FacebookPixel

Online tanácsadás


Kérdésed van? Vedd igénybe ingyenes online-tanácsadás szolgáltatásunkat. Ha nincs időd eljönni egy konzultációra, vagy még a tájékozódás fázisában vagy, itt az űrlapon felteheted plasztikai sebészettel kapcsolatos kérdéseidet.

A válaszok publikusak, bárki elolvashatja őket, mivel az oldalon az olvasók által korábban feltett kérdésekre adott válaszok is láthatók. A kérdező neve nem jelenik meg az oldalon.

A konzultációra a kiválasztott kezeléseink menüpontja alatt tudsz jelentkezni!


Az űrlap sikeres elküldéséhez a piros csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező. Az űrlap elkűldése után az üzeneted várólistára kerül.

műtétet kizáró betegség?
2014-09-13 10:32
Ez a betegség nem akadály a műtét szempontjából, amennyiben gyógyszeresen beállították, kezelik, és hormonálisan rendezett.

 
műtétet kizáró betegség?
2014-09-10 21:58
Tisztelt Doktor Úr! Olvastam az oldalon, hogy a mellnagyobbító műtétet kizáró okok között szerepel a gyulladás, illetve autoimmun betegség. Nekem gyógyszerrel szinten tartott hypothyreosis/autoummun chr. strumitis (orvosi adatlapról másoltam:)) -om van, ez esetben lehet-e egyáltalán szó műtétről? Elsősorban saját zsírral történő nagyobbítás érdekelne. Nagyon köszönöm! Viktória

 
2014-08-25 17:08
A zsírleszívás után 6 hét amíg a duzzanat - oedema jelentősen felszívódik. Tovább dolgozik a szervezet, de általában ilyenkorra már rendbe szokott jönni a műtött terület. Lehetnek ettől eltérő panaszok is, de ahhoz látni kellene, hogy mi lehetséges. Vissza kéne menni egy kontroll vizsgálatra az operáló orvosához.

 
2014-08-16 18:58
Tisztelt Doktor Úr! Májusban volt zsírleszívásom a combomon, illetve a vádlimon. Térd környékén is leszívtak zsírt. Azóta a térdem felett (mindkét lábamon) van egy-egy duzzanat, ami kissé kemény, ki tudom tapintani hol végződik. Ennek mi lehet az oka? Elképzelhető, hogy valami nem jól alakult a műtétnél, vagy esetleg a gyógyulásnál? Nekem azt mondták, hogy 6 hét és minden rendben lesz. Válaszát előre is köszönöm!

 
Hasplasztika
2014-08-15 10:15
A hasplasztikát el lehet végezni. A bőre megnyúlt, és ennek az eltávolítása történik ilyenkor. Többször a hasizom szétválását is okozza a terhesség, ennek a rekonstrukciója is ilyenkor megtörténik. Kérem jelentkezzen be egy vizitre, és még sok mindent megbeszélünk.

 
Hasplasztika
2014-08-13 18:07
Tisztelt Doktor Úr! 4 éve szültem és megnyúlt a hasamon a bőr, amit szeretnék eltüntetni. 85 kg vagyok és 165 cm. El lehet végezni a hasplasztikát? Mennyibe kerülne? Köszönöm!

 
hasplasztika
2014-08-01 10:29
Amit elmond, annak alapján lehetséges.

 
sérvműtét és hasplasztika
2014-08-01 10:27
A helyzet megítéléséhez nem elég egy levél. Ahhoz, hogy érdemben tudjak nyilatkozni, szükséges lenne egy személyes megbeszélés. A kötényhas, amennyiben tényleg kialakult, azt lehet tb-re operálni, akár a sérvvel együtt.

 
Mellfelvarrás
2014-08-01 10:24
A műtét jellegét jól látja. Amikor a mell erősen megereszkedik és még nagyobbítást is szeretne, a megoldás a mellfelvarrás és a nagyobbítás. Ez tényleg nem olcsó, mert ilyenkor a költségek is jelentősen nagyobbak. A tb erre nem ad támogatást, mert pszichiátertől sokan tudnának hasonló papírokat szerezni. Aki ilyen műtétre vállalkozik, azoknak ez többnyire pszichés zavarokat is jelent. Nem tudok jó hírt mondani önnek.

 
keloid
2014-08-01 10:19
Utánajárt a lehetőségeknek, és az injekció lenne első menetben célszerű. A megoldást inkább a következő, ill. végleges műtét után kellene keresni.

 

Kérdezz!







Iratkozz fel hírlevelünkre!




Kövess minket


Facebook Google+



Dr Falus György - Plasztikai sebészet -
mellnagyobbítás- mellplasztika
A cookie-k jóváhagyásáról vagy blokkolásáról itt olvashat.