Online tanácsadás


Kérdésed van? Vedd igénybe ingyenes online-tanácsadás szolgáltatásunkat. Ha nincs időd eljönni egy konzultációra, vagy még a tájékozódás fázisában vagy, itt az űrlapon felteheted plasztikai sebészettel kapcsolatos kérdéseidet.

A válaszok publikusak, bárki elolvashatja őket, mivel az oldalon az olvasók által korábban feltett kérdésekre adott válaszok is láthatók. A kérdező neve nem jelenik meg az oldalon.

A konzultációra a kiválasztott kezeléseink menüpontja alatt tudsz jelentkezni!


Az űrlap sikeres elküldéséhez a piros csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező. Az űrlap elkűldése után az üzeneted várólistára kerül.

mellimplantátum
2009-06-18 10:26
Kedves Jutka! Az, hogy hova kerüljön az implantátum ( mellnagyobbítás ), azt az orvosa el tudta dönteni biztosan. Sok összetevő alapján történik a döntés, amit jelenleg ebben a kis hozzászólásban nem tudok felsorolni. Amennyiben meg van elégedve az eredménnyel, akkor biztos jól döntött az orvosa. Részletes tájékoztatás céljából az orvosát kérdezze, vagy jelentkezzen be hozzám egy vizitre, és megbeszéljük a problémáját.

 
kérdés
2009-06-18 01:44
Kedves Doktor Úr! Érdeklődni szeretnék,hogy állkorrekciós műtétet vállal-e?Az a problémám,hogy beesett az állam és ez nagyon csúnya.Fogorvosnál már jártam,tehát nem fogászati a probláma. Olvastam az interneten egy nagyon jó megoldást,amit egy külföldi orvos fejlesztett ki.A lényege,hogy agyagszerű anyagot fecskendeznek az állba. A linkje: http://egeszseg.origo.hu/cikk/0624/640532/allplasztika_1.htm Ugye jól sejtem,hogy erről itthon nem is hallottak még,sőt,ami a lényeg,hogy nem is alkalmazzák:-((( ? Pedig nagyon szeretnék megoldást a problémámra,ezért előre is köszönöm ha tud valami bíztatót ajánlani,valami eljárást Köszönettel:Réka

 
Hasplasztika
2009-06-15 13:26
Tisztelt Doktor Úr! Án egy 27 éves,két kisgyermekes anyuka vagyok. A két terhesség nagyon tönkre tette a hasibört ( hasplasztika ) és a hasfalam is elnyúlt egymástól.Már elolvastam a műtét menetét,de szeretném öntől az árát is megtudni,már régóta halasztgatom a műtétet,de már nagyon zavaró a számomra a külsőm és természetesen az is kellemtlen,hogy nem igazán tudok tornázni,mert a hasamba néha olyan fájdalom nyilal mintha kést szúrnának belé.Ez a műtét vissza adná az önbizalmam és mondhatom,hogy teljesebb lenne az életem. :) Válaszát előre is köszönöm! Üdvözletem:Adri

 
Mellimplantátum izom alatt vagy fölött
2009-06-14 21:06
Tisztelt Doktor Úr! Egy éve volt mellimplantátum beültetésem. Azóta is minden "rendben" van, de most már tudom, hogy nem voltam kellően tájékozott a témában. Műtét után is olvastam pár dolgot, és megtudtam, hogy az implantátumot izom alá is beteszik. Ahogy én gondolom, nekem sajnos izom fölé lett beültetve. Amióta tudatosodott bennem ez a tény, egyfolytában két melltartóval élek... csak nagyon ritkán veszem le (fürdés és együttlétek alkalmával. Amennyire csak tudom rögzítem, mert egyfolytában attól rettegek, hogy így meg fog lógni újra! Nem hibáztatom az orvost, aki a műtétet végezte, de erről, akkor nem ejtettünk szót.(Én nem voltam ezzel tisztában, így fel sem tudtam tenni ezt a kérdést.) Ön szerint van olyan helyzet, amikor nem lehet izom alá beültetni? Mitől függ? Ráadásul még nincs gyerekem, és attól tartok, hogy így (mirigyállomány alatt van beültetve) tuti lógni fog újra!!! Mit lehet ilyen esetben tenni? Válaszát előre is köszönöm! További szép napot: Mellimplantátum izom alatt vagy fölött

