FacebookPixel

Online tanácsadás


Kérdésed van? Vedd igénybe ingyenes online-tanácsadás szolgáltatásunkat. Ha nincs időd eljönni egy konzultációra, vagy még a tájékozódás fázisában vagy, itt az űrlapon felteheted plasztikai sebészettel kapcsolatos kérdéseidet.

A válaszok publikusak, bárki elolvashatja őket, mivel az oldalon az olvasók által korábban feltett kérdésekre adott válaszok is láthatók. A kérdező neve nem jelenik meg az oldalon.

A konzultációra a kiválasztott kezeléseink menüpontja alatt tudsz jelentkezni!


Az űrlap sikeres elküldéséhez a piros csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező. Az űrlap elkűldése után az üzeneted várólistára kerül.

Hasplasztika
2009-08-24 18:34
Tisztelt Doktor úr! Hasam bőre a két terhességemmel járó súlyfelszedés miatt nagyon megnyúlott. Engem nagyon zavar és persze nem egy esztétikai látvány. Kérdésem az lenne, hogy már elkezdtem fogyni és még szeretnék is, de a hasam ezáltal csak még "szoknyásabb" látványt nyújt. Érdemes megvárnom amíg a kívánt súlyt elérem vagy lehet előtte is megcsináltatni a műtétet? Körül belül mennyi bőrt illetve zsírt szednek le ilyenkor? Tb támogatás van erre a műtétre? Illetve, ha nincs árban lehet tudni, hogy mennyibe kerül az ilyen beavatkozás? Várom mielőbbi válaszát. Előre is köszönöm.btimi hasplasztika

 
Mellnagyobbítás
2009-08-23 16:54
Tisztelt Doktor Úr! 26 éves vagyok, fogyásaim miatt a melleim is hihetetlenül lefogytak és még további kilóktól szeretnék megszabadulni. Lógni nem lógnak de csípőmhoz viszonyítva nagyon kicsik lettek. Mellnagyobbító műtéten ( mellnagyobbítás ) gondolkodom. Tudom hogy sok tényezőtől függ, de egy körülbelüli árajánlatot szeretnék kérni, továbbá még az lenne a kérdésem hogy mindenképpen egy kemény feszes mellet kapunk végeredményként, vagy lehetséges egy puhább megoldás is? Több barátnőmét is megtapintottam mind nagyon kemény volt. Válaszát előre is köszönöm

 
mellnagyobbítás
2009-08-22 08:09
A mellnagyobbítást a tb nem támogatja. A szoptatás után megereszkedett mellek korrigálása nem biztos, hogy mellnagyobbítással jól korrigálható, többször mellfelvarrást is szükséges végezni. A tb ezeket nem támogatja.

 
gynecomastia
2009-08-22 08:05
A gynecomastia műtétét támogatja a tb. Plasztikai sebész végzi, és nem hasi sebész. Ezenkívűl körültekintő kivizsgálás szükséges a műtét előtt!

 
hegek
2009-08-22 08:02
Kedves Rita! Eltűntetni heget ma még nem áll módunkban. A hegek korrigálását viszont lehet végezni tb alapon, ami a feltűnő hegek szebbé tételét jelenti. Kérem jelentkezzen be egy vizitre, és megnézem a lehetőségét.

 
szemhéjplasztika
2009-08-22 07:59
Kedves Mária! Ezek a szemhéj területén levő "szövet szaporulatok" - valószínűleg fibrómák, vagy colestetomák sokszor nyom nélkül operálhatók, majd egy második lépésben célszerű a szemhéjplasztika. Látatlanul nem tudok véleményt mondani, kérem jelentkezzen be egy vizitre, és megbeszéljük. A "szövet szaporulat" eltávolítása TB hozzájárulással történik.

 
mellfelvarrás
2009-08-22 07:35
Kedves Marika! Később vettem észre, hogy ismét ön kérdez. Az előzőekhez még akkor anyit, hogy a mellaszimmetria 2 féle módon korrigálható. Ilyenkor az egyik eljárás során a nagyobb mellett kisebbítjük, vagy a kisebb mellet nagyobbítjuk a másiknak megfelelően. Mindkét eljárás jó, a kívánt méret függvényében választható.

 
mellfelvarrás keloiddal
2009-08-22 07:31
Kedves Marika! A mellfelvarrás is egy műtét. Általában szépen gyógyuló hegekkel jár, azonban ismert keloidhajlamnál meg van a rizikója a keloidos gyógyulásnak. Amennyiben nincs ilyen előzménye, nem kell erre számítani.

 
popsiimplantátum
2009-08-22 07:28
A far implantációja hasonlóan a mell implantátumhoz, figyelmes és konkrét megbeszélést igényel a műtét előtt. Nem egyszerűen olyan igényt, hogy "nagy" implantátumot szeretnék, mert ez mindenkinél mást jelenthet. Ezért minden egyes műtét előtti konzultációnak nagy a jelentőséges. Az egyik deformálódott implantátum oka több lehet. Elmozdulhatott a helyéről, esetleg az impőlantátum ment tönkre, bár ezek nagyon jó minőségű protézisek már. Mindenképpen forduljon a műtétet végző plasztikai sebészhez a panaszaival.

 
mellnagyobbítás
2009-08-21 07:22
tisztelt DR Úr szetenáé kérdezni,hogy szoptatás alatt nagyon megereszkedett a mellem nem lett nagyobb csak aza normál méretű is nagyon elveszítette formáját érdeklődnék ,hogy támogatja e a tb .mert sajnos lehetőségem a rra ,hogy esgyszer megcsináltassam nagyo korlátozottak köszönöm

 

Kérdezz!







Iratkozz fel hírlevelünkre!




Kövess minket


Facebook Google+



Dr Falus György - Plasztikai sebészet -
mellnagyobbítás- mellplasztika
A cookie-k jóváhagyásáról vagy blokkolásáról itt olvashat.