FacebookPixel

Online tanácsadás


Kérdésed van? Vedd igénybe ingyenes online-tanácsadás szolgáltatásunkat. Ha nincs időd eljönni egy konzultációra, vagy még a tájékozódás fázisában vagy, itt az űrlapon felteheted plasztikai sebészettel kapcsolatos kérdéseidet.

A válaszok publikusak, bárki elolvashatja őket, mivel az oldalon az olvasók által korábban feltett kérdésekre adott válaszok is láthatók. A kérdező neve nem jelenik meg az oldalon.

A konzultációra a kiválasztott kezeléseink menüpontja alatt tudsz jelentkezni!


Az űrlap sikeres elküldéséhez a piros csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező. Az űrlap elkűldése után az üzeneted várólistára kerül.

implantátum csere
admin@drfalushulive - 2017-06-17 08:28:21

 Az implantátum körül kialakult tok a helyén tartja az implantátumot, és védőgátként egy ideig nem engedi kiszivárogni a szilikont. Nem tudjuk, hogy mióta van ez a kiszakadt helyzet, ezért célszerű minél előbb kicserélni az implantátumot.


 
implantátum csere
2017-06-08 12:00
Tisztelt Doktor Úr! Szűrővizsgálat során végzett UH-nál az egyik mellemben intracapsuláris implantátum ruptura gyanuja merült fel. MR vizsgálatra küldtek, amire még várnom kell. Szeretném megkérdezni, hogy amennyiben a gyanu igazolódik, de a probléma kapszulán belül marad, azonnali csere szükséges-e, vagy lesz még 2-3 hónapom felkészülni? Köszönöm szépen!

 
Laza bőr.
admin@drfalushulive - 2017-04-14 08:29:05

 A péniszen levő laza bőr egy bizonyos mértékig normális. Igen ritkán van olyan fölösleg, amit el kell távolítani. Látatlanul egy egyszerű kérdés az ára. Szerintem mindenképpen látni kell az elváltozást, tudni kell, hogy mivel jár, milyen veszélyek lehetnek.... Sok szempontot kell mérlegelni. Az ár csak utána számít a véleményem szerint.  Erre egy vizit a megoldás.


 
Laza bőr.
2017-04-09 20:40
Nem tudom, hogy árakról érdeklődhetek-e itt, végül is olyan problémám van, ami valószínűleg nem egyedi. Péniszen lévő laza bőrfelesleg eltávoltítása, kb mennyibe kerül? Köszönöm.

 
Fityma
admin@drfalushulive - 2017-03-25 08:43:11

 Erre nem tudok megoldást. Nem valószínű, hogy megoldható, de ha mégis, akkor az érzékenység nem áll helyre.


 
Fityma
2017-03-18 16:01
Üdvözlöm! Gyermekkori fitymaeltávolítást "vissza" lehet csinálni? Helyrehozni? Illetve hogyha igen akkor az érzékenységét is visszanyeri vagy csak esztétikailag lesz olyan mint régen?

 
Mellimplantátum végleges eltávolítása
admin@drfalushulive - 2017-03-12 07:38:00

 Elméleti kérdésre csak elméleti választ tudok adni. Előszöris célszerű az operáló orvosával ezt mebeszélni. Látni kellene a korrekt válaszhoz. Nem értem a kérdését, hogy csak az egyik oldalon akarja az implantátumot eltávolítani? - ez valószínűleg nem reális, mindkét oldalon a 9 hónapja betett implantátum teületén van esély a mellfelvarrás nélküli eltávolításra. A tokot célszerű legalább részben eltávolítani, mert egy ciszta alakulhat ki. A speciális melltartóra az implantáció után azért van szükség, hogy az implantátumot a helyén tartsa. Szerintem ezt a doktorával részletesen át tudja beszélni.


 
Mellimplantátum végleges eltávolítása
2017-03-07 11:23
Tisztelt Doktor úr! Szeretném a 9 hónapja beültetett ép és az egyik oldalon elcsúszott mellimplantátumokat mellfelvarrás nélkül véglegesen eltávolítani!A tokot is el kell ilyenkor távolítani vagy az felszívódik?Ha nem akkor az elmozdult tokot fel kell szabadítani az implantátum kivétele után?Szorítókötést vagy speciális melltartòt kell hordani utána? Előre is köszönöm a válaszát! Tisztelettel:Kovàcs Beatrix

 
emlőkorrekció
admin@drfalushulive - 2017-02-12 08:06:26

 A TB a mell helyreállítását fizeti rosszindulatú melldaganat esetén. Az olyan nagy mértékű mellaszimmetria is a TB által elismert betegség, ami az eltérés 30%-át meghaladja. Ahogy önnél olvasom, akár mind a két feltétel is teljesül. Ezért a jó hírem, hogy várhatóan a műtét TB-re lehetséges.


