FacebookPixel

Online tanácsadás


Kérdésed van? Vedd igénybe ingyenes online-tanácsadás szolgáltatásunkat. Ha nincs időd eljönni egy konzultációra, vagy még a tájékozódás fázisában vagy, itt az űrlapon felteheted plasztikai sebészettel kapcsolatos kérdéseidet.

A válaszok publikusak, bárki elolvashatja őket, mivel az oldalon az olvasók által korábban feltett kérdésekre adott válaszok is láthatók. A kérdező neve nem jelenik meg az oldalon.

A konzultációra a kiválasztott kezeléseink menüpontja alatt tudsz jelentkezni!


Az űrlap sikeres elküldéséhez a piros csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező. Az űrlap elkűldése után az üzeneted várólistára kerül.

mellnagyobbitás
2010-08-20 20:16
Kedves Doktor úr! Érdeklődnék,hogy egy csepp alakú implantátum behelyezése( egyszer régen jártam egy konzultáción és akkor javasolták ezt) milyen árak között mozog? ( ha figyelembe vesszük a mostani akciójukat is) ( szültem, szeretnék is még..) Köszönettel: Pécs34 mellnagyobbítás - mellplasztika

 
aggodalom
2010-08-18 18:56
Kedves Szilvia! A mellek olyan aszimmetrikus fejlődése, ami már bizonyos mértéket meghalad, az már tb támogatott műtét. Ennek a megítéléséhez mindenképpen egy vizit alkalmával látnom kellene.

 
mellkisebbítés
2010-08-18 18:53
A mell kisebbítése nem könnyű műtét. Ennek a megítélésére, hogy mennyibe kerül, mindenképpen szükséges egy vizit. Kérem jelentkezzen be és egy ingyenes vizit alkalmával minden részletet megtud.

 
mellkisebbítés
2010-08-18 18:52
A mell kisebbítése nem könnyű műtét. Ennek a megítélésére, hogy mennyibe kerül, mindenképpen szükséges egy vizit. Kérem jelentkezzen be és egy ingyenes vizit alkalmával minden részletet megtud.

 
aggodalom
2010-08-17 14:11
Tisztelt Doktor úr! A 14 éves kamaszlányom egyik melle asszimetrikusan fejlődik. KB.2 éve azonos méretű a melltartója,de az egyik oldalon a mell alsó gömbölyű része nem fejlődik. Egyéb fejlődési rendellenességei miatt már 10 műtéte volt ,de kiegyensúlyozott erős egyéniség ,nincsenek lelki gondjai. Ám most sokat aggódik ,ha párja lesz mihez kezdjen... Nos nekem kell tudnom mihez kezdjek,kérem segítsen,hogy van -e erre tb-s megoldás és az milyen életkorban. Előre is köszönöm!Szilvia

 
mellkisebbítés
2010-08-16 20:06
Tisztelt Dr.úr.Van egy b.nöm aki 25éves,és a természet nagy keblekkel aljándékozta meg.csak hogy nagyon kellemetlen ez számára,normál méretüre szeretné kisebbítetni,és az lenne a kérdésem h egy ilyen mütét mennyibe kerülne neki.elöreis köszönöm a válaszát.

 
mellkisebbités
2010-08-14 20:23
Kedves Eszter! A mellkisebbítés tb alapon igen szigorú feltételekkel lehetséges. Amennyiben ezeknek a feltételeknek megfelel, nincs akadálya.

 
Hasplasztika
2010-08-14 20:21
Van esély tb támogatott műtétre, de nem lehet erre válaszolni, ez csak a látott kép alapján megválaszolható.

 
Lehetséges?
2010-08-14 20:18
Kedves Goti! Nagyon nehéz a kérdése, de látatlanul még nehezebb erre válaszolni. Nem tudom, hogy mikor végezték a műtétét, de tény, hogy mindíg jönnek újabb és újabb megoldások. Fejlődik a plasztikai sebészet is.

 
Fül
2010-08-14 20:15
Kedves Andrea! Nem várható, hogy a növekedés folytán ennek az incidensnek nem marad nyoma. Az elváltozás után viszont lehet korrekciót végezni a későbbiekben, amennyiben zavaró ez a látvány. Jelenleg nem kell és nem is szabad újra operálni. Amikor megnyugszik a folyamat, akkor jön szóba újabb műtét. Úgy gondolom, hogy ezt majd a fia döntse el, hogy zavarja-e ez a nyom. Most minimum egy évet kéne várni bármilyen beavatkozással.

 

Kérdezz!







Iratkozz fel hírlevelünkre!




Kövess minket


Facebook Google+



Dr Falus György - Plasztikai sebészet -
mellnagyobbítás- mellplasztika
A cookie-k jóváhagyásáról vagy blokkolásáról itt olvashat.