FacebookPixel

Online tanácsadás


Kérdésed van? Vedd igénybe ingyenes online-tanácsadás szolgáltatásunkat. Ha nincs időd eljönni egy konzultációra, vagy még a tájékozódás fázisában vagy, itt az űrlapon felteheted plasztikai sebészettel kapcsolatos kérdéseidet.

A válaszok publikusak, bárki elolvashatja őket, mivel az oldalon az olvasók által korábban feltett kérdésekre adott válaszok is láthatók. A kérdező neve nem jelenik meg az oldalon.

A konzultációra a kiválasztott kezeléseink menüpontja alatt tudsz jelentkezni!


Az űrlap sikeres elküldéséhez a piros csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező. Az űrlap elkűldése után az üzeneted várólistára kerül.

hasplasztika
2014-05-18 08:24
A fogyás önmagában még nem lenne elég, egy kicsit többet kéne fogyni. A kötényhas miatt, ami bőrgyulladást is okoz önnek, lehetséges a műtét a kívánt testsúly elérésével. Addig a gyulladást csökkentse hintőpor.... használatával.

 
tb támogatott plaaaasztika
2014-05-16 14:27
Az utóbbi időben 96 kg-ról 78 kg-ra fogytam. Magasságom 164 cm. Az 5 gyermek szülése után a hasamon már nem rugalmasak a szövetek. (Lóg a hasam). Ilyen esetben egy hasplasztikához igénybe lehet venni a TB támogatását? A másik kérdésem: Mindig az átlagnál nagyobb mellem volt. Most már komoly hátgerinc problémáim vannak. Fogyásom következtében a mellem is nagyon megereszkedett. Ebben az esetben ajánlható a mell felvarrás, esetleges mell kisebbítéssel? Köszönöm mielőbbi válaszát

 
hasplasztika
2014-05-14 10:05
Tisztelt Doktor úr! Egyenlőre tájékozódás jellegű a kérdésem.2 éve 164 cm magasságomhoz társult egy 98 kilogrammos súly.Jelenleg 82 kg vagyok.2 császármetszésem volt.Az egyik 7 éve és a másik 3,5 éve.A problémám a következő lenne.Jelenleg is tart a fogyókúrám,orvosi segítség mellet.Az állom határ 65 kiló lenne.(Remélem sikerülni fog.)A 2 terhességem és az az utáni felszedett plusz kilók miatt kötényhas alakult ki.Állandó problémám,hogy a lelógó hass miatt folytonos gyulladásban van a császármetszésem hege.Hol jobb,hol rosszabb.Melegben mikor jobban izzadok akkor szokott inkább romlani a helyzet.Már előre félek a nyártól. :( Mivel az egészséges 3 évesünk mellett , egy 7 éves tartós beteg autizmussal élő gyermeket is nevelünk, anyagilag nem tudunk magán úton egy ilyen műtétet vállalni.Jelenleg is gyesen vagyok a gyermekemmel.Kérdésem az lenne,hogy önöknél ilyen jellegű hasplasztikát csinálnak-e?Az én esetemben lehetséges tb támogatott műtét? Kicsit félek attól,hogy mindig gyulladásban van a hegem.Előre is köszönöm a segítségét és a válaszát! További szép napot kívánok!

 
Mellkorrekció
2014-05-12 06:17
Az aszimmetriás mellek korrigálását a tb is finanszírozza olyankor, amikor az eltérés nagy. Jelenleg már a sok műtét után ez nem biztos, hogy lehetséges. Be kell adni egy kérvényt, és ennek alapján az Emlőbizottság eldönti, hogy támogatja-e a műtétet. A leírtak alapján valószínűleg implantátumcsere és mellfelvarrás szükséges.

 
hasplasztika
2014-05-12 06:07
A hasplasztika műtéte alkalmával elsősorban a törzs elülső felszínén tudjuk a bőrt megfeszíteni. Itt szokott a legtöbb bőrfelesleg kialakulni. Akinek oldalt is van ilyen problémája, annak a műtéti metszést hosszabban kell végezni, és akkor a felesleges bőr oldalt is eltűnik.

 
Mellkorrekció
2014-05-07 14:52
Üdvözlöm Dr. Úr! A következő lenne a történetem és kérdésem: Súlyos mellasszimetriával születtem a bal mellem 2x nagyobb volt mint a jobb. 15évesen sóoldatos implantátumot raktak be a bal mellembe 17évesen mellbimbó korrekcióm lett,mivel méretileg is különböztek 20évesen mind 2 mellembe szilikon implantátum került Eddig a tb nem támogatott.Nemtudom miért. Jelenleg úgy nézz ki: Orvosilag megállapították,hogy el lettek rontva a műtétek.A bal mellembe nagyobbat tettek mint kellet volna,így most a jobb mellem lett kisebb.A mellbimbómat feleslegesen körbevágták,bimbóudvart kifelejtették.Köszönő viszonyba sincsennek egymással.Mostanában kellene újra kés alá feküdnöm.Van olyan orvos aki el se vállalt már.Nagyon szeretnék egyforma melleket,ez minden vágyam. A kérdésem: Tb-finanszírozás lehetetlen az én esetemben? Amennyiben igen meg lehet itt érdeklődni,önnél hozzávetőlegesen milyen árban lenne az én esetem.Mellnagyobbítást,implantátum cserét és persze mellbimbó korrekciót szeretnék mindezt úgy,hogy a jobb mellemből a teljes mirigyállomány ellegyen távollítva,hogy egyforma melleim legyenek. Ön egyáltalán elváll egy ilyen esetet? Nagyon köszönöm előre is a válaszát! Üdvözlettel:Claudia

 
hasplasztika
2014-05-03 10:08
Tisztelt Doktor Úr! Ikerterhesség után rectus diastasis, köldöksérv, kötényhas alakult ki. Fogyókúrázom a sikeresebb műtét érdekében, de az érdekelne, hogy az oldalsó "kappanháj" eltűnik? Nem? Tájékozódni szeretnék, hogy a has kb. hogy fog kinézni műtétet követően - persze ehhez személyes konzultáció szükséges, egyedileg más. Sok helyen olvastam, hogy a műtét után az oldalon lévő felesleg szinte "rábuggyan", ott marad. Nem lehet eltávolítani vagy rossz műtéti eljárás eredménye? Talán ez az egy tántorít el a műtéttől. Köszönöm szépen előre is szíves válaszát! Tisztelettel, Éva

 
Széles lábfej
2014-05-01 08:38
Ilyen jellegű műtéteket ortopéd orvossal beszéljen meg.

 
Széles lábfej
2014-04-28 13:37
Tisztelt doktor Úr! Az lenne a kérdésem, hogy ha széles a lábfejem azt meglehet műteni? Gimnazista korom óta ebben a problémában szenvedek. Egyetlen egy normális magassarkút nem találtam még ami jó lenne rám. Válaszát előre is köszönöm!

 
Drakula terápia!
2014-04-26 13:44
A Drakula terápiát évente kell ismételni a tartós hatás eléréséhez. A bőrt feszesebbé, rugalmasabbá és világosabbá teszi, időnként kisebb pigmentfoltokat is eltávolít

 

Kérdezz!







Iratkozz fel hírlevelünkre!




Kövess minket


Facebook Google+



Dr Falus György - Plasztikai sebészet -
mellnagyobbítás- mellplasztika
A cookie-k jóváhagyásáról vagy blokkolásáról itt olvashat.