FacebookPixel

Online tanácsadás


Kérdésed van? Vedd igénybe ingyenes online-tanácsadás szolgáltatásunkat. Ha nincs időd eljönni egy konzultációra, vagy még a tájékozódás fázisában vagy, itt az űrlapon felteheted plasztikai sebészettel kapcsolatos kérdéseidet.

A válaszok publikusak, bárki elolvashatja őket, mivel az oldalon az olvasók által korábban feltett kérdésekre adott válaszok is láthatók. A kérdező neve nem jelenik meg az oldalon.

A konzultációra a kiválasztott kezeléseink menüpontja alatt tudsz jelentkezni!


Az űrlap sikeres elküldéséhez a piros csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező. Az űrlap elkűldése után az üzeneted várólistára kerül.

Szem
2010-04-01 22:06
Tisztelt Doktor úr! Születésemkor előre csúszott a kezem és megnyomtam a bal szemem. Így kisebb mint a másik. Ez főleg fényképeken látszik nagyon és ha fáradt vagyok. Ez nagyon zavar engem. Milyen műtéttel hozható ez helyre és körülbelül mennyibe kerül egy ilyen beavatkozás? Köszönettel: Andrea

 
mellkisebbítés
2010-04-01 20:03
Kedves Évike78! A tb a betegséget okozó gigantomastiának a műtétét támogatja. Ez önnél valószínűleg lehetséges. Twermészetesen csak egy vizit alkalmával lehet megállapítani, hogy ezeknek a kritériumoknak megfelel-e. Egy ortopéd vizsgálat szükséges, aki indokolt esetben javasolja a műtétet.

 
lábujj plasztika
2010-04-01 19:58
Kedves Katalin! A lábujjak csontjainak a műtéte ortopédiai probléma, nem plasztikai. Kérem forduljon ortopédushoz a megoldásért.

 
mell kisebbítés
2010-03-31 22:34
TISZTELT DOKTOR ÚR! SZERETNÉM MEGKÉRDEZNI,HOGY MILYEN ESETEKBEN TÁMOGATJA A TB A MELL KISEBBÍTÉST??NEKEM ÓRIÁSI MELLEIM VANNAK,MELYEKTŐL BÓRZASZTÓAN FÁJ A HÁTAM, A MELLEM ALATT ÁLLANDÓAN SEBEK VANNAK HA MELEG VAN STB....NAGYON ROSSZ MOSTMÁR ÍGY ÉLNEM ,MERT NEM ÉRZEM JÓL MAGM TŐLE.KÉREM VÁLASZOLJON.ÜDVÖZLETTEL A.ÉVA

 
lábujj plasztika
2010-03-31 20:14
tisztelet dr. úr!Azzal a kéréssel fordulnék önhöz hogy nekem a második lábujjam jóval hosszabb a töbitől.Ez nagyon zavaro és nem tudok papucsot hordani mert esztétikailag csúnya.Minden cipő nyomja azt a lábujjam és sokszor napokig le van zsibbadva mikor sokáig van rajtam cipő.nagyon szeretném őket valahogy meg röviditetni ha van rá mód.Több mint tíz éve nem látta senki a lábujjaimat és szanda se volt rajtam.ez miatt már depreszios is vagyok.Ezzel együtt élni nagyon nehéz.előre is köszönöm.

 
karikás szem
2010-03-29 20:41
Kedves Linda! Több féle megoldás lehetséges, de hogy mi lenne a jobb beavatkozás, az csak egy személyes megbeszélés alapján választható ki. Jelentkezzen egy vizitre, és meg tudjuk beszélni.

 
Lábfej
2010-03-29 20:39
Kedves Dya! Plasztikai sebészeti megoldást nem tudok. Ez inkább ortopédiai műtétet igényel.

 
karikás szem
2010-03-29 11:32
Kedves Dr. Úr! 24 éves vagyok. Gyerekkorom óta karikásak a szemeim ami az idő múlásával egyre rosszabb. Plasztikai beavatkozással lehet rajta segíteni? Köszönettel, Linda

 
Lábfej
2010-03-28 18:23
Tisztelt Doktor Úr! Nekem a lábfejemmel van egy kis porblémám. A lábfejem - hogy is mondjam - túl "dombos" vagy "torkos", és ez magassarkúban nemigazán szép látvány. Ortopédusok szerint emiatt vannak fájdalmaim a talpam középső részén is. Ilyen téren mit tanácsolna? Van erre valamilyen plasztikai vagy ortopédiai műtét? Előre is köszönöm a válaszokat!

 
Elrontott zsírleszívás
2010-03-28 08:43
Kedves Mónika! A zsaírleszívás után ugyanúgy, mint bármilyen más műtét után ki kell várni a műtét utáni megnyugvás idejét. Ez általában 1 év. Az eredmény addig még változhat. A zavaró panaszok esetén ezek korrekciója csak ekkor jön szóba. Legyen türelemmel, és a korrekció miatt akkor jelentkezzen, ez az utolsó beavatkozástól lenne reális. Egy személyes megbeszélésen többet fogok tudni mondani.

 

Kérdezz!







Iratkozz fel hírlevelünkre!




Kövess minket


Facebook Google+



Dr Falus György - Plasztikai sebészet -
mellnagyobbítás- mellplasztika
A cookie-k jóváhagyásáról vagy blokkolásáról itt olvashat.