FacebookPixel

Online tanácsadás


Kérdésed van? Vedd igénybe ingyenes online-tanácsadás szolgáltatásunkat. Ha nincs időd eljönni egy konzultációra, vagy még a tájékozódás fázisában vagy, itt az űrlapon felteheted plasztikai sebészettel kapcsolatos kérdéseidet.

A válaszok publikusak, bárki elolvashatja őket, mivel az oldalon az olvasók által korábban feltett kérdésekre adott válaszok is láthatók. A kérdező neve nem jelenik meg az oldalon.

A konzultációra a kiválasztott kezeléseink menüpontja alatt tudsz jelentkezni!


Az űrlap sikeres elküldéséhez a piros csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező. Az űrlap elkűldése után az üzeneted várólistára kerül.

pénisz nagyobbítás
admin@drfalushulive - 2018-02-16 13:29:34

 PRP kezelés a bőr fiatalítására szolgáló kezelés, Nem olvastam pénisz nagyobbításra történő ilyen beavatkozást.


 
pénisz nagyobbítás
2018-02-10 20:44
A neten olvastam,hogy PRP vampir kezelést külföldön végeznek pénisz növelésre.Az lenne a kérdésem,hogy önöknél végeznek e ilyen beavatkozást.

 
Hasplasztika
admin@drfalushulive - 2018-01-27 08:54:14

 A sport sokat segít az alak formálásában is. A nagyobb fogyás következtében a bőre alól a zsír eltűnt. Ezt visszahozni csak hízással lehetne, amit gondolom nem akar. A bőrfelesleg eltűntetését csak hasplasztikával - azaz a bőr csökkentésével lehet. Személyes vizit mindenképpen szükséges. Fénykép alapján csak tájákozódom, de nem operálok.


 
Hasplasztika
2018-01-26 21:23
Jónapot! Olyan problémával kerestem meg a doktor úrat,h az elmúlt 3.5évben 30kgtól szabadultam meg és a hasam teljessen megereszkedett es a köldököm "becsukódott",ami már egészségügyi gondokat okoz :( Begyullad es váladekozik ha nem megfelelölen kezelem :( Azóta is egeszséges életet élek es heti 5x sportolok,de már úgy érzem nem tudok már ezen én változtatni.Szeretném megérdeklödni,hogy mielött elmennék egy személyes konzultációra (mivel vidéken lakom) elötte lehet-e esetleg emailben fotót küldeni a hasamról a doktor úrnak hogy megnézhesse miröl beszélek es hogy mik az esélyeim hogy én ezen tudok-e még valamit változtatni,vagy mindenképpen sebész kell a változáshoz. Lenne erre lehetöség? várom válaszát! Nagyon szépen köszönöm! Bognár Renáta

 
Implantatum csere
admin@drfalushulive - 2018-01-27 08:49:29

 Egy ilyen kérdés önmagában nem elegendő. Közvetlenül a műtét után szivárog-e az implantátum, vagy már sokkal később kezdődött. Minden implantátumot előbb-utóbb ki kell cserélni..... Jogilag nem tud és nem is érdemes semmit tenni. Az orvos nem hibázott, és nem is tehet arról, hogy ez így alakult. Olyan anyag nincs ami nem lehet hibás, és még sok kérdést felvet egy ilyen probléma. A megoldásra kell törekedni.


 
Implantatum csere
2018-01-25 08:37
Szivarog az implantatumom.Az orvos csak a hibas arat akarja elengedni, azaz 90 ezer ft-ot. Az egyik kerdesem az, hogy mit tehetek jogilag. A masik,hogy a mutet arat ki kell fizetnem vagy az is ingyenes?

 
Double Bubble+zsírleszívás
admin@drfalushulive - 2018-01-27 08:44:39

 Az 1 éves kisfia miatt nem tudom, hogy szoptat-e még. A szoptatás után minimum 6 hónapot kell várni, hogy a mell megnyugodjon, de akár 1 év is kell ehhez. Utána elvégezhetőek egyszerre a műtétek.


 
Double Bubble+zsírleszívás
2018-01-23 18:47
Üdvözlöm Doktor Úr! 2015-ben volt egy mellnagyobbításom, gyönyörű ciciket készített nekem, de miután megszületett a kisfiam, szörnyen néz ki a mellem. Kialakult nálam az ún. Double Bubble forma. Minimálisan ereszkedtek meg a melleim, de azért engem zavar, és mintha kicsit távolabb is lennének egymástól már, szóval azt szeretném elsősorban megtudni, hogy ha egy nagyobb implantátumra cserélnénk a jelenlegit (390cc izom alatt) , akkor az megoldaná a "DB" deformitást? Valamint, szeretnék zsírleszívást is, a hasamról, és a derekamról, és töltést a fenekembe. Ön ilyennel foglalkozik? Egyszerre, egy altatásban elvégezhető lenne a mellműtét és a zsírleszívás? 1 éves a kisfiam, ezért lenne jó egy alkalommal túlesni rajtuk. Köszönöm a válaszát!