 
emlőkorrekció
2017-02-08 16:20
Tisztelt Doktor Úr! 12 éve részleges emlőeltávolításon estem át emlődaganat miatt. Az ép emlőmet szeretném a műtött bal oldalihoz igazíttatni, mivel túl a változókoron a hízással együtt az ép emlőm megnagyobbodott és nagyon nagy lett a kettő közötti különbség. Nem szeretnék implantátumot, a műtött emlőmet sem szeretném bolygatni. Sajnos nagyon nehéz a héjprotézis, amit a kiegyenlítésre viselek, ez már problémát okoz (hát és vállfájdalom, bordafájdalom) . Milyen lehetőségeim vannak? Úgy értesültem, hogy ezt a műtétet a TB nem támogatja. Köszönettel Hylda

 
Mellnagyobbítás
admin@drfalushulive - 2017-02-05 09:45:08

 Aki törődik magával, és nem hanyagolja el a betegségeit, annál megvalósítható a műtét. Ajánlott a műtét alatt kompressziós harisnyát viselni, ill. a műtét után vérhigítót adni. Ilyen körülményekkel nincs nagyobb veszélye, mint másnak.


 
Mellnagyobbítás
2017-02-03 10:45
Tisztelt Doktor Úr! Mellnagyobbító műtéten gondolkodom. 38 éves leszek májusban Terhességen 35.hetében, 25 évesen mélyvénás trombózisom volt. Azóta kivizsgáltak, nincs véralvadási problémám, a trombózist a terhesség alatt megnövekedett vérmennyiség okozta, azt nem bírta keringetni a szervetem. Nem szedek vérhígító készítményt, viszont a bal lábamon enyhén látható visszér van. Kérdésem, hogy ez lehet-e akadálya a műtétnek, jelenthet-e gondot a műtét alatt, után. Köszönöm megtisztelő válaszát.

 
Kötényhas császár után
admin@drfalushulive - 2017-01-14 09:16:42

 A testtömeg indexe szerint lehetséges a műtét, ha tartja fél évig.


 
Kötényhas császár után
2017-01-08 18:17
Üdv. 24 éves anyuka vagyok. 110kiloval mentem szülni, végül császároztak. Folyamatosan fogyok, most 80 kilo vagyok, a vegsö cél 70 kilo. Viszont ahogy mennek le a kilok, egyre csunyabb a koteny hasam. Erre van lehetöség tb alapon plasztikát kérni? Elöre köszönöm

 
Fogyás után plasztika, TB támogatás
admin@drfalushulive - 2017-01-07 10:52:08

 A nagy fogyás utáni bőrfölösleg eltávolításának a tb által előírt feltételek teljesültek, - így a leírása szerint. Ezt igazolnia kellen egy háziorvosi véleménnyel, és beutalóval. Ezek birtokában a területileg illetékes plasztikai sebészeti osztályon kellene jelentkezni, és ott megmondák a várakozási időt és a lehetőségeket.


 
Fogyás után plasztika, TB támogatás
2017-01-02 15:44
Tisztelt Doktor Úr! 25 éves vagyok, 2013 január és 2015 január között 130kg-ról 80kg-ra fogytam. BMI-m 39-ről 25-re csökkent. A hasamon és a mellkasomon nagyon sok felesleges bőr maradt, ami mind fizikálisan mind mentálisan zavar. Van-e lehetőség TB támgoatott helyreállításra, és ha igen, kb. milyen várakozási időre kell számítani? Köszönöm válaszát

 
peniszvastagitas
admin@drfalushulive - 2016-12-10 07:35:48

 A peniszvastagítást zsírtöltéssel végzem, ami inkább látvány megoldás, mint szekszuális segítség. Sokmindent lehet erről beszélni, és kell is műtét előtt.


 
peniszvastagitas
2016-12-04 22:58
Tisztelt Doktor ur! peniszvastagitas eseteben az erektalt penisz mennyire lesz kemeny? Nem lesz puhabb a penisz mint elötte? 2-3 beavatkozas utan elerhetö maradandoan az 1cm vastagodas? vagy ha mar 0.6cm-t vastagodik, de veglegessen az is jo, az elerhetö lenne? valaszat elöre is köszönöm!! A közeljövöben tervezek ilyen mütetet ,ezert välasza nagyon fontos lenne! Termeszetessen önöknel gondoltam ezt vegre hajtani.

 
herezacskó
admin@drfalushulive - 2016-12-10 07:32:02

 Nem foglalkozom lógó herezacskóval. Nem tudom, hogy mit jelent az, hogy lógó herezacskó és a nem feszes bőr. Pont az a lényeg, hogy a here ne legyen testmelegben, hanem kissé hidegebb állapotban.


 
herezacskó
2016-12-03 10:02
Tisztelt Doktot Úr! 47 éves vagyok és érdeklődni szeretnék, hogy a megereszkedett herezacskón (nem rendszeresen ilyen) végeznek-e műtétet ennek esztétikai korrigálására. Engem zavar, hogy túlságosan lóg és a bőr sem feszes rajta. Voltam urológusnál, ő ezt nem javasolta, mert ez egy hosszabb műtét. Van- e lehetőség bármilyen korrekciós műtétre? Köszönöm! V. Tamás

 

Kérdezz!







Iratkozz fel hírlevelünkre!




Kövess minket


Facebook Google+



Dr Falus György - Plasztikai sebészet -
mellnagyobbítás- mellplasztika
A cookie-k jóváhagyásáról vagy blokkolásáról itt olvashat.