FacebookPixel

Online tanácsadás


Kérdésed van? Vedd igénybe ingyenes online-tanácsadás szolgáltatásunkat. Ha nincs időd eljönni egy konzultációra, vagy még a tájékozódás fázisában vagy, itt az űrlapon felteheted plasztikai sebészettel kapcsolatos kérdéseidet.

A válaszok publikusak, bárki elolvashatja őket, mivel az oldalon az olvasók által korábban feltett kérdésekre adott válaszok is láthatók. A kérdező neve nem jelenik meg az oldalon.

A konzultációra a kiválasztott kezeléseink menüpontja alatt tudsz jelentkezni!


Az űrlap sikeres elküldéséhez a piros csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező. Az űrlap elkűldése után az üzeneted várólistára kerül.

peniszvastagitas
admin@drfalushulive - 2016-12-10 07:35:48

 A peniszvastagítást zsírtöltéssel végzem, ami inkább látvány megoldás, mint szekszuális segítség. Sokmindent lehet erről beszélni, és kell is műtét előtt.


 
peniszvastagitas
2016-12-04 22:58
Tisztelt Doktor ur! peniszvastagitas eseteben az erektalt penisz mennyire lesz kemeny? Nem lesz puhabb a penisz mint elötte? 2-3 beavatkozas utan elerhetö maradandoan az 1cm vastagodas? vagy ha mar 0.6cm-t vastagodik, de veglegessen az is jo, az elerhetö lenne? valaszat elöre is köszönöm!! A közeljövöben tervezek ilyen mütetet ,ezert välasza nagyon fontos lenne! Termeszetessen önöknel gondoltam ezt vegre hajtani.

 
herezacskó
admin@drfalushulive - 2016-12-10 07:32:02

 Nem foglalkozom lógó herezacskóval. Nem tudom, hogy mit jelent az, hogy lógó herezacskó és a nem feszes bőr. Pont az a lényeg, hogy a here ne legyen testmelegben, hanem kissé hidegebb állapotban.


 
herezacskó
2016-12-03 10:02
Tisztelt Doktot Úr! 47 éves vagyok és érdeklődni szeretnék, hogy a megereszkedett herezacskón (nem rendszeresen ilyen) végeznek-e műtétet ennek esztétikai korrigálására. Engem zavar, hogy túlságosan lóg és a bőr sem feszes rajta. Voltam urológusnál, ő ezt nem javasolta, mert ez egy hosszabb műtét. Van- e lehetőség bármilyen korrekciós műtétre? Köszönöm! V. Tamás

 
Mellnagyobbítás
admin@drfalushulive - 2016-11-27 07:24:47

 A 20 éve betett implantátumok már cserére szorulnak. MRI vizsgálattal lehet igazolni az implantátum állapotát, de ennyi idő után az épp implantátumot is célszerű cserélni. A műtét előtt a kardiológiai vizsgálat szükséges, de általában  ilyen betegség esetén ez nem szokott gondot jelenteni.


 
Mellnagyobbítás
2016-11-19 21:54
Üdvözlöm Doktor Úr! Nekem az lenne a kérdésem hogy megközelítőleg mennyibe kerül egy mellnagyobbítás? Illetve baj-e ha valaki pl. 20 év után nem cserélteti ki az implantátumot? Kérdezném még hogy kardiológiára járok születésem óta kéthegyű billentyű prolapsusal(kontroll vizsgálatra) ez mennyiben jelentene problémát egy ilyen műtét során??? Nagyon szépen köszönöm a válaszát!

 
has plasztika
admin@drfalushulive - 2016-11-27 07:20:10

 A tb csak olyan műtéteket támogat, amit ők kiemeltek, betegségnek minősítve. A nagy mértékű fogyást, mint 13 BMI feletti érték, amit tartani is ke fél évig, ill. nagy mell csökkentése, ill. nagy mell aszimmetria. Az ön lehetősége erre nem terjed ki. 


 
has plasztika
2016-11-19 18:11
T. Címzett! 66 éves vagyok,volt 4 terhességem ,fogytam 16 kg.Sokat tornázom de a logó hasammal nem tudok mit kezdeni nagyon zavar, a műtétre nincs pénzem.Halottam hogy tb-re is végeznek esztétikai műtétet. szeretném megkérdezni hogy az én esetemben van rá lehetősség. Még ebben a kórban is szeretném nőnek érezni magam.Megértését köszönöm:Tisztelettel Vári Lászlóné. Monor 2016.11.19.