 
Zsírátültetés
admin@drfalushulive - 2018-01-20 07:53:54

 A szteroid kenőcsös atrofiás bőr megoldására nem igazán tudunk jó megoldást, a zsírtöltés még segíthet egy kicsit, de ne fűzzön hozzá nagy reményeket. A drakula terápia nem alkalmas erre.


 
Zsírátültetés
2018-01-18 23:01
Tisztelt Doktor Úr! Szeretném megkérdezni, hogy a szteroidos kenőcsök által okozott bőr elvékonyodása (atrófia) esetében a sajátzsír-átültetés vagy a Drakula-terápia hatékony lenne-e a bőr regenerálása céljából. A bőr érezhetően vékony, áttetsző és semmi tartása nincs, könnyen kidörzsölődik és érzékeny. Válaszát előre is köszönöm.

 
fülplasztika gyermekkorban
admin@drfalushulive - 2018-01-20 07:50:24

 A fülplasztika bármikor elvégezhető. Célszerű kivárni azt az időpontot, amikor már tudja a gyerek, hogy mi történik vele. 


 
fülplasztika gyermekkorban
2018-01-15 10:25
Tisztelt Doktor Úr! Kislányom 3 éves. Születése óta az egyik fülkagyló felső része a fejéhez tapadt. Ez az a rész ahol pl. a szemüveg szárát helyezzük. Kérdésem lenne, hogy mely életkorban javasolt a helyreállítását elvégezni? Köszönöm szíves válaszát. Üdvözlettel Andrea

 
csomó
admin@drfalushulive - 2018-01-13 08:44:35

 A jóindulatú csomók nem zavarják a műtétet. Van olyan helyzetű csomó, amit a műtétkor el lehet távolítani, de csak korlátozott helyen. Legtöbbször két külön műtétről van szó. Nem feltétlenül kell eltávolítani egy ilyen csomót.


 
csomó
2018-01-12 23:11
Tisztelt Doktor Úr! Szülés utáni mellplasztikán gondolkozom. A szülés után pár hónappal lett egy kisebb csomó a jobb mellemben. UH-n megnézték, a diagnózis szerint jó indulatú ciszta, nem kell bántani, de természetesen folyamatos ellenőrzés alatt kell tartani. A kérdésem az lenne, hogy ezt el kell-e távolítani (gyanítom igen) egy esetleges mellnagyobbítás előtt, ha igen, miféleképpen, ezt Ön elvégzi-e, és ha igen, a nagyobbítással együtt elvégezhető-e a műtét (egyszerre). Ha nem, mennyi időnek kell eltelnie a két műtét között? Válaszát előre is köszönöm!

 
Mellplasztika
admin@drfalushulive - 2017-12-30 08:58:21

 Valószínűleg nem jelent akadályt. Vizit szükséges, - milyen őssejt beültetés volt...


 
Mellplasztika
2017-12-28 19:10
Tiszletl Doktor úr! Az lenne a kérdésem, hogy elvégezhető-e mellplasztika ha nekem 2 éve őssejt beültetésem volt? A betegségem miatt (Lymphoma) a mellkasomra kaptam sugarat is a (csecsemőmirigy),de mára már teljesen egészséges vagyok de még az 5 év nem telet el. Mikor végezhető ilyen jellegű műtét leghamarabb az én esetemben? -ha végezhető Köszönettel, Viki

 
has plasztika
admin@drfalushulive - 2017-12-30 08:55:27

 A kérdésre válaszolni csak egy viziten lehet. A kettő műtét nem helyettesíti egymást, és akár együtt is lehet végezni.


 
has plasztika
2017-12-28 11:43
hasplasztika vagy zsir leszivas

 
Mellnagyobitas
admin@drfalushulive - 2017-12-24 16:39:18

 A konzultációhoz tényleg messze van a 300km. Nem ajánlom, hogy engem válasszon, mert sokszor kell jönni a műtét után is kontrollokra. Keressen magának egy közelben levő doktort, ha nehéz megoldani a közlekedést.


 
Mellnagyobitas
2017-12-23 22:15
Jó estet Doktor Úr! Egy olyan kérdéssel fordulnek önhöz h már évek óta gondolkodok a mellnagyobitason mert sajnos eléggé kicsik a melleim és az érdekelne hogy az ára függ az inplantatum méretétől is? És hogy láttam az oldalon hogy februárig több mint 200 ezer Ft kedvezmény van és érdekelne h ezek a műtétek kb milyen árban vannak ??!!azert is érdeklődők itt mert egy konzultaciohoz sajnos elég messze vagyok kb 300 km és először érdekelne h árban mire számíthatok ! Válaszát előre is köszönöm szépen további szép estet önnek!!!

 

Kérdezz!







Iratkozz fel hírlevelünkre!




Kövess minket


Facebook Google+



Dr Falus György - Plasztikai sebészet -
mellnagyobbítás- mellplasztika
A cookie-k jóváhagyásáról vagy blokkolásáról itt olvashat.