Mi a vádli protézis?

Egy olyan implantátum, ami a vádli izomzatának a területén vastagítja a lábszárat. Hasonló eljárás, mint a mellnagyobbítás implantátummal, csak kissé tömörebb ennek a protézisnek az anyaga.

Mikor kell kivenni az implantátumot?

Amikor úgy érezzük, hogy nem kell tovább, akkor ki kell venni. Sokszor nehéz megszokni a feszülő érzést, ami több hónapig is eltarthat. Egyébként nem tudjuk a protézis élettartamát, sok év, hasonló a mell implantátumokéhoz.

Mennyit lehet korrigálni a két láb közti különbségen?

A műtét lényege, hogy vastagítjuk a vádli területét. Ez bizonyos aránytalanságot tud javítani, de természetesen határok között. Ez a vádli nagyobbítását jelenti, és nem az egész lábszár korlátlan nagyobbítását. Így bizonyos betegségek korrigálásának jó lehetősége, de nem tudja teljesen megszűntetni a két láb közti különbséget.

Mennyire fáj a műtét?

Altatásban történik a műtét, tehát az operáció maga nem fáj. A műtét után fájdalmas feszülő érzés jelentkezik, ami a fájdalomcsillapítók ellenére is kellemetlen. Természetesen ennek a mértéke és időtartama egyénileg változó, a fájdalomcsillapítókkal a panasz enyhíthető. Általában 2-3 nap a legrosszabb időszak, néhány hét alatt múlik el teljesen az érzékenység.

Lehet-e sportolni a vádli implantátummal?

A mozgás nem árt, a fokozatosság elvét betartva, a műtét után a megfelelő időt kivárva természetesen az erősebb terhelés lehetséges. Ez általában 6 hét, 2 hónap.

Mennyire látható az implantátum?

Az implantátum a mélyebb rétegekbe kerül, ezért ez kevésbé látható. Akár miniszoknyát is nyugodtan lehet hordani, hiszen pont az a cél, hogy a nem kívánt vékony láb esztétikai látványán segítsen.

Online tanácsadás kérdések és válaszok:

vádli formázás
2014-03-01 07:15
Vádli implantátum beültetés is lehetséges, és jól írja, a saját zsírral feltöltés is lehetséges. Nem tudom, hogy mit dolgozik, de általában azokra a dolgokra kell vigyázni, mint a mellnagyobbítás esetén.
2014-02-28 10:51
Tisztelt Doktor Úr! Azt szeretném megkérdezni, a vádli műtét milyen költségekkel jár, és úgy általában az eljárás milyenségét (pl. meddig nem lehet a műtét után dolgozni). A zsírfeltöltéses módszer feltételezem saját zsírral történik, az sajnos, vagy szerencsére (mert nincs nagyon) ki van zárva.Köszönöm!
vádli izomzatának növelése
2014-02-16 09:21
Nem meglepő a kérdése, csak nem olyan gyakori a vádli műtét, mint a mellnagyobbítás. Több módszer is van ennek a megoldására. Vádli implantátum is létezik, és újabban zsírtöltéssel is lehet formázni vádlit.
vádli izomzatának növelése
2014-02-15 20:26
Tisztelt Doktor Úr! Úgy gondolom, eléggé szokatlan kérdéssel fordulok Önhöz, de bízom benne, hogy választ tudok kapni.Születési rendellenesség miatt születésem után 9 hónapig gipszet kellett hordanom. Emiatt bal lábam izomzata (mivel később inkább a másik lábamra nehezedtem) nem fejlődött úgy, mint egészséges lábamé, jóval vékonyabb annál.Természetesen az ortopéd orvosok mindenféle gyakorlatot javasoltak, de egyik sem járt eredménnyel.Azt szeretném kérdezni, a mellnagyobbításhoz hasonlóan lehetséges-e a vádli izomzatának plasztikai úton történő korrigálása.Válaszát előre is köszönöm.
vádli probléma
2013-11-13 23:49
Érdeklődnék,h a Dr Úr vállal e? Vádli kicsinyítő !!! Műtétet? Előre is köszönöm!

Referenciák

Referenciák

Nézd meg itt, hogy milyen látványos eredményeket értünk el! Ide kattintva minden általunk végzett plasztikai sebészeti beavatkozásból sok-sok  műtét előtti  és utáni  képet találsz. Pácienseink 82%-a ajánlás útján jön el hozzánk.

Tovább


Facebook

Kövess minket a Facebookon

 

 


 
Kövess minket


Facebook Google+Dr Falus György - Plasztikai sebészet -
mellnagyobbítás- mellplasztika
Tájékoztatjuk, hogy a honlapunk szöveges fájlokat (cookie-kat) használ névtelen oldal látogatottsági adatok vizsgálata céljából.
A cookie-k jóváhagyásáról vagy blokkolásáról itt olvashat.