Az alsó szemhéjnál egy árok húzódik, ettől fáradtnak látszom. Segít-e a szemhéj plasztika?

Az alsó szemhéj alatti árok több okból látszódhat erősebben. A mélyebb árok feltöltése is lehetséges, nem biztos, hogy műtét szükséges. Erősebben elődomborodó zsír okozta árok esetén a műtét a megoldás. Amikor ez az árok bőrelszíneződés miatt látszik jobban, akkor bőrhámlasztás kémiai, vagy lézeres eljárással tud segíteni.

Duzzadt felső szemhéj esetén segít-e a szemhéjplasztikai műtét?

A műtét előtt egy kivizsgálás szükséges, hogy hormonális probléma nem okozza-e az elváltozást. Amennyiben nem áll betegség az elváltozás mögött, a műtét megoldja az elődomborodást.

A szemhéj körüli ráncokat műtéttel meg lehet-e szűntetni?

A külső szemzug körüli ráncokat ezzel a műtéttel nem lehet megszűntetni. Ráncfeltöltés, botox, lézeres kezelés a megoldás.

Rontja-e a látást a szemhéjplasztikai műtét?

Nem, a szemgolyótól messze történik a beavatkozás. A műtét a bőr és az alatta elhelyezkedő izom és zsír területére korlátozódik.

Online tanácsadás kérdések és válaszok:

Szemhéjplasztika
admin@drfalushulive - 2020-08-11 16:03:53

 A plasztikai sebészet területén szemhéj felvarrást tb-re nem végezhetünk. Esetleg a szemészeten, ahol eddig operálták, ott lehetséges a múűtét, ezt tőlük kellene megkérdezni.

Ingyenes konzultációt kérek Ingyenes konzultációt kérek! Ingyenes konzultációt kérek
Szemhéjplasztika
2020-08-09 05:58

Tisztelt Doktorúr! Segitségét-véleményét szeretném kérni, 48 éves vagyok 1 éve szürkehályog műtétem volt mindkét szememen amivel látás javitás céljából lencséket is ültettek a szemembe. A szememmel is problémáim vannak, a bal szememre 20%-ot látok. Sajnos ennek következtében nagyon megereszkedtek a szemhéjaim, ezt szeretném megcsináltatni, TB finanszirozással. Varrónő vagyok, sajnos a látásom is korlátozza a kialakult helyzet és esztétikailag is nagyon zavaró. Tud ebben nekem segiteni? Előre is köszönöm, várom válaszát, 

alsó szemzug saját zsírral szövődmény
admin@drfalushulive - 2018-11-15 16:49:51

 Több adat szükséges ahhoz, hogy bármit is lehessen mondani. Egy vizit mindenképpen szükséges ehhez. Kérem, jelentkezzen be egy vizitre.

Ingyenes konzultációt kérek Ingyenes konzultációt kérek! Ingyenes konzultációt kérek
alsó szemzug saját zsírral szövődmény
2018-11-01 11:45
Tisztelt Cím! Korábban saját zsírral feltöltésre került az alsó szemhéjam. Sajnos hurkás maradt, mind a két szemem alatt. Műtéti beavatkozásra lenne szükségem. (tudomásom szerint csak úgy javítható az állapot) Tudna-e segíteni ? Nem szívesen mennék ugyan ahhoz a doktorhoz aki csinálta.
szemhéjplasztika
admin@drfalushulive - 2018-09-29 07:30:31

 A szemhéjplasztika kis beavatkozás. Helyi érzéstelenítésben elvégezhető. Természetesen minden műtétnek van kockázata, de ennek elég kevés. Az ön által említett betegségek nehezíthetik a gyógyulást, de ha kezelt a betegsége és jól beállított értékei vannak, akkor nem kell tartani a műtéttől.

