FacebookPixel

Online tanácsadás


Kérdésed van? Vedd igénybe ingyenes online-tanácsadás szolgáltatásunkat. Ha nincs időd eljönni egy konzultációra, vagy még a tájékozódás fázisában vagy, itt az űrlapon felteheted plasztikai sebészettel kapcsolatos kérdéseidet.

A válaszok publikusak, bárki elolvashatja őket, mivel az oldalon az olvasók által korábban feltett kérdésekre adott válaszok is láthatók. A kérdező neve nem jelenik meg az oldalon.

A konzultációra a kiválasztott kezeléseink menüpontja alatt tudsz jelentkezni!


Az űrlap sikeres elküldéséhez a piros csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező. Az űrlap elkűldése után az üzeneted várólistára kerül.

orrplasztika
2012-04-01 16:49
Kedves Edina! Az orrplasztika után fél évvel lehet látni a várható eredményt. Addig a duzzanat miatt nem lehet pontosan megítélni.

 
mellnagyobbítás
2012-04-01 16:46
A mellnagyobbítás után a tapintható csomót még jobban lehet tapintani, hiszen a mirigyállományt a műtét még erősebben előemeli. Könnyebben tapintható egy csomó.

 
Többtényezős
2012-04-01 16:44
Kedves Kinga! Még nem egészen világos, hogy mit kéne csinálni. Kérem jöjjön el egy vizitre, és minden kérdésére választ tudok adni.

 
Implantáció heg nélküli mellfelvarrással
2012-04-01 16:41
Kedves Andiii! Nem minden esetben lehet ezt módszert használni, Kérem jöjjön el egy vizitre, és megbeszéljük a lehetőségeket.

 
Hasi Műtét utáni gondok
2012-04-01 16:36
A fonalak, amik a mély szövetekben vannak, általában felszívódó varratok. Ezeknek a felszívódása lasú, több hónap. Amennyiben a szervezetét irritálják, az gyulladás formájában jelentkezik. Önnél is ez lehetséges., sajnos ezekből a varratokból több van, és amíg a szervezetében vannak, addig problémát okozhatnak. Ez az oka, hogy esetleg többször is operálni kell, amíg ki nem ürül.

 
mellnagyobbítás
2012-04-01 16:28
Kedves Lili! A műtét előtt mindig megbeszélek a pácienseimmel mindent, ami a műtéttel kapcsolatos, és odapróbáljuk a megfelelő méretet is, hogy ne utólag kelljen korrigálni. A műtét után 3 hónappal már elvégezhető az implantátumcsere, de fél évet még szerencsésebb ilyenkor várni. Az 50cc minimális nagyobbodást eredményez, amit úgy gondolom, hogy ezért nem érdemes kicserélni. Szívesen kicserélem az implantátumot egy megbeszélés alapján, de ezt az operáló orvosával úgy látom, hogy meg van elégedve, valószínűleg ő is elvégzi.

 
Hasplasztika
2012-04-01 16:18
Kedves Helga! Ilyenkor célszerű minimum fél évet várni, de akár az egy évet is érdemes kivárni.

 
orrplasztika
2012-03-29 14:07
Tisztelt Doktor Úr! Három hete volt egy orrplasztikám altatásban, de csak a porcos részt műtőtték, mert túl széles volt az orrom. Kb. 10 napja került le a gipsz.Azt láttom, hogy már nem nagy az orrom, és az orrlyukak is kisebbek, mint régen.Azt nem tudom, hogy az orrszárnyak alját miért látom még mindig ugyanakkorának, mikor az orrlyukak határozottan kisebbek.Lehet, hogy még nem ment le a duzzanat?(Az orrcsúcs duzzadt, de az még idő, míg változik.)Ön szerint a lyukak kisebbítése miatt az orrszárny bőre is meg tud duzzadni? Köszönöm a válaszát:Edina

 
mellnagyobbítás
2012-03-28 14:51
Tisztelt Doktot Úr! Az volna a kérdésem, hogy a implantátumok behelyezése után tudunk e önellenőrzést végezni a melleken? Nekem ugyanis van egy kisebb csomóm a jobb emlő bal alsó negyedében az areola széle mellett.- ami az ultrahang vizsgálaton nem is látszik, de kézzel ki tudom tapintani.A mellnagyobbítás után is szeretném figyelemmel kisérni ennek a csomónak a méretét.Lehetséges ez az implantátumoktól?

 
Többtényezős
2012-03-27 23:21
Tisztelt Doktor Úr! 31 éves,2 kisgyermekes édesanya vagyok. Melleim a terhességek-súlyváltozások-szoptatások után megereszkedtek,megnőttek és a meglévő minimális aszimetria mostanra komoly mindennapos öltözködési és önértékelési gondokat okoz. Kérdésem az lenne,hogy amennyiben nem csak egyféle műtét lenne ,hanem felvarrás és kisebbítés is (az asszimetria miatt IS) akkor a műtét hozzávetőlegesen milyen ártartományba esne? Illetve milyen várakozási idővel lehet számolni Önöknél? Köszönöm a választ előre is! Tisztelettel: Kinga

 

Kérdezz!







Iratkozz fel hírlevelünkre!




Kövess minket


Facebook Google+



Dr Falus György - Plasztikai sebészet -
mellnagyobbítás- mellplasztika
A cookie-k jóváhagyásáról vagy blokkolásáról itt olvashat.