FacebookPixel

Online tanácsadás


Kérdésed van? Vedd igénybe ingyenes online-tanácsadás szolgáltatásunkat. Ha nincs időd eljönni egy konzultációra, vagy még a tájékozódás fázisában vagy, itt az űrlapon felteheted plasztikai sebészettel kapcsolatos kérdéseidet.

A válaszok publikusak, bárki elolvashatja őket, mivel az oldalon az olvasók által korábban feltett kérdésekre adott válaszok is láthatók. A kérdező neve nem jelenik meg az oldalon.

A konzultációra a kiválasztott kezeléseink menüpontja alatt tudsz jelentkezni!


Az űrlap sikeres elküldéséhez a piros csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező. Az űrlap elkűldése után az üzeneted várólistára kerül.

mellnagyobbítás
2010-09-19 07:32
Kedves Letícia! A szoptatást nem fogja befolyásolni a mellimplantátum. A szoptatás után viszont várható, hogy megereszkedik a melle, ill. az aszimmetria akár nagyobb is lehet. Valószínűleg a későbbiekben korrekció lesz szükséges. - mellplasztika

 
fibroadenoma+szilikon
2010-09-18 21:43
Kedves doktor ur! Az utobbi idoben eleg sokat gondolkodom amellnagyobbításról, de van az egyik mellemben egy fibroadenoma, amit nem lenne rossz eltavolitani. A kerdesem az lenne hogy megoldhato e ez egyidoben a fibroadenoma kivetele es a szilikon implantatum behelyezese? Mivel eleg kicsi a mellem a szilikont felig izom ala szeretnem, nem tudom hogy ez szamit e? Valaszat elore is koszonom

 
mellnagyobbítás
2010-09-17 14:09
Kedves DoktorÚr! Két kisgyermekem születése, szoptatása után migcsináltattam a melleimet(az eredménnyel és az orvossal nem vagyok maximálisan elégedett).Mivel sosem voltak egyformák az egyik mellemen bimbókorrekciót és mellfelvarrást is végzett, a másikba pedig csak szilikon implantátum került félig izom alá (euroszilikon, örökgaranciásat kértem) Nem terveztem újabb babát de a sors úgy hozta, hogy a mellműtét után 2 és fél hónappal kiderült, hogy babát várok!!Az lenne a kérdésem, hogy szabad e vállalnom ezt a babát??fogom e tudni szoptatni a babát gond nélkül??Nagyon fontos számomra az anyatejes tápálálás!!! Előre is köszönöm válaszát!Sokat segítene a döntésben. Az orvosommal nem tudtam beszélni, mert nem elérhető.... - mellnagyobbítás - mellplasztika

 
comb plasztika
2010-09-15 20:56
Kedves Viola! Az elgondolása jó. Lehet zsírtöltés, ez a megoldás hozza várhatóan a legjobb eredményt. Látatlanul nem lehet semmit mondani, egy vizitre el kellene jönni. Jelentkezzen be egy vizitre akár a fenti telefonszámomon, akár regisztrációval.

 
comb plasztika
2010-09-14 22:17
Kedves Dr.Úr! Kérdésem a következő,gyermekkoromban elinjekciózták a ball combomat amin mélyedés keletkezett,lehetne-e ezt saját zsírral feltöltettni,pl ha a hasamról szívnának le zsirt. (Ott felesleg van). Kb ez mennyibe kerülne,és jól meg le- hetne-e csinálni,hasonlóan mint amilyen a másik lábam? Üdv.G.V.

 
Tisztelt Doktor Úr! Bár nem
2010-09-13 21:30
Kedves Eszter! A kérdése jogos, megerőltető hasizom gyakoraltokat nem célszerű végezni.

 
Tisztelt Doktor Úr! Bár nem
2010-09-13 15:31
Tisztelt Doktor Úr! Bár nem plasztikai sebészettel kapcsolatos a problémám, sebészeti online tanácsadást nem találtam, remélem, azért választ kaphatok Öntől. Terhességem után köldöksérvem lett, a kérdésem, hogy amíg nem operáltatom meg, addig ellenjavallt-e hasizmot terhelő gyakorlatokat végeznem. Válaszát előre is nagyon köszönöm, Eszter

 
Fenékplasztika
2010-09-10 16:03
Kedves Kinga! Vállalok fenékplasztikát is. Van emelés, illetve nagyobbítás. Egy vizit alkalmával megbeszéljük, hogy melyikre gondol.

 
Fenékplasztika
2010-09-08 22:48
Kedves Dr.Úr! Fenék plasztikát is vállal? Köszönettel: K.

 
az orrom
2010-09-04 07:35
Egy csalódott lánynak azt üzenem, hogy nyugodtan menjen vissza az orvosához, hiszen különben nem tud segíteni a problémáján. Az is elképzelhető, hogy még friss a műtét ( orrplasztika ), és az ezzel járól oedemás stádiumban van, aminek az elmúltával szép eredményt kaphat. Mégegyszer: keresse fel az orvosát.

 

Kérdezz!







Iratkozz fel hírlevelünkre!




Kövess minket


Facebook Google+



Dr Falus György - Plasztikai sebészet -
mellnagyobbítás- mellplasztika
A cookie-k jóváhagyásáról vagy blokkolásáról itt olvashat.