Online tanácsadás


Kérdésed van? Vedd igénybe ingyenes online-tanácsadás szolgáltatásunkat. Ha nincs időd eljönni egy konzultációra, vagy még a tájékozódás fázisában vagy, itt az űrlapon felteheted plasztikai sebészettel kapcsolatos kérdéseidet.

A válaszok publikusak, bárki elolvashatja őket, mivel az oldalon az olvasók által korábban feltett kérdésekre adott válaszok is láthatók. A kérdező neve nem jelenik meg az oldalon.

A konzultációra a kiválasztott kezeléseink menüpontja alatt tudsz jelentkezni!


Az űrlap sikeres elküldéséhez a piros csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező. Az űrlap elkűldése után az üzeneted várólistára kerül.

Zsírleszívás
2009-07-23 21:28
Kedves Viktória! Zsírleszívást lehet helyi érzéstelenítésben is végezni, azonban amennyit ön szeretne, annyit nem lehet, csak altatásban. A műtét kellő körültekintéssel, kivizsgálással nem veszélyes. Tényleg nem lehet árat mondani látatlanul. Ön sem tud kenyeret venni anélkül, hogy nem nézné meg, hogy milyet szeretne. 300-800 ezerig minden lehetséges. Egy vizit alkalmával szívesen válaszolok a kérdéseire, amikor látom.

 
zsírleszívás
2009-07-20 16:25
Tisztelt Doktor Úr! - Érdeklődni szeretnék, hogy zsírleszívást csak altatással végeznek-e? - Mennyire biztonságos, hiszen az utóbbi időben is lehetett hallani ehhez fűződő halálesetről. Ez csak nagy mennyiségű zsír leszívása esetén merülhet fel, vagy ettől független és más tényező játszik közre? - Megköszönném továbbá, ha egy tól-ig árat tudna mondani zsírleszívásra vonatkozólag, ha azt tekintjük, hogy csípőből oldalanként 1-1 centimétertől, comb felső részéből 2-2 centimétertől, a farpofákból pedig 3-3 centimétertől szeretnék megválni. (63kg vagyok és 55-57-et tartanék ideálisnak alkatilag). Köszönettel: Viktória

 
hasplasztika tb-re
2009-07-18 18:21
Kedves anonymous! A tb csak az extrém nagy fogyások utáni lógó - un. kötényhasat támogatja ( hasplasztika ) , ami már betegséget jelent.

 
hasplasztika
2009-07-15 18:00
Tisztelt Doktor Úr! Nekem az lenne a problémám ,hogy a szülések után és a fogyások eredményeképpen nagyon megereszkedett a hasam ( hasplasztika ) ,ami nem szép látvány ennek hatására azért sajnos az önbizalom mindenképpen szinte nullára csökkent ..Sajnos jelenleg sem hitelt sem pedig a műtét összegét nem tudom biztosítani,lenne -e lehetőség valamilyen módon támogatott műtétre szert tenni? Válaszát köszönöm szépen..

 
fülplasztika
2009-07-10 20:18
Kedves Anonymous! Nem szeretek árat mondani ( fülplasztika ) látatlanul, mert nem mindegy, hogy mit operálunk. Ezért hozzávetőlegesen 100 és 300 ezer ft között minden lehetséges.

 
Érdeklődés
2009-07-10 19:01
A fiamnak /16 éves / enyhén elálló a füle ( fülplasztika ), mivel ez problémát okoz neki szeretnénk plasztikáztatni. Egy kb.-i árra lennék kíváncsi. Köszönöm

 
mellkisebbítés
2009-07-08 21:28
Kedves Szilvia! Szigorú feltételek mellett támogatja a tb a műtétet. Egy személyes vizit alkalmával meg tudjuk beszélni a lehetőségeket. Hívjon fel!

 
mellkisebbítés
2009-07-07 21:57
Tisztelt Doktor Úr! 167 cm és 89 kg vagyok. 14 éves korom óta nagy melleim vannak. Műtétre eddig nem gondoltam, mert gyereket szerettem volna előbb. A fiam már 1,5 éves, így újra előtérbe került. Nemcsak pszichésen, fizikailag is fájdalmat jelent ekkora (a kettő kb 7 kg) mellek cipelése. Kérdésem az lenne, hogy a Tb támogatna-e egy ilyen műtétet, s mi szükséges hozzá? Köszönöm válaszát! Üdvözlettel: Szilvia - mellfelvarrás

 
Szülés utáni mellplasztika
2009-07-07 01:27
Kedves Orsi! Tudok válaszolni a kérdéseinek egy részére. A szülés utáni mell megereszkedés a szoptatás miatt sokszor előfordul. A tb ezt nem tekinti betegségnek, ezért tényleg nem finanszírozza. Az egy kisebb fokú megereszkedés, ami mellimplantátummal helyre hozható, sokszor még felvarrás ( mellfelvarrás ) is szükséges. A sebgyógyulás megítéléséhez mindenképpen csak tippelni lehet, mert nem biztos, hogy a hasi hege a jellemző. Mindezek megítélése látatlanul nem lehetséges, kérem jöjjön el egy vizitre egy telefonos bejelentkezés után.

 
Keloidos mellheg
2009-07-07 01:12
Kedves Anonymous! A keloidos sebgyógyulás az összes plasztikai sebész rémálma. Azok a metszések, amik a műtét miatt szükségesek, rejtett helyen, azaz lehetőleg a legkevésbbé látható helyen történnek. A keliodos gyógyulás esetén viszont erősen láthatóvá válnak. A műtét nélküli lehetőségeket megvalósították, de ez nem tudott megfelelő eredményt hozni. A hosszabb metszések azért voltak szükségesek, mert nagy mennyiséget távolítottak el a mell állományából, ami nagyobb heggel jár. Ilyenkor nagyobb a szövődmény valószínűsége. A keloid kezelése az egyik legnehezebb probléma. Az orvosa jót akar, és minden lehetőséget elkövet a szebb gyógyulás érdekében, tényleg javasolt a heg kimetszése és besugárzása, ill. a szteroidos injekciózása.

 

Kérdezz!









Kövess minket


Facebook Google+



Dr Falus György - Plasztikai sebészet -
mellnagyobbítás- mellplasztika
A cookie-k jóváhagyásáról vagy blokkolásáról itt olvashat.