Homlokplasztika

Homlokplasztika

A kor előrehaladtával elsőként az arcon jelennek meg az öregedés nem várt tünetei. Amikor a kozmetikai masszírozás és a méregdrága krémek sem váltják be beléjük vetett hitünket, és nem hozzák a kívánt eredményt, eljött a fiatalító arcműtét, a homlokplasztika ideje. A szemöldök megereszkedése a bőr kötőszöveteinek lazulásával következik be, a ráncos bőr és a redők korrigálása az arcot megfiatalítja, a szemrést kitágítja.
 

 

Sokszor a felső szemhéj bőrfölöslegének panaszával jelentkeznek a páciensek, és a megbeszélés során derül ki, hogy még szebb eredményt a szemöldök emelésével, azaz felvarrásával lehet elérni. Homlokplasztikával a fáradt, egyenetlen felületű homlok és a lógó szemöldök pontosan visszahelyezhető a változás előtti pozícióba. Bár ez sokszor megoldás a problémára, de a szebb eredmény érdekében a plasztikai sebész javasolhatja arcplasztikával, esetleg nyakplasztikával együtt végezni.

A homlokplasztikai műtét előtt kivizsgálás (labor, EKG, mellkas-röntgen) szükséges. A plasztikai műtétet altatásban végezzük és másnap csak a megfelelő általános állapot esetén, kísérővel engedjük el a pácienst. A műtét után egy kompressziós kötés - maszk viselése szükséges 10 napig. Célszerű kb. 2 – 3 hetet a plasztikai műtét után pihenésre szánni, miközben rendszeres kontrollvizsgálatra van szükség.

 

A homlokplasztika műtét menete:

 1. A műtét előtt kivizsgálás (labor, EKG, mellkas-röntgen) szükséges.
   
 2. A műtétet altatásban végezzük és másnap csak a megfelelő általános állapot esetén, kísérővel engedjük el a pácienst.
   
 3. A plasztikai sebész a homlokplasztikát többnyire endoszkópos műtéttel végzi, de sokszor még az endoszkóp sem szükséges.
   
 4. A műtét 4 kis hosszanti metszésből történik a hajas fejbőr területén.
   
 5. A műtéti hegvonal töredéke a hagyományos műtétekéhez képest, a hajas fejbőr területén kiválóan elrejthetők a hegek.
      
 6. A műtét után egy kompressziós kötés - maszk viselése szükséges 10 napig. Célszerű kb. 2 – 3 hetet a műtét után pihenésre szánni, miközben rendszeres kontrollvizsgálatra van szükség.
   
 7. A végleges eredmény csak hetekkel a műtét után alakul ki, de akkorra akár 5-10 évvel fiatalabb arc nézhet vissza a tükörből!
   

A homlokplasztika műtét ára:

Mennyibe kerül a homlokplasztika műtét?
Erre a kérdésre a választ, csakis személyes konzultáció után tudjuk megadni.
Jelentkezzen be konzultációra az űrlap segítségével,kattintson ide!

 

Referenciák

Referenciák

Nézd meg itt, hogy milyen látványos eredményeket értünk el! Ide kattintva minden általunk végzett plasztikai sebészeti beavatkozásból sok-sok  műtét előtti  és utáni  képet találsz. Pácienseink 82%-a ajánlás útján jön el hozzánk.

Tovább


Facebook

Kövess minket a Facebookon

 

 


 
Kövess minket


Facebook Google+Dr Falus György - Plasztikai sebészet -
mellnagyobbítás- mellplasztika
Tájékoztatjuk, hogy a honlapunk szöveges fájlokat (cookie-kat) használ névtelen oldal látogatottsági adatok vizsgálata céljából.
A cookie-k jóváhagyásáról vagy blokkolásáról itt olvashat.