 
Hasplasztika
admin@drfalushulive - 2016-10-30 13:04:04

 A tb finanszírozáshoz 13 BMI fogyás szükséges, ami önnél még nincs meg. Orvosi papírral kellene bizonyítani, pl. háziorvos, vagy bármilyen zárójelentés, a megfelelő fogyást.


 
Hasplasztika
2016-10-29 10:22
Tisztelt Doktor úr! 42 éves aktív anyuka vagyok.Két terhességen vagyok tó túl. A gyerekek egymás után születtek , egy év különbséggel . A két terhesség alatt összesen 32 kg-ot híztam. És persze utána sajnos a többit :-( Kb 4 éve elég sokat fogytam közel 25 kg-ot, ami sajnos a hasam megereszkedésével járt. jelenleg 95 kg vagyok. Tudom , hogy ez nem egy álom súly, ne ha többet fogynék akkor a mellem is nagyon megereszkedne. ( És már így sem szép ) Kb 2 éve megállt a fogyásom, annak ellenére , hogy megpróbálok az étkezésre és rendszeresen sportolok. Sajnos a futás nem vált be, mert egy ideig ezt tettem. Elkezdtek fájni a térdeim. Jelenleg a gyors gyaloglást végzem pulzusméréssel. Lelkileg ez a dolog teljesen megvisel, és hát a párkapcsolatomban is nagyon zavar a lógó hasam. Milyen mód tudom bizonyítani, hogy mennyi volt a kezdő súlyom? Bár a hasamon ez nagyon meglátszik. Borzalmas belenéznem esténként a tükörbe. Mivel a köldököm is megereszkedett , így különösen oda kell figyelnem arra , hogy mindig tiszta legyen mert ha begyullad akkor iszonyatosan fáj és csíp. Válaszát előre is köszönöm

 
Műtét utáni mell korrekció és felvarrása
admin@drfalushulive - 2016-10-30 12:59:48

 A tb csak a rosszindulatú daganatok következtében szükséges műtéteket finanszírozza. Jó indulatú daganat, mint a fibroadenoma, vagy gyulladás miatt végzett beavatkozás után nem fizeti a műtétet.


 
Műtét utáni mell korrekció és felvarrása
2016-10-22 23:02
Tisztelt Dr. Úr, Iker terhességem alatt jobb mellemben tumor keletkezett. Császármetszés után a 14-ik napon a budapesti Semmelweis Egyetem Transplantációs és Sebészeti Klinikán megműtöttek, mely végeredménye, diagnózis: sejtdús fibroadenoma, laktációs hyperplasiával, secunder gócosan abscedáló mastitissel. 15 cm átmérőjű terimét távolítottak el. A vágás, varrás helye elég csúnya. Mell alatt és jobb oldalt több irányból vannak a vágások nyomai. Jobb mellem érezhetően és láthatóan kisebb lett, melltartó kosarán érzem és látom. Ezt szeretném korrigáltatni és egy felvarrással kombinálni, ugyanis közel 140 kg-al császároztak, nagyon megereszkedtek a melleim. Jelenleg is kb. 85-87 kg körüli vagyok, kb. 165 cm magas. Hasam alja is teljesen lóg, kötény hasam lett. Érdeklődnék, hogy ezek közül valamelyiket támogatja az OEP? Válaszát előre is köszönöm.

