FacebookPixel

Online tanácsadás


Kérdésed van? Vedd igénybe ingyenes online-tanácsadás szolgáltatásunkat. Ha nincs időd eljönni egy konzultációra, vagy még a tájékozódás fázisában vagy, itt az űrlapon felteheted plasztikai sebészettel kapcsolatos kérdéseidet.

A válaszok publikusak, bárki elolvashatja őket, mivel az oldalon az olvasók által korábban feltett kérdésekre adott válaszok is láthatók. A kérdező neve nem jelenik meg az oldalon.

A konzultációra a kiválasztott kezeléseink menüpontja alatt tudsz jelentkezni!


Az űrlap sikeres elküldéséhez a piros csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező. Az űrlap elkűldése után az üzeneted várólistára kerül.

has és mellplasztika
2009-10-08 14:46
Jó napot Doktor úr! Érdeklődnék, 3 gyermeket szültem császárral és mind a hármat sokáig szoptattam 85 kg voltam tavaly szeptemberben és most 60 kg vagyok a hasam nagyon lóg és nagyon zavar valamint a mellem nagyon lógni kezdett ronda kifejezés de olyan mint egy tejes zacskó nem tetszik nekem A kérdés a tb támogatja ezt vagy magén úton kell fizetnem a plasztikáztatást mert nem igazán tudom 3 gyermek és egy lakáshitel mellett bevállalni ha a tb nem támogatja. Válaszát előre is köszönöm.

 
has és mellplasztika
2009-10-08 14:45
Jó napot Doktor úr! Érdeklődnék, 3 gyermeket szültem császárral és mind a hármat sokáig szoptattam 85 kg voltam tavaly szeptemberben és most 60 kg vagyok a hasam nagyon lóg és nagyon zavar valamint a mellem nagyon lógni kezdett ( hasplasztika és mellfelvarrás ) ronda kifejezés de olyan mint egy tejes zacskó nem tetszik nekem A kérdés a tb támogatja ezt vagy magén úton kell fizetnem a plasztikáztatást mert nem igazán tudom 3 gyermek és egy lakáshitel mellett bevállalni ha a tb nem támogatja. Válaszát előre is köszönöm.

 
has és mellplasztika
2009-10-08 14:43
Jó napot Doktor úr! Érdeklődnék, 3 gyermeket szültem császárral és mind a hármat sikáig szoptattam 85 kg voltam tavaly szeptemberben és most 60 kg vagyok a hasam nagyon lóg és nagyon zavar valamint a mellem nagyon lógni kezdett ronda kifejezés de olyan mint egy tejes zacskó nem tetszik nekem A kérdés a tb támogatja ezt vagy magén úton kell fizetnem a plasztikáztatást mert nem igazán tudom 3 gyermek és egy lakáshitel mellett bevállalni ha a tb nem támogatja. Válaszát előre is köszönöm.

 
mellrekonstrukció
2009-10-08 07:47
Kedves Nagy Judit! Örülök, hogy sinen van a gyógyulása. A bimbóudvar tetoválását nem orvos végzi, ezért csak olyan lehetőséget tudok mondani, ami korrekt tetoválást tud nyújtani. de ez valami, nem sok pénzbe kerülő eljárás. Hívjon fel, ésakár telefonon megbeszéljük.

 
Kedves Nagyné Huszta Andrea!
2009-10-08 07:40
Kedves Nagyné Huszta Andrea! Ugyanazt tudom íni, mint az előző hozzászólónak. Jelenleg akciós árak vannak, de a korrek megítélés csak személyesen lehetséges.

 
mellnagyobbítás ára
2009-10-08 07:36
Kedves Rózsa! Egy hasonló kérdésre( mellnagyobbítás ) most írtam választa FüLeK érdeklődőjű páciensnek. Ez még több összetevőjű, kérem jelentkezzen be egy ingyenes vizitre a fenti telefonszámon. -

 
Fülplasztika
2009-10-08 07:33
A már 5 éve végzett fülplasztika magától nem várható, hogy javuljon. Már annyi idő telt el, amit csak egy korrekciós műtéttel lehet orvosolni. A tb az esztétikai műtétek utáni korrekciót, sem más, a műtéttel járó kivizsgálást, utókezelést nem támogat. A műtétekre garanciát vállalunk egy meghatározott ideig, keresse fel operáló orvosát, ill. amennyiben újabb plasztikai sebészt választ, az bizony újra fizetős beavatkozás. Mivel a tb nem támogatja ezeket a műtéteket, ezeknek elég jelentős költségei vannak, így nem gondolom, hogy valaki ingyen végezné.

 
mellnagyobbítás
2009-10-08 07:20
A mellnagyobbítás után átmenetileg lehet érzészavar, ami mindkét irányba módosulhat. Akár érzékenyebb lesz a bimbó, akár kevésbbé. Ezek általában néhány hónapon belül rendeződnek. Nagyon ritkán - igen minimális alkalommal az érzékenység csökkenése tartós. Minden műtétnek van szövödmény lehetősége, és ez alól a mellnagyobbítás sem kivétel. Az esztétikai műtétek szövődményei nagyon ritkák, de nem lehet kizárni ezeket sem. Erről egy korrekt orvosi felvilágosítás során szó esik. Ez is egy fontos szempont az orvosválasztásban.

 
szemhéjplasztika
2009-10-08 07:12
Kedves Éva! Az alsó szemhéjplasztika során, ha a bőrből többet távolítanak el a kelleténél, akkor az ön által említett tünetek jönnek elő. Mivel türelmesen kivárta a korrigálódást, most már lehet, hogy felesleges hozzányúlni. Amennyiben még mindíg nem elégedett, egy vizitre jelentkezzen be, és egy személyes találkozón látom, hogy mi a tennivaló.

 
Hasplasztika
2009-10-08 07:06
Kedves Pribojszki Klára! Olyan nagy mértékű fogyás után, ami már tényleg kötényhasat okoz, szigorú feltételeknek megfelelően, nemrég óta a tb segít a műtétben. Kérem hívjon a telefonomon, és egy vizit segít eldönteni a további lehetőséget.

 

Kérdezz!







Iratkozz fel hírlevelünkre!




Kövess minket


Facebook Google+



Dr Falus György - Plasztikai sebészet -
mellnagyobbítás- mellplasztika
A cookie-k jóváhagyásáról vagy blokkolásáról itt olvashat.