vagy csak türelmetlen, hiszen eddig 1 évet várt, és most 1 hónapról van csak szó. Úgy gondolom, hogy aki az időpontot adta, az tudja, hogy lehet addig várni.

 
mellfelvarrás
2012-03-05 16:04
Kedves Anna! A mellfelvarrástól nem szokott a bőr elvékonyodni. Egy idő után sajnos a mell megereszkedése ismét bekövetkezik, ami sok tényezőtől függően előbb, vagy később következik be. A mellfelvarrás megismételhető műtét, és ilyenkor a korábbi hegnek megfelelő heg marad vissza. A mellfelvarrásnál az alsó bőrrészeket szoktuk eltávolítani, így lehet, hogy pont az a terület tűnik el a műtét során, ami önnek nem tetszik.

 
Hasplasztika mellnagyobbítással
2012-03-05 15:59
Kedves Anita! A szoptatás után minimum 3 hónapnak kell eltelni ahhoz, hogy a mirigyállomány megnyugodjon. Amikor már biztosan nincs tejtermelése, akkor érdemes megnézni, hogy mennyire csökkent a mell mérete. Akkor látható, hogy egy implantátum behelyezés elegendő-e, ill. esetleg mellfelvarrást is kellene végezni a jó eredmény eléréséhez. Amint ez megvan, kérem jelentkezzen az űrlapon, vagy a fenti telefonelérhetőségemen.

 
mellfelvarrás
2012-03-02 19:13
Tisztelt Doktor Úr! 14 éve volt mellfelvarrásom.Már akkor is elég vékony volt a bőröm és ez csak rosszabb lett azóta ,így megint megereszkedett.A mellem alsó részén nagyon-nagyon vékony a bőr,nem is tudom mihez hasonlítani.Azt szeretném kérdezni,hogy így is lehet újra műteni? Köszönöm válaszát!!

 

Kérdezz!







Iratkozz fel hírlevelünkre!




Kövess minket


Facebook Google+



Dr Falus György - Plasztikai sebészet -
mellnagyobbítás- mellplasztika
A cookie-k jóváhagyásáról vagy blokkolásáról itt olvashat.