FacebookPixel

Az alsó szemhéjnál egy árok húzódik, ettől fáradtnak látszom. Segít-e a szemhéj plasztika?

Az alsó szemhéj alatti árok több okból látszódhat erősebben. A mélyebb árok feltöltése is lehetséges, nem biztos, hogy műtét szükséges. Erősebben elődomborodó zsír okozta árok esetén a műtét a megoldás. Amikor ez az árok bőrelszíneződés miatt látszik jobban, akkor bőrhámlasztás kémiai, vagy lézeres eljárással tud segíteni.

Duzzadt felső szemhéj esetén segít-e a szemhéjplasztikai műtét?

A műtét előtt egy kivizsgálás szükséges, hogy hormonális probléma nem okozza-e az elváltozást. Amennyiben nem áll betegség az elváltozás mögött, a műtét megoldja az elődomborodást.

A szemhéj körüli ráncokat műtéttel meg lehet-e szűntetni?

A külső szemzug körüli ráncokat ezzel a műtéttel nem lehet megszűntetni. Ráncfeltöltés, botox, lézeres kezelés a megoldás.

Rontja-e a látást a szemhéjplasztikai műtét?

Nem, a szemgolyótól messze történik a beavatkozás. A műtét a bőr és az alatta elhelyezkedő izom és zsír területére korlátozódik.

Online tanácsadás kérdések és válaszok:

szemhéjplasztika
admin@drfalushulive - 2018-09-29 07:30:31

 A szemhéjplasztika kis beavatkozás. Helyi érzéstelenítésben elvégezhető. Természetesen minden műtétnek van kockázata, de ennek elég kevés. Az ön által említett betegségek nehezíthetik a gyógyulást, de ha kezelt a betegsége és jól beállított értékei vannak, akkor nem kell tartani a műtéttől.

Ingyenes konzultációt kérek Ingyenes konzultációt kérek! Ingyenes konzultációt kérek
szemhéjplasztika
2018-09-23 11:52
Tisztelt Doktor Úr! Édesanyám 83 éves. Felső szemhéj plasztikai műtétre készül,mert megereszkedett a felső szemhéja, zavarja a látásban. Aggódom miatta, mert cukorbeteg, időnként magas a vérnyomása, és allergia miatt jelenleg gyulladásban van a szeme, állandóan könnyezik, szemcseppet is kapott rá a szemorvostól. Ön szerint ezekkel a problémákkal együtt is vállalható a plasztikai műtét? Üdvözlettel: Reszel Melinda
Szmhèly műtèt
admin@drfalushulive - 2017-09-02 17:28:08

 Pajzsmirigy betegség miatt többféle elváltozás is lehet, ennek a korrekciója plasztikai sebészeten nem támogatott az OEP által. Szemhéjat mi csak magán úton tudunk korrigálni.

Ingyenes konzultációt kérek Ingyenes konzultációt kérek! Ingyenes konzultációt kérek
Szmhèly műtèt
2017-08-26 20:45
Pajzsmirigy betegsègem miatt a felső szemhèlyamat szeretnèm megműtetni kèrdèsem hogy ezt az OEP tàmogatnà e ès lehet műteni eggyàltalàn ilyen betegsèg esetèn
felső szemhélyplasztika
2016-01-30 09:13
Egy vizit szükséges a válaszhoz, mert egy oldali szemhéjplasztika után más lesz a látvány, és jönni fog a másik oldal korrekciójára is. Kérem jöjjön el egy vizitre, az ingyenes.
felső szemhélyplasztika
2016-01-29 20:12
Tisztelt Doktor Úr! Szeretném megkérdezni, hogy csak a jobb szemem felső szemhéj plasztikáját elvégzik-e? A jobb szememmel meg vagyok elégedve, azzal nincs semmi bajom. A jobb szemhéjam petyhüdt, lógós, és már a látásban is zavar. Azt még meg kell írjam hogy nem vagyok fiatal, nem feltétlen a szépség számít. Még érdekelne az is, hogy egy ilyen műtét kb. mennyibe kerülne. Köszönöm és várom a válaszát.
szemhéjplasztika-érdeklődés
2015-10-29 18:07
Nem tudok róla, hogy ilyenkor ne lehetne műtétet végezni. Gondolom a szemhéjplasztikának nincs ellenjavallata.
szemhéjplasztika-érdeklődés
2015-10-26 07:08
Tisztelt Doktor Úr! Egyenlőre tájékozódom és érdeklődöm. Pajzsmirigy alulmüködésem van, lehet e ilyen esetben szemhéjplasztika. Ugyanis már a szemorvosomtól érdeklődtem, ő azt mondta, ki van zárva, és ne nézegessem magam a tükörben. De ahogy múlnak az évek, egyre csúnyább és nagyon zavaró. Köszönettel várom válaszát!
Felső szemhéj plasztika
2015-08-01 08:16
Sokat számít a környezet véleménye. Általában reálisan látják a helyzetet, de mindenkinek más az elvárása. Vannak igényesebbek, és vannak akik nem foglalkoznak a kinézetükkel. A tapasztalatom az, hogy mindenki elsősorban saját maga miatt szeretne jól kinézni, persze úgy, hogy a környezetének is tetsszen.
Felső szemhéj plasztika
2015-07-29 14:52
Kedves Doktor Úr! Érdeklődni szeretnék, hogy mennyibe kerül ez a típusú műtét és tudnék küldeni fényképet is, hogy Ön szerint valóban szükségszerű-e a beavatkozás. A környezetem szerint nem, de mégis mindig mindenki megkérdezi, hogy miért van bedagadva a szemem.... :( Bár ha rajtam múlna majdnem mindenemet átszabatnám :))) Köszönettel: Linda.

Referenciák

Referenciák

Nézd meg itt, hogy milyen látványos eredményeket értünk el! Ide kattintva minden általunk végzett plasztikai sebészeti beavatkozásból sok-sok  műtét előtti  és utáni  képet találsz. Pácienseink 82%-a ajánlás útján jön el hozzánk.

Tovább


Facebook

Kövess minket a Facebookon

 

 


 
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Kövess minket


Facebook Google+Dr Falus György - Plasztikai sebészet -
mellnagyobbítás- mellplasztika
Tájékoztatjuk, hogy a honlapunk szöveges fájlokat (cookie-kat) használ névtelen oldal látogatottsági adatok vizsgálata céljából.
A cookie-k jóváhagyásáról vagy blokkolásáról itt olvashat.