FacebookPixel

Online tanácsadás


Kérdésed van? Vedd igénybe ingyenes online-tanácsadás szolgáltatásunkat. Ha nincs időd eljönni egy konzultációra, vagy még a tájékozódás fázisában vagy, itt az űrlapon felteheted plasztikai sebészettel kapcsolatos kérdéseidet.

A válaszok publikusak, bárki elolvashatja őket, mivel az oldalon az olvasók által korábban feltett kérdésekre adott válaszok is láthatók. A kérdező neve nem jelenik meg az oldalon.

A konzultációra a kiválasztott kezeléseink menüpontja alatt tudsz jelentkezni!


Az űrlap sikeres elküldéséhez a piros csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező. Az űrlap elkűldése után az üzeneted várólistára kerül.

hasplasztika
2012-12-02 18:34
Ilyen jellegű műtétet tb-re nem lehet elvégezni. A kialakult sérv elvégezhető tb-re.

 
Hasplasztika
2012-12-02 18:31
Kedves Zsuzsa! Ez a hízás-fogyás nem jelent olyan mértékű elváltozást, amit a tb támogatna. Amennyiben tényleg kötényhas alakult ki, az még jelenleg tb-re megoldható. A kötényhasnak megvannak a kritériumai, ilyenkor elvégezhető. A területi plasztikai sebészeti osztályon elbírálják a lehetőséget.

 
hasplasztika
2012-11-20 09:21
Tisztelt Doktor Úr! Az elmúlt két éven belül két közel 4kg-os babát szültem császármetszéssel. A második babám most 8 hónapos. Súlyilag kb ott vagyok ahol a terhesség előtt. (160cm, 58kg)A problémám az, hogy a hasam előre dudorodik, esik. Már voltam egy konzultáción ahol azt mondták, hogy az egyenes hasizmok eltávolodtak egymástól és ilyen esetben kialakulhat sérv is. Azt szeretném kérdezni, hogy doktor Úr végez e ilyen helyreállítást endoszkópos technikával? esetleg tbre elvégezhető e ez a fajta műtét? Előre is köszönöm válaszát!

 
Hasplasztika
2012-11-18 22:00
Tisztelt Doktor Úr! Azt hallottam, hogy három császár után a TB támogat egy helyreállító hasplasztikát. Ez valóban igaz? Én sajnos-nem sajnos "csak " max 12 kg híztam a terhességeimnél. 168 cm magas vagyok, és 62 kg. Van rá reményem, h valaha megint szép pocim legyen, nem ez a csúnya lelógó kötényhas? 34 éves vagyok, borzasztó lelki teher, szó szerint szégyellem magam, még a férjem előtt is, hiába mondja, h neki így is tetszem... :( Ha támogatja a TB, kihez, hová fordulhatok? Mik az első lépések? Várom válaszát. Előre is köszönettel: K.J.Zsuzsa

 
mellimplantátum csere tb-re
2012-11-18 09:20
Egy esztétikai szempontból végzett műtét után bármiféle újabb műtét csak magán úton végezhető. Ez sajnos a tb döntései Gyulladás, egészségügyi probléma esetén az implantátum talán eltávolítható, de más korrekció nem végezhető.

 
hasplasztika
2012-11-18 08:51
TB-re csak ebetegség korrigálását lehet végezni. Jól mondta az előző plasztikai sebésze a megoldást.

 
mellimplantátum csere tb-re
2012-11-17 18:58
kedves doktor úr!34 éves nő vagyok.11 évvel ezelőtt,volt egy mellnagyobbitásom. van egy egyéves gyönyörű kislányom,k.b. két hónapot szopizott,tovább nem mertem szoptatni mert féltem hogy szivárog az implantátum!azóta teljesen tönkrementek a melleim,különböző mértékben eldeformálódtak!a jobb oldali nagyon megpuhult,meggyűrődött.a bal oldali,megkeményedett,és úgy érzem mintha csúszkálna az implantátum.hónapok óta már nem tudok hason feküdni,és a gyermekemet kézben tartani,mert szúró fájdalmat érzek a melleimben!vannak napok amikor egész nap fáj,és a gyógyszer sem segit. melltartót sem birom elviselni!voltam orvosnál.ki kell cserélni!de sajnos az anyagi helyzetem nem teszi lehetővé!a kérdésem az lenne,hogy tb. támogatást tudnék-e igénybe venni?válaszát előre is köszönöm! tisztelettel: Katalin!

 
hasplasztika
2012-11-16 16:02
T Dr Úr! Hasplasztika érdekelne, hogy elvégezhető lehetne -e az István kórházban Tb-re. 158 cm 70 kg nő vagyok 35 kg fogytam, 4 gyermeket szültem császármetszéssel.Nagymértékü kötényhas alakult ki ami már nem csak esztétikai problémát okoz.Egy plasztikai sebész tanácsolta hogy tb-re csak a has alsó szakaszát lehetne müteni, nem teljes hasplasztikát amire nekem szükségem lenne. Teljes hasplasztika tb -re lehetséges lenne? Köszönettel

 
Keloid
2012-11-10 15:04
Egy igen nehezen gyógyítható dolog a keloid. Sok türelem kell hozzá. Nem gondolom, hogy újabb műtét segítene, mert ahogy leírja, ezek után még jobban fáj. A konzervatív terápia a megolds, kint az injekciók, krémezés... A keloid megnyugvásához legalább 2 év szükséges. Folytetni kellene a kezeléseket, és türelmesen kivárni a végét.

 
A keloid!
2012-11-07 12:34
Tisztelt Főorvos Úr! Tavaly áprilisban észrevettem a jobb combomon, a fenekem alatt egy anyajegy szerű bőrkiemelkedést. A bőrgyógyász akkor megnézte, mondta, hogy a mérete miatt ő nem veheti le, ezért kiírt 2 hét múlva egy műtétre. Akkor az a bizonyos kiemelkedés már sokkal kisebb volt, ám a sebész azt mondta, mindenképpen le kell venni. Szövettani vizsgálatra azonban nem küldték el. Körülbelül a műtét után 2 hónappal elkezdett fájni a sebhely, és meglehetősen megdagadt. Visszamentem a sebészetre, ahol azt mondták keloid-os. Kaptam rá krémet, és átküldtek a plasztikai sebészetre. Novemberben kaptam bele egy Kenalog injekciót, majd decemberben is. A súlyos mellékhatások miatt, többet nem kaphattam. Februárban a plasztikai sebész felnyitotta a heget, és hegkimetszést hajtott végre. Elég sikertelenül, mert utána még nagyobb fájdalmaim voltak, 3 hónapig használtam rá Kelo-Cote-ot. Júniusban kaptam egy újabb Kenalog injekciót, júliusban csak egy kontrollra kellett menni, majd októberben és novemberben ismét Keloid injekciót kaptam, immár ötödszörre. A sebem pedig borzalmasan fáj továbbra is, elég nagyméretű és frontérzékeny , azt mondta az orvos, hogy ez teljesen normális. Mit gondol, mennyi kezelés kell még ahhoz, hogy javuljon a helyzet? Vagy szükség lesz műtétre még?! Válaszát előre is köszönöm!

 

Kérdezz!







Iratkozz fel hírlevelünkre!




Kövess minket


Facebook Google+



Dr Falus György - Plasztikai sebészet -
mellnagyobbítás- mellplasztika
A cookie-k jóváhagyásáról vagy blokkolásáról itt olvashat.