FacebookPixel

Online tanácsadás


Kérdésed van? Vedd igénybe ingyenes online-tanácsadás szolgáltatásunkat. Ha nincs időd eljönni egy konzultációra, vagy még a tájékozódás fázisában vagy, itt az űrlapon felteheted plasztikai sebészettel kapcsolatos kérdéseidet.

A válaszok publikusak, bárki elolvashatja őket, mivel az oldalon az olvasók által korábban feltett kérdésekre adott válaszok is láthatók. A kérdező neve nem jelenik meg az oldalon.

A konzultációra a kiválasztott kezeléseink menüpontja alatt tudsz jelentkezni!


Az űrlap sikeres elküldéséhez a piros csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező. Az űrlap elkűldése után az üzeneted várólistára kerül.

szemhéjplasztika
2009-08-22 07:59
Kedves Mária! Ezek a szemhéj területén levő "szövet szaporulatok" - valószínűleg fibrómák, vagy colestetomák sokszor nyom nélkül operálhatók, majd egy második lépésben célszerű a szemhéjplasztika. Látatlanul nem tudok véleményt mondani, kérem jelentkezzen be egy vizitre, és megbeszéljük. A "szövet szaporulat" eltávolítása TB hozzájárulással történik.

 
mellfelvarrás
2009-08-22 07:35
Kedves Marika! Később vettem észre, hogy ismét ön kérdez. Az előzőekhez még akkor anyit, hogy a mellaszimmetria 2 féle módon korrigálható. Ilyenkor az egyik eljárás során a nagyobb mellett kisebbítjük, vagy a kisebb mellet nagyobbítjuk a másiknak megfelelően. Mindkét eljárás jó, a kívánt méret függvényében választható.

 
mellfelvarrás keloiddal
2009-08-22 07:31
Kedves Marika! A mellfelvarrás is egy műtét. Általában szépen gyógyuló hegekkel jár, azonban ismert keloidhajlamnál meg van a rizikója a keloidos gyógyulásnak. Amennyiben nincs ilyen előzménye, nem kell erre számítani.

 
popsiimplantátum
2009-08-22 07:28
A far implantációja hasonlóan a mell implantátumhoz, figyelmes és konkrét megbeszélést igényel a műtét előtt. Nem egyszerűen olyan igényt, hogy "nagy" implantátumot szeretnék, mert ez mindenkinél mást jelenthet. Ezért minden egyes műtét előtti konzultációnak nagy a jelentőséges. Az egyik deformálódott implantátum oka több lehet. Elmozdulhatott a helyéről, esetleg az impőlantátum ment tönkre, bár ezek nagyon jó minőségű protézisek már. Mindenképpen forduljon a műtétet végző plasztikai sebészhez a panaszaival.

 
mellnagyobbítás
2009-08-21 07:22
tisztelt DR Úr szetenáé kérdezni,hogy szoptatás alatt nagyon megereszkedett a mellem nem lett nagyobb csak aza normál méretű is nagyon elveszítette formáját érdeklődnék ,hogy támogatja e a tb .mert sajnos lehetőségem a rra ,hogy esgyszer megcsináltassam nagyo korlátozottak köszönöm

 
gynecomastria
2009-08-20 11:09
Üdvözlöm, Információim szerint a gynecomastia műtéti eljárást a TB támogatja. Ez igaz? Illetve még az lenne a kérdésem, hogy hegek szempontjából van e külömbség ha plasztikai sebésznél csináltatom, vagy ha sima sebésznél? Válaszát előre is köszönöm. üdv R

 
hegek
2009-08-18 18:52
Kedves Doktor Úr! Tavaly volt egy munkahelyi balesetem,szépen gyógyult de hegek maradtak a homlokomon.Szeretném megkérdezni el lehet-e tüntetni ezeket és milyen módszerrel a tb. támogatja-e ezt a fajta beavatkozást és önöknél ezt meg lehetne akkor is csinálni?Válaszát előre is köszönöm! Rita

 
szemhély palsztika
2009-08-18 13:02
Tisztelt Doktor Úr! Már minden létező forumot átolvastam a szemhélyplasztikáról, ami egyedi gondom és erről semmit nem találtam, az az, hogy vannak un. szövet szaporulatok a szemem körül. Már voltam a szemészeten onnan ered ez az elnevezés.Úgy néznek ki mink valami kisebb szemölcs, de nem azok, teljesen ártamatlan, csak nagyon zavaró. Azt írja a honlapján, hogy vannak egyedi esetek amikor lézerrel lehet korrigálni. Mivel én ezektől is szeretnék megszababdulni. A szemészeten azt mondták,hogy korházi körülmények között csak kimetszeni tudják őket, de mivel elég sok van tele lennék apró hegekkel, ami elég kiábrándító lenne. Ráadásul szerintem hegesedéd után már a szemhélyplasztika sem lenne olyan szép. Már próbáltam érdeklődni lézeres kezelés után, de mivel az közvetlenül a szem környékére esik többen azt mondták, hogy arra a lézer nem alkalmas. Kiváncsi lennék avéleméynére, és az alternatívákra köszönettel M.

 
Mellfelvarrás
2009-08-17 13:02
Tisztelt Doktor Úr! Mellfelvarrást szeretnék végeztetni mellasszimetria igazítással és mellbimbó udvar kissebbítéssel.Az lenne a kérdésem hogy a műtét után csökken-e a mellméretem?És így körülbelül mennyibe kerül a műtét?Lehetséges-e hogy a hegek keloidosak legyenek?Köszönöm válaszát várom!

 
Mellfelvarrás
2009-08-17 10:00
Tisztelt Doktor Úr! Mellfelvarrást szeretnék végeztetni és annyi lenne a kérdésem hogy lehetséges-e hogy a műtét utáni hegek keloidosak legyenek?Válaszát várom!Köszönöm

 

Kérdezz!







Iratkozz fel hírlevelünkre!




Kövess minket


Facebook Google+



Dr Falus György - Plasztikai sebészet -
mellnagyobbítás- mellplasztika
A cookie-k jóváhagyásáról vagy blokkolásáról itt olvashat.