FacebookPixel

Online tanácsadás


Kérdésed van? Vedd igénybe ingyenes online-tanácsadás szolgáltatásunkat. Ha nincs időd eljönni egy konzultációra, vagy még a tájékozódás fázisában vagy, itt az űrlapon felteheted plasztikai sebészettel kapcsolatos kérdéseidet.

A válaszok publikusak, bárki elolvashatja őket, mivel az oldalon az olvasók által korábban feltett kérdésekre adott válaszok is láthatók. A kérdező neve nem jelenik meg az oldalon.

A konzultációra a kiválasztott kezeléseink menüpontja alatt tudsz jelentkezni!


Az űrlap sikeres elküldéséhez a piros csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező. Az űrlap elkűldése után az üzeneted várólistára kerül.

mellplasztika
2012-04-21 08:07
Az implantátum behelyezése után megereszkedett mellek korrigálása nem nehéz feladat, és utána nem is jár olyan nagyobb fájdalmakkal, mint amikor behelyezték. A műtéti terület újra operálásához érdemes legalább fél véet várni, hogy megnyugodjon az irritált terület.

 
intimplasztika
2012-04-21 08:02
Ezek a problémák, amik önnél jelentkeztek inkább nőgyógyászati tereület. Ezeknek a megoldása egy nőgyógyász számára tb alapon valószínűleg megoldhatók.

 
mellplasztika
2012-04-17 21:23
Kedves doktor úr!4 hónappal ezelőtt volt a műtétem 400cc anatómiai implantátumot kaptam izom alá a cicik formája szép de úgy látom hogy alacsonyan helyezkednek el a kérdésem az lenne hogy lehet e a meglévő implantátumokat korrigálni hogy magasabban helyezkedjenek el.Válaszát előre is köszönöm

 
intimplasztika
2012-04-15 20:57
Tisztelt Doktor Úr ! 37 éves vagyok, még nem szültem. Nem szokványos problémám van. A kisajkak nem fejlődtek ki, vagy kiskoromban letapadtak. A hüvelybemenetet tulajdonképpen így nem védi semmi ( talán emiatt van gyakori folyásom). A csiklót borító bőr, szintén le van tapadva, össze van nőve. Izgalmi állapotban sem tud "előbújni". Szexuális problémát eez nem okoz, inkább lelkit. A férjemet ez nem zavarja, de engem nagyon. Érdeklődnék, hogy van e- arra lehetőség, hogy elsősorban a csiklót borító bőr letapadását, összenövését műtéttel orvosolni lehetne? Illetve mi lehet ennek a "rendellenes állapotnak" az oka? Esetleg hormonkezelés? Válaszát előre is köszönöm

 
anyajegy a péniszen
2012-04-15 18:29
Tisztelt Uram, Tényleg urológushoz forduljon a problémával. Plasztikai sebész csak pénzért fogja megoperálni, míg az urológián támogatja a tb a műtétet.

 
anyajegy a péniszen
2012-04-11 22:44
Tisztelt Doktor Úr! A péniszemen a fék mellett (5-6 miliméterre) van egy anyajegyem. Bőrgyógyász szerint nem rosszindulatú elváltozás, de azt tanácsolta, hogy ha zavar, vetessem le urológussal. Mivel ilyen kényes helyen van, ezért gondoltam, hogy plasztikai sebész segítségére lenne szükségem (tekintettel arra, hogy biztonsági területet is ki kell ilyenkor vágni és jó lenne minimalizálni, vagy elkerülni a hegesedést is). A másik "problémám", hogy nem sima a makkom felszíne, hanem az egész felülete nagyon-nagyon rücskös (nem a peremén, hanem a vékony membrán alatt rengeteg apró mirigy van). (Bőrgyógyász szerint ez szintén nem kóros, csak nem esztétikus). Azt szeretném kérdezni, hogy bármilyen műtéttel, lézeres kezeléssel "kisimítható-e" ez a zavaró állapot, illetve, hogy az anyajegy eltávolítható-e szinte nyom nélkül? Válaszát előre is köszönöm: Gábor(29)

 
Érdeklődés
2012-04-07 12:40
Kedves Andrea! A leírtak alapján nem gondolom, hogy ez a heg eltávolítható nyom nélkül. A tb támogatja, ha van esély a javításra.

 
zsírleszívás
2012-04-07 12:38
Kedves Enikő! A zsírleszívást a tb nem támogatja.

 
Érdeklődés
2012-04-03 13:08
Tisztelt doktor úr! Egy 38 éves nő vagyok. 2,5 éves koromban egy véletlen baleset folytán leforráztam a bal karomat kamillateával.Az lenne a kérdésem, hogy ez a forradás eltávolítható-e részben vagy teljesen a karomról? A hegedés a karom külső-felső részét fedi megközelítőleg a csuklómig. És azt is szeretném megkérdezni,hogy amennyiben eltávolítható a hegedés, a műtéthez kaphatok-e állami támogatást? Köszönettel Andrea

 
zsírleszívás
2012-04-03 12:37
Tisztelt Dr. Úr! Érdeklődnék, hogy zsírleszívást végeznek-e TB- támogatással, ha igen mekkora a támogatás mértéke és milyen indokolt esetekben? Nekem macro hypophisys adenomam volt, ezt eltávolították, akkor sikerült lefogynom 24kg-ot. Sajnos ez a súly azóta visszaugrott. Azóta is steroidot szedek és az eredményeim szerint is elég nehéz lenne fogynom. Válaszát köszönöm!

 

Kérdezz!







Iratkozz fel hírlevelünkre!




Kövess minket


Facebook Google+



Dr Falus György - Plasztikai sebészet -
mellnagyobbítás- mellplasztika
A cookie-k jóváhagyásáról vagy blokkolásáról itt olvashat.