 
befordult mellbimbó
2009-06-14 19:03
Kedves Anonymous! A műtétet helyi érzéstelenítésben végezzük, ami azt jelenti, hogy a műtét után haza lehet menni. Nem jelent a szervezetnek nagy megterhelést. A tb nem támogatja az ilyen műtéteket. Kérem hívjon fel, és egy személyes megbeszélés után eldöntheti a műtétszükségességét. befordult mellbimbó

 
mellműtét
2009-06-14 10:52
Tisztelt Doktor Úr! 23 éves lány vagyok, problémám pedig, hogy beforduló mellbimbóim vannak. Mind lelkileg, mind a későbbi anyaságra gondolva is elég frusztráló számomra, így elgondolkoztam a műtét lehetőségén.Kérdésem lenne, hogyan is néz ki egy ilyen műtét, illetve hogy a tb támogatja-e? Válaszát előre is köszönöm!

 
Arcplasztika
2009-06-12 11:00
Kedves Annamária! Nem tartanám jó ötletnek, hogy egy nagyobb műtét után közvetlenül még egy nagyobb műtét történjen regenerálódás nélkül. Néhány hónap pihenőt mindenképpen javasolok. Természetesen vannak arcplasztikai képeim, amiből néhányat lát a weblapon is, de ön egy másik egyéniség, akit külön meg kell tervezni. Kérem jöjjön el egy vizitre, jelentkezzen be a telefonomon, és megbeszéljük a lehetőségeket. A vizitet akár az epeműtéte előtt is megejthetjük. Facelift

 
Arcplasztika
2009-06-11 13:24
Tisztelt Doktor Úr! A mütétet kb.2-3 éve tervezgetem.. öszintén szólva félek töle-- és nem tudom, mi alapján döntsem el, h melyik sebészhez menjek..Hiszen mindenki érti a dolgát!Önöknél van-e fotóalbum, amiben nagyobb mennyiségü arcplasztikai dokumentáció látható? Másik kérdésem: epekövemet valószínü idén kiveszik-- ez a mütét kb. 3-4 hét betegállománnyal jár; lehetne-e ebben az idöszakban (2. mütét..)a liftinget elvégezni rajtam? Köszönettel és üdvözlettel Annamária

 
Mellkasdeformitás
2009-06-09 21:16
Kedves Uram! A mellkas deformitása általában az előemelkedő, vagy besüppedő szegcsont tüneteit jelenti. Amíg ez nem okoz a szívre káros hatást, addig nem igazán szokott gondot okozni. A csak esztétikai problémát ritkán szokták operálni tudtommal, azonban korrek választ erre egy mellkas sebész tudna önnek mondani.

 
Hyperplasia
2009-06-09 21:11
Kedves Anonymous! A szegycsont területe kifejezetten érzékeny a rossz sebgyógyulásra. Amit ön leír, az már nem is hyperplasia, hanem ahogy helyesen is írja vadhús - azaz keloidnak hívják. A keloid kezelése több módon is történhet, sajnos egyik sem ad igazán jó eredményt. Az egyik módja ez amit ön is csinál, de ennél hatékonyabb a kimetszés, valamint a műtét utáni felületes radioterápia, injekciózás, valamint a szilikontapasz használata. A zeraderm kenőcs jó szer a kissebb hegproblémák ellen, de a keloidra nem elég hatékony.

 

Kérdezz!

Email címedet nem tesszük közzé. A *-al jelölt mezőket kötelező megadni. Tb vagy más néven OEP által támogatott műtétekkel kapcsolatban nem adunk tanácsot.








Kövess minket


Facebook Google+



Dr Falus György - Plasztikai sebészet -
mellnagyobbítás- mellplasztika
A cookie-k jóváhagyásáról vagy blokkolásáról itt olvashat.