FacebookPixel

Online tanácsadás


Kérdésed van? Vedd igénybe ingyenes online-tanácsadás szolgáltatásunkat. Ha nincs időd eljönni egy konzultációra, vagy még a tájékozódás fázisában vagy, itt az űrlapon felteheted plasztikai sebészettel kapcsolatos kérdéseidet.

A válaszok publikusak, bárki elolvashatja őket, mivel az oldalon az olvasók által korábban feltett kérdésekre adott válaszok is láthatók. A kérdező neve nem jelenik meg az oldalon.

A konzultációra a kiválasztott kezeléseink menüpontja alatt tudsz jelentkezni!


Az űrlap sikeres elküldéséhez a piros csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező. Az űrlap elkűldése után az üzeneted várólistára kerül.

Karikás, táskás, beesett szemek
2013-10-24 21:39
Tisztelt Doktor Úr! 28 éves nő vagyok, 1-2 éve karikás, táskás, beesett, lilás sötét az alsó szemhéjam, és úgy veszem észre egyre rosszabb lesz. Reggelente még kissé dagadt is, nap folyamán az lejjebb megy viszont a karikák éppúgy megmaradnak. Nagyon zavaró. És a jobb szemnél jobban is látszik nagyobb a táska és a karika. Általában 6-7 órát alszom, de ha pl szabadságon vagyok és van időm aludni akár 8-10 órát akkor sem más. Voltam vérvételen is semmi rendelleneset nem mutatott ki, vesére és pajzsmirigyre is megtörtént a vizsgálat az általános vérkép mellett, vasam 27,5 a 26 helyett és a lymphocyta 40,4 a 40 helyett a többi a megadott értékeken belül volt. Ön szerint segíthet ezen valami krém, vagy esetleg lézeres/ injekciós kezelés, Drakula terápia vagy mindenképp műtét kell? Köszönettel: Anett

 
Kérdés hasplasztikával és mellkorrekcióval kapcsolatosan.
2013-10-19 08:25
Kérem, jöjjön el egy vizitre, ahol látom a gondját.

 
Hasplasztika
2013-10-14 22:31
Tisztelt Doktor Úr! Mosonmagyaróvárról kerestem fel Önt.Megpróbálok rövid lenni.Problémám a következő.3 gyermeket szültem ebböl 2 óriás baba volt 4 és 5kg feletti.2012-ben 112kg voltam jelenleg 77kg vagyok 168cm magas.Sajnos nagy mértékű kötényhas alakult ki a terhesség és a 35kg-os fogyás miatt.Jártam má plasztikai sebészeknél tb támogatottsszág szempontjából megfelelek az orvosok szerint,de 2013 márciusában epével műtöttek és felnyitották a hasfalat ezért pillanatnyilag senki ne segít rajtam.Nem találnak megoldást az átvágott vérerek miatt.Szeretném kérni az ön segítségét illetve véleményét.Hálás köszönettel?Futóné

 
Mellnagyobitas
2013-10-12 07:50
A leveléből nem tudom megítélni, hogy mennyire képes egy implantátum korrigálni a szülés után megviselt melleket. Elképzelhető, hogy esetleg mellfelvarrás is szükséges. A mai implantátumok általában már hosszabb ideig, várhatóan 15 évig, vagy még akár tovább is maradhatnak. Olyan implantátum nem létezik, amit nem kellene cserélni. Sok jót lehet hallani a poliuretán felületű implantátumról, a tapasztalatok sem rosszak. Természetesen szívesen várom a jelentkezését.

 
toka, vámpirszérum
2013-10-12 07:39
A "Drakula terápia" a bőr fiatalítására, a kisebb ráncok kezelésére jó módszer. A mélyebb redőket nem tudja eltüntetni. Az arcplasztika jó eredménye nem mindig azt az eredményt hozza, amit a páciens gondol, annak ellenére, hogy jól sikerül. A sztársebész pedig nem azt jelenti, hogy a legjobb, hanem a legismertebb orvos.

 
hasplasztika kotenyhas tb-re
2013-10-12 07:27
A tb támogatja a kötényhas korrekciós műtétét. Ez a fogalom azonban a has bőrének jelentős megnyúlását eredményezi, amit csak egy vizit alkalmával lehetne megítélni.

 
Korrekciós mütét
2013-10-12 07:24
Nem értem a problémát. A bőr egy élő szövet, aminek a nyújtása céljából rekonstrukciós műtétnél is ezt kihasználva szövetexpandert teszünk a bőr alá. Nem találkoztam olyan esettel, amikor a bőr ne nyúlt volna. A heg kiszélesedése után viszont nem várható a heg spontán szűkülése. A két dolog nem függ össze. A bimbó kiemelkedésére sokszor jó módszer az implantátum behelyezés, de ha megrövidültek a tejutak, akkor azok a bimbó visszahúzódását eredményezik. Tb nem támogatja ezeket a műtéteket.

 
Mellnagyobitas
2013-10-05 22:14
Tisztelt Doktor Ur! Nagyon regota tervezem hogy megmuttetem a melleimet mert elegge megviseltek lettek a kislanyom szuletese utan es most hogy sikerult par kilot is fogynom csak rosszabb lett a helyzet. Az lenne a kerdesem hogy feltetlen muszaj az implantatumot 10ev mulva cserelni? Esetleg Onnel is van lehetoseg polyuretan feluletu implantatum beultetesre? Valaszat elore is koszonom!

 
toka, vámpirszérum
2013-09-20 08:09
T. Doktor úr, 2 évvel ezelőtt volt egy arcplasztikám, és pár hónapra rá meglogott a tokám, ekkor közöltem az orvosommal, hogy nem igazán volt sikeres a mütét, ekkor tavaly novemberben ismét megmütötte, de a tokám, ugyan olyan lett mint volt, reklamáltam, és közölte, hogy ezzel ő nem tud mit csinálni, ez a kor, szeretném tudni ez valóban igy van-e? A másik problémám voltam nála vámpirsérum feltöltésen kb egy hónapja, de a mimikai ráncaim semmit nem változtak, korom 68 éves. Várom szives válaszát, Még annyit, hogy egy ismert sztársebész mütött. Érdekelne, mennyibe kerül önnél egy konzultáció

 
hasplasztika kotenyhas tb-re
2013-09-17 07:26
Tisztelt Dr Ur! Felesegem 2009es szulese ota komoly fogyason (30 kg) ment keresztul, viszont kotenyhas alakult ki nala. A kerdesem az lenne, hogy a hasplasztika elvegezheto e tb-re, illetve ha igen tudnank e szemelyesen konzultalni errol. Varom megtisztelo valaszat. Udvozlettel Tamas

 

Kérdezz!







Iratkozz fel hírlevelünkre!




Kövess minket


Facebook Google+



Dr Falus György - Plasztikai sebészet -
mellnagyobbítás- mellplasztika
A cookie-k jóváhagyásáról vagy blokkolásáról itt olvashat.