 
Mellnagyobbítás után
admin@drfalushulive - 2016-10-22 09:35:25

 El kell menni kontrollra az orvosához, mert több minden lehet, de csak egy újabb kontroll a biztos megoldás.


 
Mellnagyobbítás után
2016-10-19 15:38
2 hete volt mellnagyobbító műtétem, izom alá került az implantátum. A varrás alatt közvetlen valami ín szerű képződmény, ami meggátol a mozgásban, nagyon húzódik levegővetelre is, ill. a karomat sem tudom rendesen mozgatni. Ez a fuggolegesen futo kituremkedes olyan mintha egy ín vagy egy izomrost lenne, biztos nem ér, ami a kar felemelésére vagy egyenes testtartásra megfeszül. Görnyedésre elernyed/eltűnik. Valamint, hogy mindkét oldalon és szimmetrikusan jelentkezik. Szeretnék tanácsot kérni, hogy mi lehet ez. Köszönettel

 
Hasplasztika
admin@drfalushulive - 2016-10-22 09:33:44

 A háziorvosával kellene ezt megbeszélni, ő igazolhatja, ill. képek és a látvány alapján is látható valamennyire. 13 BMI szükséges, mert a 35 feletti BMI irreális.Még csak 9 BMI-néj tart. Fél évig kell tartani a súlyt.


 
Hasplasztika
2016-10-19 14:51
Tisztelt doktor Úr Olvastam a válaszait miszerint bizonyított esetben ingyenes a hasplasztika. Olvastam hogy 35 feletti BMI meg egyebeket, de az lenne a kérdésem hogyan bizonyítsam ha már fél éve fogyókúrázom, 125 Kg kezdtem, 164 cm vagyok. és most 100 kg nál tartok. olvastam hogy meg kell tartani egy jó ideig az elért súlyt, szóval ki dokumentálja? és az idáigi eredményem hogy bizonyítom ? köszönöm a válaszát

 
Fülnagyobbodás
admin@drfalushulive - 2016-10-01 11:55:03

 A fül alakja hamar kialakul, nem árható érdemleges javulás, de természetesen nem lehet megmondani biztonsággal, hogy nem fog változni. Még nagyon kicsi a baba.


 
Fülnagyobbodás
2016-09-22 12:28
Tisztelt Doktor Úr! 3 és fél hónapos kislányomnál észrevettem, hogy az egyik füle nem csak eláll, de jóval nagyobb is, mint a másik. A kettő között körülbelül 1,5 cm, szemmel látható eltérés van hosszában. Elfekvés miatti asszimmetria jelentkezett nála, aminek a kiküszöbölésén dolgozunk éppen. Kérdésem, hogy ez fog e még változni a növekedéssel vagy később mindenképpen korrekciós műtétre szorul? Előre is köszönöm válaszát! Tisztelettel: Bajkai-Angyal Dóra

 
Hasplasztika
admin@drfalushulive - 2016-09-11 08:36:52

 13 BMI csökkenés után a tb támogatást biztosít. Amennyiben még szeretne tovább fogyni, akkor érdemes kivárni a kívánt testsúly elérését, és úgy el lehet végezni a műtétet.


 
Hasplasztika
2016-09-01 23:06
Tisztelt Doktor Úr! Azzal a kérdéssel fordulnék Önhöz, hogy ha 107 kilogrammról sikerült lefogynom 70-re, ami esetemben 14,5 BMI csökkenést jelent, mennyi az esély rá, hogy a tb támogatná a kötényhasam eltávolítását és a mell felvarrást? Szeretnék még 15 kilót fogyni, de a hasamon a bőr nem hiszem, hogy összehúzódik valaha is! Várom válaszát! Tisztelettel: Katalin

 

Kérdezz!







Iratkozz fel hírlevelünkre!




Kövess minket


Facebook Google+



Dr Falus György - Plasztikai sebészet -
mellnagyobbítás- mellplasztika
A cookie-k jóváhagyásáról vagy blokkolásáról itt olvashat.