FacebookPixel

Online tanácsadás


Kérdésed van? Vedd igénybe ingyenes online-tanácsadás szolgáltatásunkat. Ha nincs időd eljönni egy konzultációra, vagy még a tájékozódás fázisában vagy, itt az űrlapon felteheted plasztikai sebészettel kapcsolatos kérdéseidet.

A válaszok publikusak, bárki elolvashatja őket, mivel az oldalon az olvasók által korábban feltett kérdésekre adott válaszok is láthatók. A kérdező neve nem jelenik meg az oldalon.

A konzultációra a kiválasztott kezeléseink menüpontja alatt tudsz jelentkezni!


Az űrlap sikeres elküldéséhez a piros csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező. Az űrlap elkűldése után az üzeneted várólistára kerül.

mellnagyobbítás
2010-02-14 17:02
Kedves Antónia! A mellnagyobbítás nem veszélyes eljárás. Sok - nagyon sok vizsgálat foglalkozott mind Európában, mind az USÁ-ban a mellimplantátumok rák keltő hatásával. A vizsgálatok kimutatták, hogy veszélytelen, nem okoz rákot. A mellráktól nem véd, az előfordulási arány nem tér el az implantátummal nem rendelkező nőkétől. Bizonyos mértékben még jótékony is, mert az implantátummal rendelkező nők jobban vizsgálják magukat, így hamarabb, azaz sokszor időben észreveszik, ha valamilyen elváltozás van a mellükben. Az eredeti kérdésére visszatérve, a szoptatás után minimum 3 hónapot kell várni a műtéttel. Azután bármikor lehetséges, kérem ejlentkezzen be egy vizitre a fenti telefonszámomon.

 
mellnagyobbítás
2010-02-12 16:47
Tisztelt Doktor Úr! Két kislányom van, mindegyiket szoptattam, az elsőt 2 évig, a picit 8 hónapos koráig. A mellem kicsit megereszkedett, de még azért megítélésem szerint nem kell felvarrni, viszont szeretném ha nagyobb lenne.Mellnagyobbítás vagy mellfelvarrás lenne elönyösebb? Szeretném megkérdezni, hogy mennyi időt kell várni kisláynom szoptatásának abbahagyását követően? Családomban több nőnek is volt mellrákja. Apunak 2 nővére ebben halt meg. Aunyunak 3 jóindulatú daganata van. Jelen esetben én félek, hogy a műtétet követően kialakulhat-e nálam is. Üdv. Antónia

 
mellnagyobbítás
2010-02-12 16:47
Tisztelt Doktor Úr! Két kislányom van, mindegyiket szoptattam, az elsőt 2 évig, a picit 8 hónapos koráig. A mellem kicsit megereszkedett, de még azért megítélésem szerint nem kell felvarrni, viszont szeretném ha nagyobb lenne. Szeretném megkérdezni, hogy mennyi időt kell várni kisláynom szoptatásának abbahagyását követően? Családomban több nőnek is volt mellrákja. Apunak 2 nővére ebben halt meg. Aunyunak 3 jóindulatú daganata van. Jelen esetben én félek, hogy a műtétet követően kialakulhat-e nálam is. Üdv. Antónia

 
csúnya lábak
2010-02-11 17:46
Kedves Méry! Szívesen válaszolok minden kérdésére, de csak, ha láttam a lábát. Komoly érdeklődés esetén kérem jelentkezzen be egy vizitre a telefonomon, és megbeszéljük. vádlinagyobbítás

 
csúnya lábak
2010-02-11 17:46
Kedves Méry! Szívesen válaszolok minden kérdésére, de csak, ha láttam a lábát. Komoly érdeklődés esetén kérem jelentkezzen be egy vizitre a telefonomon, és megbeszéljük.

 
csúnya lábak!
2010-02-09 15:20
Üdözlők mindenkit! Az idén leszek 40 éves, és kb. 25 éve küszködöm a vékony lábaimmal.Nagyon dekoratív átlagos nő vagyok, de már unom, hogy nem járhatok csak hosszú szoknyába.Olyan szinten nincs már önbizalmam, hogy leírni sem tudom.Tornáztam, futottam, de a vádlim soha nem erősödött.Az idén kénytelen leszek a munkámból kifolyólag miniszoknyát hordani, és már rettegek, hogy mindenki engem fog bámulni.Elszánt vagyok, de az anyagi vonzata meghatározó számomra. Mennyi kb? Üdvözlettel: Méry

 
nyak plasztika
2010-02-03 21:10
Kedves Rita! Amiket írt, az is mind esztétikai probléma miatti nyakplasztika. Jöjjön el egy vizitre - jelentkezzen be a telefonomon, és látva a problémát, jobban meg tudjuk beszélni, hogy érdemes-e operálni.

 
megnagyobbodott bimbóudvar
2010-02-03 21:06
Kedves Nagyné4 A fiának a megnagyobbodott bimbóudvarát egyszerű műtéttel lehet korrigálni. Tény, hogy még fiatal, és még valamit változhat, de amennyiben nagyon zavarja a bimbóudvar nagysága, várhatóan kissebb már nem lesz. Jelentkezzen be egy vizitre a telefonomon, és megbeszéljük.

 
állkorrekció
2010-02-03 21:02
Az állak nagyobbítása lehetséges. Ezt nem plasztikai sebész szokta végezni. Szájsebészeten kéne érdeklődni a lehetőségekről.

 
elrontott orrplasztika
2010-02-03 21:00
Nagyon nehéznek látszó orrplasztikai esetet kell itt korrigálni. Természetesen csak vizit után lehet ezekre a kérdésekre választolni, bár nagyon jó a leírás. Kérem jelentkezzen be, amikor megjön a kedves lánya, egy vizitre, és megbeszéljük a lehetőségeket.

 

Kérdezz!







Iratkozz fel hírlevelünkre!




Kövess minket


Facebook Google+



Dr Falus György - Plasztikai sebészet -
mellnagyobbítás- mellplasztika
A cookie-k jóváhagyásáról vagy blokkolásáról itt olvashat.