Ingyenes konzultációt kérek Ingyenes konzultációt kérek! Ingyenes konzultációt kérek
szemhéjplasztika
2018-09-23 11:52
Tisztelt Doktor Úr! Édesanyám 83 éves. Felső szemhéj plasztikai műtétre készül,mert megereszkedett a felső szemhéja, zavarja a látásban. Aggódom miatta, mert cukorbeteg, időnként magas a vérnyomása, és allergia miatt jelenleg gyulladásban van a szeme, állandóan könnyezik, szemcseppet is kapott rá a szemorvostól. Ön szerint ezekkel a problémákkal együtt is vállalható a plasztikai műtét? Üdvözlettel: Reszel Melinda
Szmhèly műtèt
admin@drfalushulive - 2017-09-02 17:28:08

 Pajzsmirigy betegség miatt többféle elváltozás is lehet, ennek a korrekciója plasztikai sebészeten nem támogatott az OEP által. Szemhéjat mi csak magán úton tudunk korrigálni.

Ingyenes konzultációt kérek Ingyenes konzultációt kérek! Ingyenes konzultációt kérek
Szmhèly műtèt
2017-08-26 20:45
Pajzsmirigy betegsègem miatt a felső szemhèlyamat szeretnèm megműtetni kèrdèsem hogy ezt az OEP tàmogatnà e ès lehet műteni eggyàltalàn ilyen betegsèg esetèn
felső szemhélyplasztika
2016-01-30 09:13
Egy vizit szükséges a válaszhoz, mert egy oldali szemhéjplasztika után más lesz a látvány, és jönni fog a másik oldal korrekciójára is. Kérem jöjjön el egy vizitre, az ingyenes.
felső szemhélyplasztika
2016-01-29 20:12
Tisztelt Doktor Úr! Szeretném megkérdezni, hogy csak a jobb szemem felső szemhéj plasztikáját elvégzik-e? A jobb szememmel meg vagyok elégedve, azzal nincs semmi bajom. A jobb szemhéjam petyhüdt, lógós, és már a látásban is zavar. Azt még meg kell írjam hogy nem vagyok fiatal, nem feltétlen a szépség számít. Még érdekelne az is, hogy egy ilyen műtét kb. mennyibe kerülne. Köszönöm és várom a válaszát.
szemhéjplasztika-érdeklődés
2015-10-29 18:07
Nem tudok róla, hogy ilyenkor ne lehetne műtétet végezni. Gondolom a szemhéjplasztikának nincs ellenjavallata.
szemhéjplasztika-érdeklődés
2015-10-26 07:08
Tisztelt Doktor Úr! Egyenlőre tájékozódom és érdeklődöm. Pajzsmirigy alulmüködésem van, lehet e ilyen esetben szemhéjplasztika. Ugyanis már a szemorvosomtól érdeklődtem, ő azt mondta, ki van zárva, és ne nézegessem magam a tükörben. De ahogy múlnak az évek, egyre csúnyább és nagyon zavaró. Köszönettel várom válaszát!
Felső szemhéj plasztika
2015-08-01 08:16
Sokat számít a környezet véleménye. Általában reálisan látják a helyzetet, de mindenkinek más az elvárása. Vannak igényesebbek, és vannak akik nem foglalkoznak a kinézetükkel. A tapasztalatom az, hogy mindenki elsősorban saját maga miatt szeretne jól kinézni, persze úgy, hogy a környezetének is tetsszen.
Felső szemhéj plasztika
2015-07-29 14:52
Kedves Doktor Úr! Érdeklődni szeretnék, hogy mennyibe kerül ez a típusú műtét és tudnék küldeni fényképet is, hogy Ön szerint valóban szükségszerű-e a beavatkozás. A környezetem szerint nem, de mégis mindig mindenki megkérdezi, hogy miért van bedagadva a szemem.... :( Bár ha rajtam múlna majdnem mindenemet átszabatnám :))) Köszönettel: Linda.

Referenciák

Referenciák

Nézd meg itt, hogy milyen látványos eredményeket értünk el! Ide kattintva minden általunk végzett plasztikai sebészeti beavatkozásból sok-sok  műtét előtti  és utáni  képet találsz. Pácienseink 82%-a ajánlás útján jön el hozzánk.

Tovább


Facebook

Kövess minket a Facebookon

 

 


 
Kövess minket


Facebook Google+Dr Falus György - Plasztikai sebészet -
mellnagyobbítás- mellplasztika
Tájékoztatjuk, hogy a honlapunk szöveges fájlokat (cookie-kat) használ névtelen oldal látogatottsági adatok vizsgálata céljából.
A cookie-k jóváhagyásáról vagy blokkolásáról itt olvashat.