Lehet-e kis méretű mellimplantátumot választani?

Az orvos segít az arányos implantátum kiválasztásban. Az implantátumok méretükben, és formájukban nagy választási lehetőset biztosítanak. A felvarrással elérhetjük, hogy kisebb implantátum is képes a megfelelő formát hozni.

Mikor kell a mellimplantátumok mellett mellfelvarrást is végezni?

Egyértelműen akkor szükséges, ha az implanátum behelyezése önmagában nem tudja a lógó mell formáját korrigálni. Olyan esetben, amikor nem akar valaki nagy implantátum behelyezést, de szeretné a megereszkedést korrigálni.

Miért jobb az izom alá helyezni az implantátumot?

Az izom felett elhelyezett nagyobb implantátum széle jobban látszik, valamint a mellek hamar megereszkednek. Természetesebb formát ad az izom alá helyezett implantátum. Az eredmény is tartós, ellentétben a mirigyállomány alá helyezettel.

Mennyire tartós a mellfelvarrás hatása?

A műtét tartós eredményű, ellentétben a nagy és mirigy alá helyezett implantátummal szemben.

Online tanácsadás kérdések és válaszok:

Szoritopant
2016-05-01 17:50
Nem feltétlenül. Egy viziten lehet megbeszélni.
Szoritopant
2016-04-25 21:56
Tisztelt Doktor Úr! Egy olyan kerdesem lenne , hogy mutet utan szoritopant mindenkepp kell? Ha felis kell varrni a nagyobbitas mellett akkor is? Valaszat elore is koszonom
Mellnagyobitàs
2016-01-30 09:10
A kérdése ennél összetettebb. A műtét során mindkét oldal felvarrása várhatóan szükséges, és mk. oldalra implantátumot kellene behelyezni. Viziten tudnék a kérdéseire válaszolni.
Mellnagyobitàs
2016-01-28 21:56
Kedves doktor úr! Egy olyan kérdésem van magához, hogy 2014.06.24 .én megszületett a harmadik gyermekem. Őt sikeresen szoptatam de csak az egyik mellemből ìgy nagyon nagy elváltozás van a két mellem között! A kérdésem az lenne, hogy azt a mellem amelyik kissebb meg lehet-e nagyobbitani hogy egyforma legyen és hogy menyibe kerülne? Válaszát előre is köszönöm!!!

Referenciák

Referenciák

Nézd meg itt, hogy milyen látványos eredményeket értünk el! Ide kattintva minden általunk végzett plasztikai sebészeti beavatkozásból sok-sok  műtét előtti  és utáni  képet találsz. Pácienseink 82%-a ajánlás útján jön el hozzánk.

Tovább


Facebook

Kövess minket a Facebookon

 

 


 
Kövess minket


Facebook Google+Dr Falus György - Plasztikai sebészet -
mellnagyobbítás- mellplasztika
Tájékoztatjuk, hogy a honlapunk szöveges fájlokat (cookie-kat) használ névtelen oldal látogatottsági adatok vizsgálata céljából.
A cookie-k jóváhagyásáról vagy blokkolásáról itt olvashat.