FacebookPixel

Online tanácsadás


Kérdésed van? Vedd igénybe ingyenes online-tanácsadás szolgáltatásunkat. Ha nincs időd eljönni egy konzultációra, vagy még a tájékozódás fázisában vagy, itt az űrlapon felteheted plasztikai sebészettel kapcsolatos kérdéseidet.

A válaszok publikusak, bárki elolvashatja őket, mivel az oldalon az olvasók által korábban feltett kérdésekre adott válaszok is láthatók. A kérdező neve nem jelenik meg az oldalon.

A konzultációra a kiválasztott kezeléseink menüpontja alatt tudsz jelentkezni!


Az űrlap sikeres elküldéséhez a piros csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező. Az űrlap elkűldése után az üzeneted várólistára kerül.

mellnagyobbítás
2010-10-27 19:11
Kedves Timi! Azért nem írok árat, mert aki komolyan érdeklődik, az nem csak az ár felől kérdez. El kell jönni egy vizitre, ahol több fontos dolgot meg lehet beszélni. Az implantátum helyzete, - izom alá vagy felé, milyen metszésből, milyen típusú implantátum, a nagyság nem befolyásolja az árat. Esetleg felvarrás is szükséges a nagyobbítással..... OLCSÓ JELENLEG A MŰTÉT. A vizit nem kerül pénzbe, kérem jelentkezzen be. - mellplasztika

 
Mütét utánni reakció
2010-10-26 21:31
Drága Főorvos Úr! Szeretnék ezuttal is köszönetet mondani az elmult nehézséget okozó mütétemért,ami nem az ön hibájából, hanem egy makacs nő önfejüségéből, illetve női makacsságomból származott, de a végeredmény fantasztikus lett! Szupi-Doki Csak ajánlani fogom magát!Mindent köszönök magának és kollegáinak!Köszönettel: Banyakata

 
mellnagyobbítás
2010-10-24 17:45
Üdv! Szeretnék érdeklődni, hogy a jelenlegi mellnagyobbítás akcióval körülbelül mennyire jönne ki egy műtét ( a műtétet megelőző vizsgálatokkal együtt)? Persze ha publikus! Ha netán nem lenne az, akkor emailben kaphatnék erre választ? Tudom hogy az implantátum méretétől is függ a műtét ára, én egy 350 vagy egy 400 cc méretűben gondolkoztam!! Válaszukat előre is nagyon köszönöm - mellplasztika

 
lipoma
2010-10-21 05:06
Kedves Brigitta! A tb támogatja a műtétet, a zsírszívás is egy lehetséges megoldás, ilyen nagyra növesztett lipoma esetén érdemes ezzel az eljárással megoldani. Kevesebb a hege, mint a hagományos műtét esetén.

 
lipóma a nyakon
2010-10-19 19:42
Tisztelt Doktor úr! 10 éve van a nyakamon lipóma, ami nagyon zavar.Az utóbbi időben sokat nőtt, és kezdi nyomni pl. a fülemet is.Mérete 6cm*8cm-es, tehát elég nagy, csak félek a műtéttől, mert rajta fekszik az aortán. Kérdésem, hogy mennyire rizikós így a műtét, lehet-e más eljárással megszabadulni től (leszívással)?Ha igen, hol végeznek ilyet és kevésbé rizikós-e, mint egy műtét? Köszönöm válaszait üdvözlettel Brigitta

 
lipóma
2010-10-18 22:13
Tisztelt Dr. Úr!! Azt szeretném megkérdezni,h lipóma eltávolításával foglalkozik -e,támogatja -e ezt a tb ill. ha nem ,akkor mi ennek a díja(az ár darabra vagy hogy értendő?)? Válaszát köszönöm!

 
szájfeltöltés
2010-10-18 20:38
Kedves Hajnalka! A leírtak alapján inkább allergiás reakcióról lehet szó, ami nem biztos, hogy csak a feltöltés következménye, amennyiben nem javul a helyzet, akkor esetleg beavatkozást igényelhet. Keresse fel a plasztikai sebészét, és nézesse meg a jelen állapotát.

 
Intim plasztika
2010-10-18 20:23
Kedves Mária! A korábbi levelemhez hasonlóan a válasz: A műtét után olyankor válik érzéketlenné, ha kiterjed a klitorisra is a műtét, hiszen ez adja a fő érzékelési területet. Gyakorlott kézben ez nem valószínű. 3-4 hét pihenő javasolt a műtét után az aktív tevékenységben, azaz lovaglásban és futásban..... Jelentkezzen be egy vizitre, és részletesen megbeszéljük. intim kisajakplasztika

 
szájfeltöltés
2010-10-18 11:54
Tisztelt Doktor Úr! Öt hónapja volt egy hialuronsavas szájfeltöltésem,amelynek elvileg fel kellett szívódnia,de a szám az utóbbi napokban úgy beduzzadt,mint amilyen közvetlenül a beavatkozás után volt. A segítségét kérem,hogy vajon mitől lehetséges ez,illetve szükséges-e kezelni vagy spontán múlik el? Üdvözlettel: Hajnalka

 
szájfeltöltés
2010-10-18 11:44
Tisztelt Doktor Úr! Öt hónappal ezelőtt volt egy szájfeltöltésem (Teosyal kiss nevű anyaggal),amelynek elvileg már ki kellett volna ürülnie,helyette viszont a szám az elmúlt napokban úgy felduzzadt,mint amilyen a beavatkozás után közvetlenül volt.Kérem a segítségét,hogy mitől lehet ez és milyen kezelést javasol? Köszönettel: N.Hajnalka

 

Kérdezz!







Iratkozz fel hírlevelünkre!




Kövess minket


Facebook Google+



Dr Falus György - Plasztikai sebészet -
mellnagyobbítás- mellplasztika
A cookie-k jóváhagyásáról vagy blokkolásáról itt olvashat.