FacebookPixel

Online tanácsadás


Kérdésed van? Vedd igénybe ingyenes online-tanácsadás szolgáltatásunkat. Ha nincs időd eljönni egy konzultációra, vagy még a tájékozódás fázisában vagy, itt az űrlapon felteheted plasztikai sebészettel kapcsolatos kérdéseidet.

A válaszok publikusak, bárki elolvashatja őket, mivel az oldalon az olvasók által korábban feltett kérdésekre adott válaszok is láthatók. A kérdező neve nem jelenik meg az oldalon.

A konzultációra a kiválasztott kezeléseink menüpontja alatt tudsz jelentkezni!


Az űrlap sikeres elküldéséhez a piros csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező. Az űrlap elkűldése után az üzeneted várólistára kerül.

mellnagyobbítás tb-re
2009-11-25 20:44
A tb nem finanszírozza a mellimplantátum behelyezést, csak a mellrekonstrukciót rákos megbetegedés esetén. Az esztétikai okból végzett mellnagyobbításra nem nyújt támogatást.

 
Mellnagyobbítás, orrplasztika, zsírleszívás, ajakfeltöltés
2009-11-25 20:02
Tisztelt Doktor Úr! Én szeretnék több plasztikai műtétet is csináltatni: mellnagyobbítást, orrplasztikát, zsírleszívást és ajakfeltöltést. Azt szeretném kérdezni, hogy ezeket a műtéteket lehet egyszerre is vagy mindet külön-külön, vagy ha nem is egyszerre az összeset, hanem mondjuk csak kettőt? A másik kérdésem, hogy ingyenes a konzultáció? Én még diák vagyok és azt meg lehet oldani, hogy iskola időben műtene? Mert már nem bírnám ki nyári szünetig. Mondjuk a mellnagyobbítást, mert azt gondolom, hogy egyszerre mind az túl sok. És még azt is szeretném, hogy amit leszívatnék a combomból zsírt, azt fel lehetne használni szájfeltöltésre? Még nem vagyok 18 éves, februárban töltöm. Válaszát előre is köszönöm! Anna

 
Tb-álltal finanszirozott mellnagyobbitás
2009-11-24 08:21
Jó napot kívánok Doktor Úr!Szeretnék érdeklödni hogy hova és kihez lehetne fordúlni mert már nagyon zavar a kis mellem lassan emberek közé se merek menni mert annyira szégyelem magam.Kérem minél hamarabbi segitségét. Elöre is Kösszönöm! mellnagyobbítás

 
zsírleszívás
2009-11-20 02:02
A far területén a zsírleszívás azért nem egyszerű dolog, mert sokszor nem ez az eljárás a szükséges megoldás. Igen ritkán fordul elő, hogy valakinek csak a feneke nő meg olyan mértékben, hogy az zavaró legyen. Inkább a farredő hiánya szokott problémát jelenteni. A megereszkedett fenék esetén sem jó eljárás, ilyenkor farplasztikát kell végezni. A zsírleszívás másik hátránya, hogy a gömbölyű területen nehéz egyenletesen leszívni a bőr alatti zsírt. Tehát a jelentkezők sokszor nem tudják, hogy mi a jó megoldás, mit kellene csinálni, és ha mégis jó az elképzelés, nem egyszerű a beavatkozás. És még egy fontos dolog: többször már hangsúlyoztam, hogy a zsírleszívás az alakformázás, nem lehet fogyókúraként alkalmazni. Egy személyes megbeszélésen könnyebb lenne a kérdésére válaszolnom.

 
zsírleszívás
2009-11-19 11:06
Tisztelt Doktor Úr! Én az iránt érdeklődnék, hogy milyen kockázatokkal jár, miben más, amikor a zsírleszívás konkrétan fenéktájon történik. A legtöbb orvos nem is vállalja, érdekelne, hogy ez miért van így. Előre is köszönöm válaszát!

 
zsírleszívás
2009-11-19 09:08
A lipoma műtétét a tb támogatja, mert ez egy betegségnek számít. Nem tudom, hogy milyen típusú műtétet végeztek - zsírleszívás, kimetszés... Mindenképpen csak akkor lehet erre választ adni, ha egy személyes megbeszélés alkalmával látom. Amennyiben a műtét miatt van az aszimmetria, akkor tb-re korrigálható.

 
zsírleszívás
2009-11-18 12:34
Üdvözlöm Doktor Úr ! Röviden magamról : 46 éves 160 magas molett nő vagyok.Hízásra hajlamos. Az évek során egyszercsak feltünt,hogy a bal combom vastagabb mint a jobb.(egyre vastagabb) A plaszikai sebésznél nem tudtam kifizetni a javasolt műtétet így elmaradt.Aztán a "jó" szerencsém - mert ez egy lipóma volt - révén megműtötték (TB támogatással) a combom. Viszont így sem lett egyforma a két lábam.Ezt a problémámat lehetne - e orvosolni a TB segítségével ?

 
Krém
2009-11-17 09:25
A mellfeszesítő krém egy jó üzleti fogás. Elég drága, és a hatása a legjobb esetben is csak egy minimális bőr hydratálás, ami semmiképpen nem tud egy műtétet helyettesíteni. Van olyan kozmetológiai eljárás, ami ezeknél olcsóbb és a hatása többet tud, azonban az igazi megoldás a műtét. Jelenleg még nem találtak ki ennél hatékonyabb megoldást.

 
krém
2009-11-15 17:06
Kedves Doktor Úr! Mit lehet elérni egy mellfeszesítő krémmel?

 
mellnagyobbítás
2009-11-09 07:36
Mellimpantációt a tb csak daganatos betegség esetén finanszíroz. Csak betegségek esetén van tb támogatás.

 

Kérdezz!







Iratkozz fel hírlevelünkre!




Kövess minket


Facebook Google+



Dr Falus György - Plasztikai sebészet -
mellnagyobbítás- mellplasztika
A cookie-k jóváhagyásáról vagy blokkolásáról itt olvashat.